Bruka I Sramota

zeljko612

Domaćin
Poruka
4.266
Prosle godine na takmicenje u Feketic,vojvodina.Moj drug je bio optuzen za kradju mobilnih telefeona,odvucen u stanicu,prebijen,i pusten na slobodi kad se utvrdilo da nije bio on.Nakon toga,su mu se izvinili,a slomili mu nos,i rekli da nije on kriv.On ih je tuzio,a njihova prica je sledeca.Da je on imao mentalne probleme,i da je sam sebi to sve uradio.
PA JA BRE NE MOGU DA VERUJEM U KAKVU DRZAVU ZIVIM,
Jednog dana ce neko ustati i reci da je dosta,jednog dana ce biti sve lepo.A taj dan nece doci,sve dok se ne izvede pred narodni sud sav sljam politicki i kamenuje kao na istoku....
Bruka,bruka i sramota gde zivimo...

Loših ljudi ima svuda, neka ti je to za utehu...
A ima i dobrih...
Trudi se da se krećeš u društvu ovih drugih....tako ćeš da izbegneš loše situacije..
A eto, nesreća ne bira, svakome se desi ponekad, šta da se radi...

Pozdrav

Prosle godine na takmicenje u Feketic,vojvodina.Moj drug je bio optuzen za kradju mobilnih telefeona,odvucen u stanicu,prebijen,i pusten na slobodi kad se utvrdilo da nije bio on.Nakon toga,su mu se izvinili,a slomili mu nos,i rekli da nije on kriv.On ih je tuzio,a njihova prica je sledeca.Da je on imao mentalne probleme,i da je sam sebi to sve uradio.
PA JA BRE NE MOGU DA VERUJEM U KAKVU DRZAVU ZIVIM,
Jednog dana ce neko ustati i reci da je dosta,jednog dana ce biti sve lepo.A taj dan nece doci,sve dok se ne izvede pred narodni sud sav sljam politicki i kamenuje kao na istoku....
Bruka,bruka i sramota gde zivimo...

Neka ih goni do samog pakla.
I uspeće !
Malo će da potraje,ali uspeće.
Pravda je na njegovoj strani.
Stop !
Za sadiste u uniformama.
I džukele sa pola grama mozga, koje se poistovećuju sa vlašću !

ako ides protiv pandura,ides protiv murije...za vjek i vijekova ces biti obelezen kao "onaj sto se pravi pametan"
e a posto ides protiv murije,ides protiv drzave...a danas ti je u Srbiji gore nego za vreme Turaka...tad si znao ko je los,a danas sve neki Murati koji se prezivaju na IC...
tako da od tuzbe nista nema,mozes samo dobiti opet po nosu :)
i normalno da nece niko dobiti odstetu od policije...to bi bilo rusenje ugleda :)
cuti i pravi se da nisi cuo sto si cuo i da nisi video to sto si video i dobro ces proci :)

Onda se naivni cude otkud toliko razbijaca i huligana, "rusitelja Beograda" na ulicama kad su i najmanji protesti. Narod jedva ceka da se iskali na nekom , policiji. Ovo je isto rekao i jedan demonstrant u Engleskoj, letos u TV reportazi na RTS-u...
Na kraju krajeva policija je tu da stiti lopove od nas. Sta bi oni radili kad bi sve bilo kako treba, sa nekim minimumom kriminala ? A dolaze teski dani za njih, kad ce morati da odluce jesu li za ili protiv naroda...

Poslednja izmena:
Ne budite naivni...njegova rec protiv njihove. Policija uvek moze svakog optuziti za opiranje hapsenju i napad na sluzbeno lice. To koriste vise nego godisnji odmor.
Uostalom cim ga popreko ili u cudu pogledas to je opiranje hapsenju a ne daj Boze da podignes ruke ( ! ) da sakrijes facu to je napad na policajca ! Sledeci put kad ga uvate " Otimo se i skocio kroz prozor"...

Ne budite naivni...njegova rec protiv njihove. Policija uvek moze svakog optuziti za opiranje hapsenju i napad na sluzbeno lice. To koriste vise nego godisnji odmor.
Uostalom cim ga popreko ili u cudu pogledas to je opiranje hapsenju a ne daj Boze da podignes ruke ( ! ) da sakrijes facu to je napad na policajca ! Sledeci put kad ga uvate " Otimo se i skocio kroz prozor"...

Ma strasno,ja nisam mogo da verujem...znaci jedva cekam da pocne u srbiji kao na istoku...

To što su oni sebe vadili na priču da je on mentalno poremećen, i da je to sam sebi uradio, je vrlo dobra stvar za tog tvog prijatelja, jer time su oni priznali da se to desilo za vreme njegovog boravka u stanici, jer kako bi drugačije znali odakle mu povrede. On treba da radi na dokazivanju te njihove izjave kao lažne, a to će učiniti tako što će on ili njegov advokat od suda tražiti lekarsko veštačenje njegovog mentalnog zdravlja. Kada sudski veštak psiholog/psihijatar utvrdi da on nema, niti je imao, ikakve mentalne poremećaje, njihova priča pada u vodu. Inače, ta njihova izjava nema nikakvu pravnu važnost, jer oni su panduri, a ne psiholozi. Znači oni nisu kompetentni da ocene da li neko ima mentalne poremećaje.

I sve i da izgubi spor,nema veze. Samo je bitno da tera dalje. Sve do vrhovnog suda. I ako i tu izgubi, ispunio je sve uslove da tuži državu Srbiju (ne više muriju) Strazburu. Zašto državu? Pa, zato što je država kroz svoje sudske instance zaštitila nasilnike koji su mu naneli teške telesne i duševne povrede. U svetu se i za te duševne povrede izvlači velika odšteta. E, a onda kada dobije spor u Strazburu protiv države Srbije, onda treba ponovo da podnese privatnu tužbu protiv murije, a pre toga da ceo slučaj ispriča u nekim novinama, da se da publicitet tome. Da vidim onda koji sudija će smeti da stane na njihovu stranu, i da ih zaštiti.

Jeste da sve to traje, ali je osveta na kraju slatka.

Poslednja izmena:
Ako imate lekarsko uverenje o povredama dobijate ih sigurno.
Ili ako imate svedoke.
A ako krenete ne odustajite. Kad ih god neko tuži redovnom sudu oni dolaze sa
ranoraznim ponudama za namirenje, tj. da ih ne tužite.
Dakle tužba redovnom sudu. Uzmite dobrog advokata koji će da radi za sudske i advokatske troškove (koji uopšte nisu mali)
Ako izgube, a gube sigurno, oni će platiti i Vašeg advokata.

Nema to nikakve veze.
Cuj njihova rec.......
To vise ne pali, cak ni u ovkao korumpirnaoj drzavi.
On je trebao da uzme lekarsko uverenje, i da odmah podnese KRIVICNU prijavu.
Pa ako izgubi na svim sudovima kod nas, sa validnim lekarskim uverenjem i svedocima, nema sanse da izgubi na Sudu u Strazburu.
a sto vise vremena prolazi, bice skuplje drzavi.

Sta mislite sta je ono sto je odrzalo ljude kao ljude u zivotu od postanka do danas ?
Blago ?,sila ?
A sta mislite o razumu npr. za promenu.:zcepanje:
Vestacka inteligencija ce zauvek ostati vestacka,e mojea gospodo,.ili ti drugovi (?) A ?:manikir:

akcija=reakcija

Neki se bave poslovima na skroz pogresan pristup.
",.sta to babe pricaju po selu,." a sta neki u cijem interesu rade,nije vazno.

Daco ,koliko ? 650 zandika ? Malo.bre,nije dosta ni za npr.dedinjevnu.:mazi:

Dje onaj sto shu...,igra fudbal?

Policajci imaju prevelika ovlascenja, oni na ulici na licu mesta dele pravdu kao preki sudovi, a totalno su ne obrazovani a povrh svega korumpirani i krimigeno nastrojeni, to jest u vecini slucajeva su obicni neradnici i kriminalci obuceni u policijske uniformekoje narod placa.

Back