Brucosi na medicinskom fakultetu

Da ne bi otvarala novu temu :) oni koji nameravaju tek da upisu medicinu ove godine...kako idu pripreme?Jesu li vam se vec smucile?Dokle ste stigli?Sta ocekujete na faxu ako upadnete?Ako uopste nesto ocekujete...;) Ja sam se vec umorila a imam osecaj da nemam pojma...stigoh do pola organske i nisam bas sigurna u neorgansku a o biosu da ne pricam...:dontunderstand: Hocete li jos negde da polazete ili samo na medicini?

a kako ide brucosima?Dajte neki savet za prijemni...:bye:

Mislim ja ne bi dao nekome ko tokom fakulteta nije uradio nesto ozbiljnije na pacijentu da me leci, ni pod razno, to je po meni totalni invalid. Ako su praksa ruke a dipoloma noge, onda taj neko nema ruke. Znaci on je invalid.

Jel ima nesto sto smatras da je pozitivno na faxu ili je sve tako beznadezno?

Cisto me zanimalo sta ljudi misle o tome. Ko je u pravu ja ili ta osoba. A pozitivnih stvari ima neverovatna kolicina teoretisanja i filozofije. :D:D:D postaves pravi mali mozgic :D:D:D.

Samo jos kad bi se malo smanjio strah od studenata bilo bi super. Mislim realno student nista ozbiljnije ne moze da zasere. U Americi studenti siju na operaciji recimo zatvaraju stomak. ******* necija ****** mora da bude jastuce za vezbanje. Bolje da se desi sranja kad je neko iskusan pored njih nego da se desi posle kad zavrse.

Znam da ima puno teoretisanja i da lekare uglavnom mrzi da pokazuju studentima i da prakse uvek ima malo ali nisu svi i nije sve tako.Uostalom ako budes dovoljno dosadan i stalno ih juris da ti nesto pokazu i da radis nece imati drugog izbora nego da te puste :)

Nije ni u Americi tako bajno kao sto mislis...mi ipak imamo brilijantne doktore i hirurge iako kazes da studenti nista prakticno ne rade...sto znaci da nije sve tako...:ok:

Da ne bi otvarala novu temu :) oni koji nameravaju tek da upisu medicinu ove godine...kako idu pripreme?Jesu li vam se vec smucile?Dokle ste stigli?Sta ocekujete na faxu ako upadnete?Ako uopste nesto ocekujete...;) Ja sam se vec umorila a imam osecaj da nemam pojma...stigoh do pola organske i nisam bas sigurna u neorgansku a o biosu da ne pricam...:dontunderstand: Hocete li jos negde da polazete ili samo na medicini?

a kako ide brucosima?Dajte neki savet za prijemni...:bye:

Ja se spremam,zavrsih sa gimnazijom tek pre 5 dana i sad sam krenula da ucim...znaci u zivotu nisam ovako strebala!pocela sam organsku,to bas treba da se buba,a iz biosa radim genetiku jer to nisam imala u srednjoj jer sam bila drustvenjak...I ja se nadam da cu upisati:):):)
verovatno cu se prijaviti i na stomatologiji ili bioloskom,nemam pojma jos uvek...Nadam se da je ova zbircica iz hemije dovoljna za prijemni,ja radim zadatke samo odatle.
cula sam da je smanjeno interesovanje za medicinske faxove,tako da ima nade:roll:
Srecno svima koji upisuju,i pravite pauze dok ucite,ja cu dobiti hemoroide dok dodje prijemni:lol:

Ja se spremam,zavrsih sa gimnazijom tek pre 5 dana i sad sam krenula da ucim...znaci u zivotu nisam ovako strebala!pocela sam organsku,to bas treba da se buba,a iz biosa radim genetiku jer to nisam imala u srednjoj jer sam bila drustvenjak...I ja se nadam da cu upisati:):):)
verovatno cu se prijaviti i na stomatologiji ili bioloskom,nemam pojma jos uvek...Nadam se da je ova zbircica iz hemije dovoljna za prijemni,ja radim zadatke samo odatle.
cula sam da je smanjeno interesovanje za medicinske faxove,tako da ima nade:roll:
Srecno svima koji upisuju,i pravite pauze dok ucite,ja cu dobiti hemoroide dok dodje prijemni:lol:

Ja nisam ni na pola organske a vec sam zaboravila ono staro...ja jos polazem maturu pa nisam lepo krenula ali bojim se da nacu krenuti ni kad se zavrsi :confused:
I ja cu se prijaviti na stomatologiju, taman da vidim kako to funkcionise posto je ona pre medicine...i tebi puno srece, kao i svim ostalima :)

E pa prijavih sezaprijemni...uh od jutros,kad sam ja dosla na red prijavilo se vise od 400 ljudi..strasno,zasto mi se cini da ce ove godine biti zestoko?:???:
ja jos nisam sve posteno naucila,dobro sigurno i necu moci bas sve ali ...jaoj panika me uhvatila a ne bi trebalo,bolje da odem da ucimdash:
E zanima me jel bio neko prosle godine u Silosu za prijemni?kakva je atmosfera tamo?

Back