Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Nikolić je jedva dočekao da izgubi izbore....Beži od odgovornosti. Ovako mu lepo...Sedi u skupštini, zaebava i narod i poslanike i prima veliku platu, a nema nikakvu odgovornost...:wink: Ima čovek najbolju poziciju.
Dok bi drugačije bilo da ludi Šeki ne miriše tulipani u Holandiju...

Btw, dan....

Ma Nikolić je jedva dočekao da izgubi izbore....Beži od odgovornosti. Ovako mu lepo...Sedi u skupštini, zaebava i narod i poslanike i prima veliku platu, a nema nikakvu odgovornost...:wink: Ima čovek najbolju poziciju.
Dok bi drugačije bilo da ludi Šeki ne miriše tulipani u Holandiju...

Btw, dan....

bio juche Zivkovic na Poligrafu

...

u pravu bre chovek
sve shto je reko

za 5 godine bez njega
a sa BoTom na chelu DS

srbija se ni za milimetar nije makla!

samo shto imamo polarizaciju samo takvu
u opasnu verovatnocu da se vrate SRS-SPS na vlast :(
a mi opet na noz sa evrpom i amerikom

zamislite, rusi tad, na tenderu kupili Beopetrol, koji je samo pumpe imaoza 160 miliona evra

a danas, NIS sa vishe pumpi, 2 rafinerije, nalazishta nafte i gasa u zemlji i svetu za 400
i to bez tendera....

:( kolko smo pali!

da je bio cvecka, nije
da je bolje da je dobio stranachke izbore 2004, verujem da jeste!

To se zove lokalpatriotizam...

Laku noć... mirni vam snovi bili...

@ristob

Nisi u našoj priči mogao da vidiš glasove onih koji nisu izašli u prvom krugu...

I nije to uzrok opredeljivanja za ovoga što je izabran...

Uzroci su strah i neznanje.

Strah – da se izgubi 1000 evra.

Neznanje – izgubiće 1000 evra ako ne glasa (time i proveri da li je u biračkom spisku, jednom od uslova za 1000 evra).

Inače, ovako bespoštednu propagandu ne pamti istorija. Ni Gebels je ne bi tako osmislio.

To se zove lokalpatriotizam...

Laku noć... mirni vam snovi bili...

@ristob

Nisi u našoj priči mogao da vidiš glasove onih koji nisu izašli u prvom krugu...

I nije to uzrok opredeljivanja za ovoga što je izabran...

Uzroci su strah i neznanje.

Strah – da se izgubi 1000 evra.

Neznanje – izgubiće 1000 evra ako ne glasa (time i proveri da li je u biračkom spisku, jednom od uslova za 1000 evra).

Inače, ovako bespoštednu propagandu ne pamti istorija. Ni Gebels je ne bi tako osmislio.

ljupche
lokalpatriotizam su pokazali beogradjani
kad je se jedini put desilo da DSS ima vishe glasa od DS u beogradu
a to se desilo samo zbog toga shto je predsedavaju bio iz Nish ;)

dobishe beogradjanina
Voju, a sad kukaju
a chinjenica je da se od 2003 nishta nije promenilo na bolje, a to je josh malo pa 5 godina... :(

laq notj
odo si i ja

bio juche Zivkovic na Poligrafu

...

u pravu bre chovek
sve shto je reko

za 5 godine bez njega
a sa BoTom na chelu DS

srbija se ni za milimetar nije makla!

samo shto imamo polarizaciju samo takvu
u opasnu verovatnocu da se vrate SRS-SPS na vlast :(
a mi opet na noz sa evrpom i amerikom

zamislite, rusi tad, na tenderu kupili Beopetrol, koji je samo pumpe imaoza 160 miliona evra

a danas, NIS sa vishe pumpi, 2 rafinerije, nalazishta nafte i gasa u zemlji i svetu za 400
i to bez tendera....

:( kolko smo pali!

da je bio cvecka, nije
da je bolje da je dobio stranachke izbore 2004, verujem da jeste!

Videla sam ga...I čim je počeo da priča odmah sam se setila ferarija i njegove "bubice" koju je negde zaboravio,,, za dž zakupljenih vinograda po Vojvodini, argentinskog vina čiji je on ekskluzivni uvoznik ...I tako, ima toga još....Lepo je on unovčio njegovo premijerstvo...:wink:

Dobro jutro,

Videla sam ga...I čim je počeo da priča odmah sam se setila ferarija i njegove "bubice" koju je negde zaboravio,,, za dž zakupljenih vinograda po Vojvodini, argentinskog vina čiji je on ekskluzivni uvoznik ...I tako, ima toga još....Lepo je on unovčio njegovo premijerstvo...:wink:
Čuj, lepo... odlično... izvanredno... i postao je galamdžija iz prevelikog straha...

Nije šala... ovi se ne zezaju, kad su uhapsili Džaju, šta će on... i oni?

Nesumljivo je da je DSS postala marginalna stranka. Marginalizaciji su doprineli i oni sami najviše a i efektna kampanja protivnika.

Ali nije mi jasno kako će Tadić sada da nađe alibi za neispunjavanje obećanja.

Godinama unazad pa čak i sada kada SPO, DSS, NS imaju uporište samo u par gradova ili sela on prebacuje krivicu na Koštunicu (neobavešten) ili Nikolića (ratna varijanta).

Tadić a.k.a. alibi-man me podseća na neke ljude koji su isljučivo sami odgovorni za svoju sudbinu ili sudbinu stranke ili nacije ali uvek traže opravdanje sa strane, primera radi "ne mogu da nađem posao kao programer jer mi ne odgovara najezda radikala" iako svako može da izvadi platnu karticu neke svetske banke a radi za stranu kompaniju pa makar se nalazio i u Donjoj Batušnici kao što je to uradio jedan moj sadašnji komšija a i jedan bivši školski drug.

Bi
da je svetac, nije

al uporedi 2003 i 2008 ;)

sve to shto si nabrojala, nije ni 1000 deo veljinog puta Beograd-Pozega
a ni milioniti deo onih troshkova koji ce da se dese ako evropi kazemo NE, a SRS-SPS se vrate na vlast.

drugo,
chovek je privatnik od 86
i bio je glavni finansijer DS a prvih godina...

tako da 8)

trece, kao shto i on pomenu
sve njegove tube za klevetu
zastareshe zbog imuniteta
a za 5 godina
ni jedan sudski poziv mu ne stize 8)

znash... Kurir, Press, Pravda, Alo, Gazeta... uh... i ostali
ne koshtaju za dzabe simbolichno
a u punom su koloru ;)

nije za DZ voja premijer evo vec 5 godina.

Voja ide glavom kroz zid pa kud puklo da puklo. Nema ljude koji bi da ga prikrivaju od mućki...

dok se G17 vešto prikriva prvo iza Koštunice a onda preko DS-a

zašto niko ne postavi pitanje fiskalnih kasa i gprs modula koje niko ne koristi a mesečno se izdvaja po 200 din za isto, a maltene je potpuno beskorisno...
čuo sam da mu je ženina firma bila uvoznik istih...
svojevremeno je ista prevara izvršena i u Italiji...

ili privatizacija mnogih preduzeća..

gde je b92 insider...

nego manilupištu malograđanskom masom

he he sve ide kako sam i mislio

evo ga Rasim Ljajić, ishvali radikale k'i svoje...

"radikali se transformišu u modernu evropsku stranku desnice i pozitivno sam iznenađen njihovim korektnim ponašanjem posle izbora"

Bi
da je svetac, nije

al uporedi 2003 i 2008 ;)

sve to shto si nabrojala, nije ni 1000 deo veljinog puta Beograd-Pozega
a ni milioniti deo onih troshkova koji ce da se dese ako evropi kazemo NE, a SRS-SPS se vrate na vlast.

drugo,
chovek je privatnik od 86
i bio je glavni finansijer DS a prvih godina...

tako da 8)

trece, kao shto i on pomenu
sve njegove tube za klevetu
zastareshe zbog imuniteta
a za 5 godina
ni jedan sudski poziv mu ne stize 8)

znash... Kurir, Press, Pravda, Alo, Gazeta... uh... i ostali
ne koshtaju za dzabe simbolichno
a u punom su koloru ;)

nije za DZ voja premijer evo vec 5 godina.

Nemam potrebe da poredim, to je valjda svima jasno...Ovaj nas je unazadio, totalno...Kao da živimo usporenim životom, i to unazad. Večeras udjem u cvećaru da kupim neku cvećku za sebe, prodavnica prazna. Prodavačica me uslužuje i započe zabrinutim glasom priču o trenutnoj situaciji...Baš sam bila zaprepaštena.

Jeste li pročitali ovo?

roberts: nezavisnost kosova znači podelu duž ibra
Politika - Pre sat i 4 minuta

BEOGRAD - Nekadašnji ambasador Velike Britanije u Jugoslaviji Ajvor Roberts izrazio je bojazan da će u slučaju jednostranog proglaašenja nezavisnosti Kosova samo biti zamrznuta već postojeća "de fakto" podela pokrajine, severno i južno od Ibra.

"Teško je reći šta će nezavisnost Kosova značiti u sadašnjim okolnostima, jer bez odluke Saveta bezbednosti UN, koje neće biti zbog protivljenja Rusije i drugih stalnih članica tog tela, neće biti stolice za Kosovo u UN, tako da nije jasno u čemu bi se nezavisnot razlikovala od režima koji sada postoji u Prištini", ukazao je Roberts.

On je u izjavi za američki Radio "Slobodna Evropa" u Pragu ocenio da je moguće da Srbi u delu pokrajine severno od Ibra proglase nezavisnot od Kosova, što podseća na primer u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini devedesetih, čime bi svi problemi koje je Zapad smatrao rešenim zapravo ponovo izbili na površinu.

Roberts, koji je sada predsednik Triniti koledža u Oksfordu, upozorio je da posle proglašenja nezavisnosti Kosova, očekuje veliku nestabilnost.

On je izrazio sumnju i povodom tvrdnji da će Srbija, ukoliko joj bude ponuđeno više, zaboraviti na gubitak Kosova i ocenio da se Srbiji olakšicama oko evropskih integracija ne može kompenzovati Kosovo.

Roberts je ocenio da je "veoma zabrinjavajući scenario" da usled političke krize u Srbiji dođe do pada vlade i prevremenih izbora na kojima bi pobedili radikali koji bi dodatno zaoštrili kurs prema Zapadu.

Mislim da čovek objektivno govori....Šta kažete na ovo?

....:lol:...Isto kao što je i Voja naš'o objašnjenje za svoja..:wink:...Šta je obeć'o, a šta je uradio? Ponaša se k'o Sloba....Od onoga barem nismo očekivali da nas poštuje, od ovog jesmo.

druga je to pricha Bi
voja ima 200000 zaposlenih u stranci (direktno + indirektno)
i toliko i glasova dobija

i nema kome shta da objashnjava

a ovaj stvor je skupio 2.3 miliona na prichu da je drugachiji od SRS-a

ja sam znao da mu nije kichma izrasla u tih par nedelja
pa nisam ni glasao za njega

a oni koji jesu
treba da ga priupitaju dal se tako tretira njihov glas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back