Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav Gazda
ja se bash ne slazem s ljupchetom u potpunosti
mislim da je moj post bio i vishe nego primeren

jer ponashanje nekog dodjosha
koji se vec zove kako se zove
i ima neke ingerencije tamo gde ih ima

koji dodje na istoriju, prvi put u zivotu
ne da bi postovao o istoj
ili chavrljao na brodu

vec da bi likovao, pokazivao svoju "moc" :D i na kraju pretio
ne da nije u redu, nego nije normalno kolko nije u redu
nashe reakcije su bile preblage, ako mene pitash 8)

to bi bilo kao kad bi u bg dosho padur iz papua nove gvineje da preti prolaznicima zatvorom!
jer, boze moj, pa svi smo mi deo ujedinjenih nacija :roll:

Hm, baš tako!

Prvi put se ne slažem sa postom Gazdarice i zbog toga nisam htela ništa da komentarišem. Kapiram ja nju, to su joj ipak kolege.

Al, čemu pretnja, ultimatum? To ne razumem...Nisam ja nikakav bolid zbog toga što postujem ovde....Barem se ja ne smatram tako.

Ako je ova tema trn u oku, ako ova tema ne treba da postoji, pa obrišite je! Ništa lakše od toga. Ako postoji želja da se ugasi ovaj pdf, učinite to.

Meni nije teško da nikovima-likovima sa kojima sam uspostavila prijateljski odnos ovde podelim svoju mejl adresu i prebacim se na drugi forum...;)

Prvi put se ne slažem sa postom Gazdarice i zbog toga nisam htela ništa da komentarišem. Kapiram ja nju, to su joj ipak kolege.

Al, čemu pretnja, ultimatum? To ne razumem...Nisam ja nikakav bolid zbog toga što postujem ovde....Barem se ja ne smatram tako.

Ako je ova tema trn u oku, ako ova tema ne treba da postoji, pa obrišite je! Ništa lakše od toga. Ako postoji želja da se ugasi ovaj pdf, učinite to.

Meni nije teško da nikovima-likovima sa kojima sam uspostavila prijateljski odnos ovde podelim svoju mejl adresu i prebacim se na drugi forum...;)

coshe je uvek usisano, prashina obrisana
i uvek ima neshto da se popije 8)

hihihihiiiiiiiii.....Jeste, bre, posteljica.....:D.....Mada, nisam sigurna da li je rekla posteljica ili košuljica. Nema veze šta je ona rekla, bitno da je ima mnogo u posednje vreme.Tupi ga mnogo.

Jede g.

Valjda posteljica... zmije skidaju košuljicu... osim ako ne misli na Artemijevu sračicu...

Ti uvek dobrim izrazom, i ako je staroslovenski, skuvas nesto. Nego ne vidim da ima mnogo ratnih priprema, a ni drugih za Kosovo. Ovde se pronela vest da su neki huligani napali Srbiju, i niko se ne izjasnjava o tome na forumu. Da li su drzavni rukovodioci preduzeli neke mere protiv nezavisnosti, ili ce to prepustiti ulici?

Ti uvek dobrim izrazom, i ako je staroslovenski, skuvas nesto. Nego ne vidim da ima mnogo ratnih priprema, a ni drugih za Kosovo. Ovde se pronela vest da su neki huligani napali Srbiju, i niko se ne izjasnjava o tome na forumu. Da li su drzavni rukovodioci preduzeli neke mere protiv nezavisnosti, ili ce to prepustiti ulici?
Ma, gde preduzeli... čekaju vas iz evropskih vukojebina, da ih posavetujete, jer vi najbolje znate vaše predsednike, premijere, ministre i ostalu bagru plaćanu godinama parama šiptarskih narko-bosova...

Evo, ti bi trebalo da dodješ i objasniš Koštunici koju ribu da namestimo Sarkoziju... Ova nova nevesta će da ga otkači pre isteka mandata...
Možda ovu Oliveru Katarinu... Nema veze što je sada baba... može da gleda njene filmove i da pusti mašti na volju...

Žrtvuj se, bre, za domovinu malo... pa će da ti vrate i više nego što su ti oduzeli...

Dragi moji Brodari,

S obzirom da nisam dobio odgovor od administratora na žalbu, iako sam imao u vidu da je poruka poslata u subotu kasno popodne, mislim da sam dovoljno čekao. Poslao sam novu poruku u kojoj tražim da se zanemari sve napisano u prethodnoj i da mi se ugasi nick AKHENATON sa svim postovima. Pitanje je kada će njegovo visočanstvo administrator da se udostoji da svrati na forum, tako da to može biti danas, a može i za 10-20 i više dana. :roll:

Sve u svemu, iako brišem svaki trag da sam ikada bio ovde, vreme nije uzalud utrošeno. Upoznao sam super ljude i stekao prave prijatelje. :wink:

Dalje me možete kontaktirati na mailove:
akhenaton06@bk.ru ili akhenaton84@bk.ru

Za nedelju dana biće poslat zahtev za gašenje i Kajinog nicka, pa i ovog posta, pa sačuvajte mailove, ukoliko su vam potrebni...

Više neću pisati postove, a na forum ću svraćati jednom dnevno bez prijave do gašenja nicka. Nadam se da će to biti uradjeno što pre.

Pirke

Dragi moji Brodari,

S obzirom da nisam dobio odgovor od administratora na žalbu, iako sam imao u vidu da je poruka poslata u subotu kasno popodne, mislim da sam dovoljno čekao. Poslao sam novu poruku u kojoj tražim da se zanemari sve napisano u prethodnoj i da mi se ugasi nick AKHENATON sa svim postovima. Pitanje je kada će njegovo visočanstvo administrator da se udostoji da svrati na forum, tako da to može biti danas, a može i za 10-20 i više dana. :roll:

Sve u svemu, iako brišem svaki trag da sam ikada bio ovde, vreme nije uzalud utrošeno. Upoznao sam super ljude i stekao prave prijatelje. :wink:

Dalje me možete kontaktirati na mailove:
akhenaton06@bk.ru ili akhenaton84@bk.ru

Za nedelju dana biće poslat zahtev za gašenje i Kajinog nicka, pa i ovog posta, pa sačuvajte mailove, ukoliko su vam potrebni...

Više neću pisati postove, a na forum ću svraćati jednom dnevno bez prijave do gašenja nicka. Nadam se da će to biti uradjeno što pre.

Pirke
:( shta da ti kazem...
apsolutno te razumem
ako si reshio
sretnemo se vec negde drugde...
mada, ja to radim drugachije
kad me na 1 niku banuju
drugi koristim samo za brod i tavernu
kad mi vrate
ja krenem da pravim svinjarije 8)

a da je krstarica sa nekim novim modovima kvazi forum
to stoji!