Бруталност околине према инцелима

Blago tebi, srećan si čovek, ako nisi odrastao u društvu u kome su izopšteni oni koji ne piju alkohol, u kome nisu kul oni koji probaju drogu zbog avanture, u kome se ne kaže nije muško bez sto kila i bolje da ljulja nego da žulja, ali normalno da ste se uhvatili za primer dodat radi karikiranja. Svaki put kada je pomenuta tema nevinosti još od srednje škole ti ljudi su nazivani bolesnicima, nesposobnima, šugavima. A nažalost zbog zaposlenja sam imao priliku da čujem decu koja jedna drugom govore incelu kao uvredu.

To što se nešto ne dešava u tvom okruženju ili ga ti ne vidiš, ne znači da ne postoji.
То се, наравно у окружењу нормалних људи скоро никада не дешава. А то што ти то видиш, иако је тотална реткост, то је зато што о томе размишљаш. Доказ томе да о томе често размишљаш, много чешће него што би требало је и твој ницк и твој аватар. Разумем ја да је твој ницк и аватар шаљив, али си од свих могућих шаљивих никова и аватара изабрао онај о коме често размишљаш. А прича о Чеду и инцелу је јединствена интернет прича. И то што наводиш у реалном свету постоји са, можда 1 %, док на интернету постоји 90 %. Ипак, интернет није реални свет.

И без примера којим си карикирао, сви остали примери су изузетна реткост, а не правило (или законитост како би ти да представиш).

У свакој причи о инцелу на интернету, нађе се и Чед.

Опусти се мало. Постоји много више од света него што су популарне интернет поделе.

(ево једне слике инцела и Чеда / твог ницка /, а има их безброј на интернету).

jr8auuglwjv21.jpg

Prvi puta sam cuo za izraze incel i chad.
S vremena na vreme upadam u (meta)fazu nevoljnog celibata, mozda u sebi imam frustraciju manju ili vecu, ali nemam potrebu da k'enjam kao placip*cka po internetima, pateticno pljujem zene ko neki a odmah bi da ih yebu ako bi im dala,
Ali svidja mi se taj naziv vevoljni celibat.
Ovo incel, podseca na incest, ne bih bas preporucio njegovu uporabu, pogotovo u ruralnim sredinama Srbije.

То се, наравно у окружењу нормалних људи скоро никада не дешава. А то што ти то видиш, иако је тотална реткост, то је зато што о томе размишљаш. Доказ томе да о томе често размишљаш, много чешће него што би требало је и твој ницк и твој аватар. Разумем ја да је твој ницк и аватар шаљив, али си од свих могућих шаљивих никова и аватара изабрао онај о коме често размишљаш. А прича о Чеду и инцелу је јединствена интернет прича. И то што наводиш у реалном свету постоји са, можда 1 %, док на интернету постоји 90 %. Ипак, интернет није реални свет.

И без примера којим си карикирао, сви остали примери су изузетна реткост, а не правило (или законитост како би ти да представиш).

У свакој причи о инцелу на интернету, нађе се и Чед.

Опусти се мало. Постоји много више од света него што су популарне интернет поделе.

(ево једне слике инцела и Чеда / твог ницка /, а има их безброј на интернету).

jr8auuglwjv21.jpg
Još jednom kažem, blago tebi.

Prvi puta sam cuo za izraze incel i chad.
S vremena na vreme upadam u (meta)fazu nevoljnog celibata, mozda u sebi imam frustraciju manju ili vecu, ali nemam potrebu da k'enjam kao placip*cka po internetima, pateticno pljujem zene ko neki a odmah bi da ih yebu ako bi im dala,
Ali svidja mi se taj naziv vevoljni celibat.
Ovo incel, podseca na incest, ne bih bas preporucio njegovu uporabu, pogotovo u ruralnim sredinama Srbije.
Ma ljude mnogo ebu algoritmi na netu. Izađeš u realan svet, pričaš sa ljudima, nađeš, hobi ili dodatni posao, družiš se , saradjujes sa okolinom i vidiš da je 99.99% stvari sa interneta glupost i mašta. U najčešćem slučaju glupa mašta. Dobar deo populacije koristi internet za neki posao, i gledanje smešnih klipova i ne zanimaju ih "trendovi" sa redita i slične gluposti.

Ti druže moj naduvavaš stvari, vršiš projekcije, spinuješ . To bi ti bilo kao kad bih ja prilikom šetnje u parku video da neki lik šutira svog psa i onda na forumu otvorio temu - zašto većina ljudi udara svoje svoje kućne ljubimce, iako bar 98-99 % ljudi to ne radi, ogromna većina ih mazi i pazi.
Da ne govorim o tome da po pitanju nevinosti ti niko nije držao sveću, niko ne može da zna jesi li kreso ili nisi. A i ako te pitaju - ti kažeš jesam.
Tvoji postovi su nerealni, shvati.

Jeste, ljudi su nerealni i onda su frustrirani.

I onda pišu kako žene samo vole novac, jer gledaju samo sponze koje su obino prvlačne i koje se daju za novac. A to je liga daleko iznad njega. Ok, onda je frustriran što nema novca za njih. Ali novac se ne lepi na slabiće takođe... Osim toga, zgodna riba teško da će biti sa nekim smotankom ili osobom sa gorčinom, čak i da ima više novca, ali ne, ne, novac ne ide sa takvima. Mada.. ako su nasledili recimo mogu biti izraziti idioti i opet da ih žene izbegavaju.

Sve u svemu da, ide se na ono što je iznad njih.

Не слажем се. Нема то везе са тим колико су ти високи критеријуми ЈЕР ја сам на свом давнашњем искуству лоцирао један заједнички проблем свих инцел-а и самаца са високим критеријумима који врло просто објашњава зашто не могу да нађу срећу са неком девојком, а то је - закон вероватноће. Врло просто.

Ако имаш преузак круг људи са којима комуницираш, ако имаш скроман број догађаја на којима присуствујеш годишње самим тим ти се математичка вероватноћа да упознаш неку девојку смањује јер какав год да си сигурно ћеш наћи неку девојку по својој мери ако ти математика да довољан број шанси да вероватноћа почне да ради за тебе и зато неки тамо крезо вода добру цупи, а ти спортиста, висок, леп чамиш сам. Чак се не ради ни о м*удима, памећу или шарму, квалитетима већ је једноставно тај крезо довољно мобилан, креће се и онда га математика испоштује и набаци му цупи какву нико не би претпоставио да он може да има, а ти везујеш себе за пар тачака у простору и очекујеш да мојсије раздвоји море јер једина шанса у тој ситуацији ти је чудо тог типа.

То је убедљиво највећи проблем свих људи који не могу да нађу одговарајућег партнера/партнерку.
Ако се затвориш у свој свет, тај свет ти постаје сопствена тамница.
Тако да уопште није проблем у превисоким критеријумима већ у простом закону вероватноће и ако га испоштујеш онда ћеш спонтано кроз причу у друштву бити спојен са неком коју ћеш привући такав какав си. Зато у природи готово да нема нема животиње која је сама цео живот јер оне се инстиктивно повезују, а људи су једина бића која су у стању да пригуше сопствене инстикте вољно или невољно

Poslednja izmena:
Malo offtopic al žestoko je antipatično usvajanje ovih savremenih internet kovanica "incel", "femcel" i slična sranjja...
ja sam ziv izgoreo dok neko nije preveo, i ovo opet sam zaboravio, ali nema sta da se mozfa tu, svako iznosi svoj stav...najbolje da se stavi negde sa strane sticky note, kao podsednik
ma pusti ga, ti si u pravu
A i ako te pitaju - ti kažeš jesam.
znaci da laze? nisi ni ti u pravu, jer ako se lazemo, sve smo dalji od analize, i resenja

ja mislim da je vreme krivo, diferencijacija, raslojavanje, materijalizam, i onda gubitnici upadaju u oci
Ако имаш преузак круг људи са којима комуницираш, ако имаш скроман број догађаја на којима присуствујеш годишње
covece, jel si bio bez para, kako da izadjes? zamisli nekoga ko je ceo zivot bez para, i roditelji njegovi,a iz svoje koze se ne moze!
a drustvo favorizuje sve najprizemnije, zapravo imamo izopacen vrednosni sistem... ti moras da se NEVOLJNO izopstis iz takvog drustva!
i onda ovo vrsnjacko maltretiranje - nekad je ono bilo posledica kriminalnih porodica, a danas su to deca uglednih licnosti, pa razmislimo malo, nismo li zalutali, izopacili sve?

nesto debelo nije u redu, ...kaze neko: ko je kriv, vatikan, pa nabraja...
svi su krivi, ne mozemo reci samo zenski ili muski rod, sve je mnogo kompleksnije.

a nije ni posteno da se krive ovi izpopstenici, ako je jasno da se ide logikom - vise zena, devojaka onda nama ostaje, neko rfece cak i nas ozenjene ce pre da pogledaju, upravo jer smo se dokazali da mozemo, u ove izopstenike niko ne veruje da nesto mogu, kao nesposobni su, a nije to lepo tako prema njima, vec im treba pomoci i izvesti ih na put

neko rece priroda, opstanak, zakon jaceg, kao da smo zivotinje - sramota sta citam sve

ja sam se poistovetio sa incelima, imamo jednog i na forumu, ... sa njima treba raditi, a lako je odbaciti coveka, kao mene moja porodica, samo ne svi

Poslednja izmena:
Ако пођемо од претпоставке да женама треба снажан мушкарац,

и жена буде груба према инцелу,

она му је у ствари дала прилику да покаже да је снажан, тј. оно што јој треба.

Ако искористи прилику, добиће плус код ње, ако не искористи прилику и покаже да је инцел, добиће минус код ње.

Дакле, грубост женске околине према инцелу можемо да посматрамо као прилику инцела дату од стране жене да покаже да је вредан њеног времена и пажње.
Neće ako je rugoba kao ovaj što je postavio temu. Onda će se pokazati u sudu kao seksualni uznemirivač

Дакле, грубост женске околине према инцелу можемо да посматрамо као прилику инцела дату од стране жене да покаже да је вредан њеног времена и пажње.
to je sve nauceno u porodici, ili otac ili majka, nema treceg
a to da incelu treba rospija, to se salis jel da?
shvati, oni su vec emotivno osakaceni, verovatno u porodici, i zato se osecaju nevoljeni, sto im na kraju i bude
i sad na jedno emotivno sakato, treba jos jedno?

Poslednja izmena:
I zato neće opstati. Jer u prirodi ne opstaje ništa sto ne može da se razmnožava. Evolucijski ćorsokak.
Drug, nije bas tako, moram da se ubacim: ne bi ni ti opstao da nije bilo antiboitika i drugih neprirodnih metoda za opstanak koje ti je davao doktor incel.
Na kraju krajeva i Tesla je bio incel. Zamisli divan svet bez sogavog mutavog prirodom recikliranog Tesle? :D

covece, jel si bio bez para, kako da izadjes? zamisli nekoga ko je ceo zivot bez para, i roditelji njegovi,a iz svoje koze se ne moze!
a drustvo favorizuje sve najprizemnije, zapravo imamo izopacen vrednosni sistem... ti moras da se NEVOLJNO izopstis iz takvog drustva!
i onda ovo vrsnjacko maltretiranje - nekad je ono bilo posledica kriminalnih porodica, a danas su to deca uglednih licnosti, pa razmislimo malo, nismo li zalutali, izopacili sve?
То није тачно. Паре ту нису никаква препрека јер сам знао људе чији родитељи једва састављају крај са крајем, они не раде нигде годинама после средње, а свако мало друга девојка, нечија жена или нечија девојка (и то лепи примерци), или веза или без обавеза итд. али су имали причу, одржали су контакте из средњих школа, основних школа, тренинга, виђају се с људима, има их на мапи, буду симпатични некој другарици од друга па се ту развије нешто, па баце удицу преко друштвених мрежа, стално се мувају негде, бацају жваке конобарицама у кафићу, радницама у кладионици, зезају се, опуштени су, крећу се активно и нека девојка налети, не седе у четири зида бре брате и кукају за судбином то је цела поента, а замисли тек какве прилике им се указују кад крену да раде било шта и зарађују за себе. И онда математичка вероватноћа ради за њих. Ја сам потрошио много година младости да то схватим.

Новац је проблем тек кад са неком желиш брак јер тек тада твој недостатак новца може бити црвена линија за њу. Али све остало се постиже и без пара, посла.....само требаш да имаш шире друштво са којим се виђаш и опције ће саме да се распростру испред тебе. А ако си изолован онда ти џабе и новац. Велика је грешка повућчи се у себе под претпоставком да ниси занимљив никоме ако немаш пара. Ти који тако поступе осудили су сами себе у старту и судбина "недобровољних целибатора" им не гине. Кад би имао увид на инстаграм профиле свих тих "недобровољних целибатора" видео би да имају јако мало пратиоца и узак круг људи са којима имају интеракције. Та изолованост је узрок свих њихових зала. Самоћа је највећи човеков предатор и ако се не избориш са њим поједе те.

Poslednja izmena:
To je muslimanska logika. Barem kod Arapa ili onih azijskih, tipa Bangladeš, Pakistan, Indonezija. Time i kritikuju način na kome dolazi do brakova u razvijenom svetu, gde se ljudi zaljubljuju i nalaze nakon multikresa. Njih tamo ugovaraju još sa 13,14 godina.
Zato oni imaju buducnost, makar i sirotinjsku, dok razni "moderni", bilo to Evropa, Amerika, Daleki Istok, Australija pa na kraju krajeva i Rusija odumiru.

То није тачно. Паре ту нису никаква препрека јер сам знао људе чији родитељи једва састављају крај са крајем, они не раде нигде годинама после средње, а свако мало друга девојка, нечија жена или нечија девојка (и то лепи примерци), или веза или без обавеза итд. али су имали причу, одржали су контакте из средњих школа, основних школа, тренинга, виђају се с људима, има их на мапи, буду симпатични некој другарици од друга па се ту развије нешто, па баце удицу преко друштвених мрежа, стално се мувају негде, бацају жваке конобарицама у кафићу, радницама у кладионици, зезају се, опуштени су, крећу се активно и нека девојка налети, не седе у четири зида бре брате и кукају за судбином то је цела поента, а замисли тек какве прилике им се указују кад крену да раде било шта и зарађују за себе. И онда математичка вероватноћа ради за њих. Ја сам потрошио много година младости да то схватим.

Новац је проблем тек кад са неком желиш брак јер тек тада твој недостатак новца може бити црвена линија за њу. Али све остало се постиже и без пара, посла.....само требаш да имаш шире друштво са којим се виђаш и опције ће саме да се распростру испред тебе. А ако си изолован онда ти џабе и новац. Велика је грешка повућчи се у себе под претпоставком да ниси занимљив никоме ако немаш пара. Ти који тако поступе осудили су сами себе у старту и судбина "недобровољних целибатора" им не гине. Кад би имао увид на инстаграм профиле свих тих "недобровољних целибатора" видео би да имају јако мало пратиоца и узак круг људи са којима имају интеракције. Та изолованост је узрок свих њихових зала. Самоћа је највећи човеков предатор и ако се не избориш са њим поједе те.
Tu ima istine.
S tim sto je na pr mnogima gadno da bleje po kladionicama i kroner ekipa kafanama da bi upoznali neku wibu. Mislim da se gubi neka zdrava linija. Ili upoznajes neke olosh prepitjke koje se rade na shljam vajb ili upoznas neku dosadnu- neuzbudljivu. Ipak i taj incel treba da ima neki izbor a takvo nam je drustvo da se prave ti ekstremi. Il si baja ili si za mirnu, do granice sa lobotomijom stabilnu i ugladjenu vezicu.
A istina je da ljudi nisu takvi, samo se ne gradi zdrav prostor. Toskicna je sredina i u takvoj sredini takvi momci gube motivaciju da bilo sta urade. Previse utrosene energije i za jako los rezultat.

Back