Brutalnost u animama

Nesam siguran. Maybe Monster? Iako nisam gledao, cuo sam dosta krvave komentare. xD

U potpunosti se slazem. Anime nije ono previse brutalan,ali je stavljen do odredjenog nivoa tj. drugim recima,neces da gledas brutalnost u svakoj epizodi. Ovde se brutalnost ne gleda Fizickim putem,vise se zasniva na "Psihicku Brutalnost" , kreator se vise trudio da prikaze taj neki psiholoski deo :) .

P.S Ako neko vec voli fizicku brutalnost,neka odgleda Higurashi.

U potpunosti se slazem. Anime nije ono previse brutalan,ali je stavljen do odredjenog nivoa tj. drugim recima,neces da gledas brutalnost u svakoj epizodi. Ovde se brutalnost ne gleda Fizickim putem,vise se zasniva na "Psihicku Brutalnost" , kreator se vise trudio da prikaze taj neki psiholoski deo :) .

P.S Ako neko vec voli fizicku brutalnost,neka odgleda Higurashi.

Da, vise volim fizicku brutalnost.Psihicki sam stabilan.
Poceo sam da gledam higurashi, fin je anime, ali uobicajen, za mene.

Da, vise volim fizicku brutalnost.Psihicki sam stabilan.
Poceo sam da gledam higurashi, fin je anime, ali uobicajen, za mene.

Nemoj da se zeznes kao ja. Prvo sam poceo da gledam Higurashi no koro kai (to je druga sezona),odgledao negde do pola tek onda shvatio da je to u sustini druga sezona :dash: . Dakle prva sezona je Higurashi no koro ni" a druga je "Higurashi no koro Kai".

Da, video sam da postoji:
higurashi no kaku koro ni
higurashi no kaku koro ni rei
higurashi no kaku koro ni kai

Gledam higurashi no kaku koro ni
Ne znam sta je ovo sa kai.Valjda treca sezona?

Ali po meni je Elfen lied na prvom mestu po brutalnosti.Mozda je hgurashi vise krvav, ali ovde prikazuju direktno otkidanje glave itd...

ja volin gledat krv...al sto kaze tem,prije mi u evropsku neg ichigo i naruto da umru..
inace bi bilo glupo da sad svaki anime koji postoji okrenu na neki uber brutal...to vise ne bi bio onaj dobri stari anime..
bilo bi fino da naprave neki novi sa dosta krvi,pa da uzivaju i oni koji bas to traze..
btw. naruta su svakako sjebali,sad izgledao kao sapunica najobicnija,a ne manga..

kao sto su rekli,Naruto i Bleach su pg13,a ne 18+,..a i ne bih nista mjenjala jer onda ne bi imalo smisla,najbolje je onakvo kakvo je.mada,ja mnoooogo volim kad ima puno krvi.obozavam Elefen Lied,Hellsing,Higurashi,a i Umineko (ono sto su vec nabrojali).sad,najlase ti je otic na npr. mangafox il neko slicno cudo (ja to najvise koristim) i stiklirat zanrove koji te zanimaju u advanced search i pocet pretragu.evo nekih koje ja volim:Jigoku Shoujo,Suicide Circle(ukucaj pored manga da lakse nadjes,jer ima i film;idk ima li anime,nisam trazila),Battle Royale( -||- ),Devil May Cry,Shigurui....Death Note..tako i tako..extra je anime,mada nema bas toliko brutalnosti kao u npr. Elfen Lied.et' probaj to,sretno.

Back