Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, nema ga,jel vidiš i sam! Jedino je taj od novih bio lep, barem meni. Kam gi se dede, nemam pojma..kako bre?
bash je ekstra!
he he
:-D Baš... za laku noć... :grin: ... lepe i mirne snove... :grin:
... koje vam želim... bez ovakvih zubala...
...ili...ovog...:grin:..?..Ili ove mutne....:smile:
...i 3 u levo...::wink:...ovaj 1 na federe...
...1 crveni nejasni, barem meni....
ops:...i eto, to su novi smajliji..............
Da l da koristim ovog.......ili...ovog...:grin:..?..Ili ove mutne....:smile:
hihihihihiiiiiiii.......4 plava zbunjena...:?....3 zubata.......3 mutna...:smile:
razbacana...3..u desno.....i 3 u levo...::wink:...ovaj 1 na federe...
...1 crveni nejasni, barem meni....
ops:...i eto, to su novi smajliji..............
..................![]()
![]()
.................................![]()
jaki ste 8)
Tugo moja, jest bilo tako........A, sad......Evropska i svetska šampionka, humanitarni radnik, pravnica, manekenka, sve je to Tanja Petrović, naša najuspešnija karatistkinja svih vremena. Proputovala je ceo svet, ali je i danas opčinjena Japanom, a sebe smatra jednostavno - Voždovčankom.
Detinjstvo
Moj život je vezan za Voždovac. Rođena sam u Kostolačkoj ulici, na Voždovcu sam završila osnovnu i srednju školu i dan-danas živim u tom kraju. Čak mi je i klub na ovoj opštini. Ranije je Voždovac bio poznat po tim kućicama sa dvorištima, česmama i kapijama ispred kojih smo se okupljali. Mi, deca iz iste ulice, bili smo nekako dosta vezani. Provodili smo puno vremena jedni kod drugih, spavali i jeli jedni kod drugih i mnogo se igrali na ulici.
I kako sad ja tebi da odgovorim? Ovako......ili ovako..:razz:...? Umesto onog mog winka...a,šta da turim umesto onog što prevrće oči?...
Sam ubacuje link u svaki post...
ma taj imo ukusa ...![]()