Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:-D Baš... za laku noć... :grin: ... lepe i mirne snove... :grin:

... koje vam želim... bez ovakvih zubala...

Da l da koristim ovog....:lol:...ili...ovog...:grin:..?..Ili ove mutne....:smile:

hihihihihiiiiiiii.......4 plava zbunjena...:?....3 zubata....:D...3 mutna...:smile:

razbacana...3..u desno..:p...i 3 u levo...::wink:...ovaj 1 na federe...:lol:...1 crveni nejasni, barem meni....:oops:...i eto, to su novi smajliji..............

.
3288.gif
.................
3286.gif

.................................
2784.gif

Da l da koristim ovog....:lol:...ili...ovog...:grin:..?..Ili ove mutne....:smile:

hihihihihiiiiiiii.......4 plava zbunjena...:?....3 zubata....:D...3 mutna...:smile:

razbacana...3..u desno..:p...i 3 u levo...::wink:...ovaj 1 na federe...:lol:...1 crveni nejasni, barem meni....:oops:...i eto, to su novi smajliji..............

.
3288.gif
.................
3286.gif

.................................
2784.gif

sad bi da ti napisem onaj tvoj lol copyright...al nije to to....Ovako ću:

lol lol lol lol....................lol

http://www.blic.co.yu/reportaza.php?id=29870

Evropska i svetska šampionka, humanitarni radnik, pravnica, manekenka, sve je to Tanja Petrović, naša najuspešnija karatistkinja svih vremena. Proputovala je ceo svet, ali je i danas opčinjena Japanom, a sebe smatra jednostavno - Voždovčankom.

Detinjstvo
Moj život je vezan za Voždovac. Rođena sam u Kostolačkoj ulici, na Voždovcu sam završila osnovnu i srednju školu i dan-danas živim u tom kraju. Čak mi je i klub na ovoj opštini. Ranije je Voždovac bio poznat po tim kućicama sa dvorištima, česmama i kapijama ispred kojih smo se okupljali. Mi, deca iz iste ulice, bili smo nekako dosta vezani. Provodili smo puno vremena jedni kod drugih, spavali i jeli jedni kod drugih i mnogo se igrali na ulici.
Tugo moja, jest bilo tako........A, sad......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back