DruidIzRethome
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja listao istoriju
i krenuo na nekoj temi da se ischudjujem debilizmu 1 soma...
a onda shvatio da je onaj Majmun (svima poznat) koji ima naviku da pricha sam sa sobom
opet otvorio par naloga...
a zareko se da s istim ne opshtim vishe nikad verbalno...
sad svrnem ovde
i na taverni kod drugara nordika
kad stignem
i to je to...
e...
ako vidite "banovan"
svracao sam na "politiku"![]()

Opet? Pa šta drugo da očekuješ od njega? ..Ma pustimo ga....
Da se držimo mi ovih kafanica, nema druge...

Totalni fush...
Ništa od istorije nisam napisao mesecima....ni želja ni volja da čitam teme.....Pola od ovih na prvoj strani uopšte ne pratim, a neke sam pratio pa prestao..O drugim pdf-ovima da ne pričam ...Svrnem na Brod zbog drugara, pustim neku PP i to je to.....Na netu radim nešto skroz deseto...Držim forum otvorenim, čisto iz navike...

Veče.....Jel si dobar?

Ma umoran... bio na putu... Planirano dva dana a ja ostao četiri... komplikacije...#$!$%"#%#%&$%""!%&&/$/$(...![]()
Lele ko je sve postao mod....Jadan ovaj forum....
Mi s Gazdom treba presrećni da budemo....
Hm, a i Jacobsss... više ne kuhaš... ccccccc... bre.![]()

Ajd, što su neki novi postali modovi, da i razumem, al što silni stari odoše ? A, par starih više nema ni u bazi korisnika....:shock:
ako je tachno da je miroslav vlasnik i krstarice...
shta te chudi![]()
Ako nije, mož da bude...samo jedan dan ima da vidiš: Poštovani, sajt je promenio adresu, Idite na DeltaKrsta.com....Hvala...Sve je moguće.....Rekoh ja da se osećam njegovim vlasništvom, vi ste mi se smejali...ako je tachno da je miroslav vlasnik i krstarice...
shta te chudi![]()
........Il ću glasam za Čedu..Sve je moguće.....Rekoh ja da se osećam njegovim vlasništvom, vi ste mi se smejali...
A, ako je to tačno, i ja odoK sa Krste.............Il ću glasam za Čedu..
![]()
glasaj za chedu za svaki sluchaj![]()
Ako nije, mož da bude...samo jedan dan ima da vidiš: Poštovani, sajt je promenio adresu, Idite na DeltaKrsta.com....Hvala...

Ajd, što su neki novi postali modovi, da i razumem, al što silni stari odoše ? A, par starih više nema ni u bazi korisnika....:shock:
POgrešno kao i obično...
Da ste vi meni zivi i zdravi!!! Ae pogledajte ovo: