- Poruka
- 65.187
Pa dobro, ti koji se skupljaju po forumima za incele i sami sebe tako imenuju, oni fakat imaju neki kratki spoj u glavi.Koliko sam ja čitao, velika većina. Inače bi bili obični singl muškarci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, ti koji se skupljaju po forumima za incele i sami sebe tako imenuju, oni fakat imaju neki kratki spoj u glavi.Koliko sam ja čitao, velika većina. Inače bi bili obični singl muškarci.
Тачно, али ту постоји један други проблем.Zato što svet funkcioniše po zakonima prirode, ne po zakonima pravde. U prirodi se ne prašta slabost, ona se eliminiše. Ljudi to samo rade u "civilizovanijem" pakovanju. Kad neko deluje nesigurno, stidljivo ili neiskusno, društvo ga podsvesno svrstava u kategoriju onih koji ne prenose gene dalje i tretira ga kao "neuspešan primerak". Brutalno, ali istinito.
Žene biraju samopouzdanje jer ga mozak povezuje sa preživljavanjem i zaštitom, muškarci ruganjem učvršćuju sopstvenu poziciju u hijerarhiji. Sve to je stari biološki algoritam koji još nismo izbrisali, samo ga maskiramo u šale, ogovaranja i etikete.
U suštini: priroda ne voli slabost. A društvo je samo njen produžetak u odelu i sa telefonom u ruci.
...a šta ćemo sa incel damama ?Pa dobro, ti koji se skupljaju po forumima za incele i sami sebe tako imenuju, oni fakat imaju neki kratki spoj u glavi.
Када сам ја слаб, онда сам ја крш и сви ме газе.
Када ја кренем да газим друге, онда сам ја насилник и пећински човек.
ti običaji su upravo i postojali radi onih koji nisu bili spretni u kolu i na igrankama sedeli po ćoškovimaSvaki taj "incel" ili kako god bi se mogao nazvati muškarac koji iz bilo kojih razloga, često veoma različitih, nije uspeo da se oženi, ili šta god bilo to nešto što se od njega očekuje od strane njegove okoline ili strašnog suda foruma krstarice, ima svoju priču i svoje objašnjenje za to. U velikoj većini je nedostatak ovih stvari - izgled, pare, status.
To se u stvari desi kada se ostavi ženama da same biraju supružnika. Dok je bilo ugovorenih brakova i dok su drugi određivali mladim, pogubljenim osobama sa kim će da budu, takvih problema nije bilo.
Значи када крене да те зајебава систем, комшија, неки смрад на улици, у реду за нешто, на трафици, ти мораш све да истрпиш и не смеш ничим да узвратиш, осим шаљивом опаском?Zato što to nije rešenje. Prosto živi svoj život, druži se sa ljudima, ne izbegavaj neprijatne situacije i vremenom ćeš očvrsnuti. Kad naučiš da na "podjebavanje" odgovoriš kul komentarom a ne drskim durenjem, onda si rešio igricu. Dalje više neće ni biti podjebavanja.
Do tada, samo treba smanjiti kriterijume. Takvi ne mogu da ciljaju na neke top ženske, to je nerealno. Lepo nađeš svoj nivo i videćeš kako će sve funkcionisati. Za alavost moraš da imaš "leđa". Ako ih nemaš, budi skromniji. I to je sve. Vrlo je prosto![]()
ti običaji su upravo i postojali radi onih koji nisu bili spretni u kolu i na igrankama sedeli po ćoškovima
lepo te ožene i to ti je to.
nema da lutaš i trošiš resurse na kojekakve gluposti.
ima deca da se prave na vreme a ne ko sad u petoj deceniji
Значи када крене да те зајебава систем, комшија, неки смрад на улици, у реду за нешто, на трафици, ти мораш све да истрпиш и не смеш ничим да узвратиш, осим шаљивом опаском?
ti običaji su upravo i postojali radi onih koji nisu bili spretni u kolu i na igrankama sedeli po ćoškovima
posle ćeš je zavoletiIzaberu mi neku antipatičnu, odbojnu u svakom smislu. I ja sad treba da živim sa njom i pravim decu sa njom? Izem ti običaj.
posle ćeš je zavoleti
zavole se ljudi vremenom
alternativa ?Ma kakvi.
alternativa ?
zato francuski gradovi sve više liče na afričkeNadješ sam ili ne nadješ. Nikad u istoriji čovečanstva nisu bili svi oženjeni ili sve udate. Pogotovo danas, u Francuskoj je npr skoro 40 % odrasle populacije singl.
Over 38% of the French population (approximately 10 million households) live alone, according to the INSEE.
zato francuski gradovi sve više liče na afričke
Kad je bilo free for all? Pa nikadТачно, али ту постоји један други проблем.
Када сам ја слаб, онда сам ја крш и сви ме газе.
Када ја кренем да газим друге, онда сам ја насилник и пећински човек.
То је највећи проблем са садашњим друштвом.
Да је free for all - нема проблема, али није.
To je muslimanska logika. Barem kod Arapa ili onih azijskih, tipa Bangladeš, Pakistan, Indonezija. Time i kritikuju način na kome dolazi do brakova u razvijenom svetu, gde se ljudi zaljubljuju i nalaze nakon multikresa. Njih tamo ugovaraju još sa 13,14 godina.posle ćeš je zavoleti
zavole se ljudi vremenom
Zavisi, ima i femcelki, pretpostavljam isti qrWhat about уćиђелице?
Ako ima 30 godina u dupetu i nije bio nikada u nikakvoj vezi znači da je okolina u pravu. Taj nije znao kao dečak da se zbliži sa nekom devojčicom a kasnije devojkom i sad je okolina kriva jer ga ne ferma ni jedna. Šta može da bude u redu sa nekim ko ima 30 godina i krivi okolinu jer nema devojku i ženu? Pa ništa ne može da bude u redu sa takvom osobom. Koje bre to muško kad nije osećao nikakvu potrebu za ženama? Ajde bre da se ne lažemo više. Nisu ni žene a nije ni društvo krivo što on nije za kriv pištolj. Ajde da osnujemo ministarstvo za incele i da delimo subvencije da kupuju mlade iz Albanije, Bangladeša i sa Filipina sta ti ja znam.Питање је вероватно реторичко али зашто је околина брутална према људима који су неснађени у м-ж односима, нарочито према мушкарцима ? И што је неко старији то су људи бруталнији кад формирају мишљење о неком таквом ко је неснађен у тој причи, ко и даље одаје утисак детета које се стиди по тим питањима или постане предмет подругљивих оговарања како је пи*кица, млитав, можда педер, не труди се, а жене га гледају као анти-мушкарца и није им интересантан баш зато што знају да није био ни са једном женом макар све остало деловало код њега нормално.
Znali su ljudi tada da ima nesposobnih i nisu to maskirali u nekakvu posebnost nego su na human način gledali da i takve ubace u društvo. Nadju jednu smotanu i jednog smotanog i venčaju ih i aj sad paljba.ti običaji su upravo i postojali radi onih koji nisu bili spretni u kolu i na igrankama sedeli po ćoškovima