Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štošta ja tu ne razumem, al šta da im radim.....:roll:

A ovo vrljanje krsta u vodu i plivanje za njega je čista kučeća rabota....
Gledaš to svaki dan pored Nišave....Ko god šeta kuče vrlji mu drvo u vodu....a ono se stroši dok ga ne donese nazad gazdi....Ccccc...

vidish, Pirke
bez namere da vredjam nechija verska osecanja...
al ni ja nikako ne razumem par sitnica tu...

ako 'shtovaocima lika i dela
Isusa Hrista
nije bitno... recimo da slave njegov rodjenda na pravi datum (ne mislim na razliku stari-novi kalendar vec na biblijski opis koji taj dan stavlja negde krajem marta)
ili da oko vrata nose pravu sliku raspeca, odnosno pravi oblik "krsta"

da li ima smisla za Bozic reci da je Sveti dan
i da li je ljubljenje krsta onakvog kakvog danas imamo na, kako kazu, svetim zgradama, bogougodno?

Krajem marta? Gde sam ja čitala da je negde u septembru?..

Poznati holivudski glumac Džordž Kluni najavio je u izjavi frankfurtskim "Vestima" da će, zajedno sa kolegama, organizovati protest protiv jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.

"Uskoro ću sa koleginicom i prijateljicom Šeron Stoun i njenim prijateljima iz detinjstva, koji su poreklom Srbi, organizovati protest zbog pokušaja da Kosovo proglasi nezavisnost", kazao je slavni američki glumac "Vestima". Kluni, koji se među prvima pridružio štrajku sindikata scenarista u Holivudu i podržao bojkot svečanosti dodele "Zlatnog globusa", poznat je kao veliki borac protiv nepravde bilo koje vrste.
"Trudim se da svoju popularnost iskoristim za dobrobit čovečanstva, odnosno da pomognem rešavanju brojnih problema koji muče savremeni svet", rekao je on.
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun imenovao je juče Klunija za izaslanika svetske organizacije za mir, zatraživši od njega da posveti posebnu pažnju mirovnim snagama UN širom sveta. Kluni je poznat kao borac za ljudska prava i ukazivao je na zločine počinjene u sudanskoj oblasti Darfur.
Kao izaslanik mira prisustvovaće sastancima predstavnika zemalja čiji se vojnici nalaze u raznim mirovnim kontingentima, koji će se održavati u sedištu UN u Njujorku. Svetska organizacija je saopštila da su izaslanici mira pojedinci koji poseduju široko priznate talente u domenu umetnosti, filma, književnosti, muzike i sporta i koji mogu doprineti širenju ideala i aktivnostima UN širom sveta.
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=27358

Štošta ja tu ne razumem, al šta da im radim.....:roll:

A ovo vrljanje krsta u vodu i plivanje za njega je čista kučeća rabota....
Gledaš to svaki dan pored Nišave....Ko god šeta kuče vrlji mu drvo u vodu....a ono se stroši dok ga ne donese nazad gazdi....Ccccc...
I ja ne razumem uopšte.

Slušam jutros jednog sveštenika u vezi sa ovim što se dogadjalo u Bgd... malo sam guglao, pa sam, pri vrhu strane naišao i na Nišavu i Pirot...

To je ordinarni idiotizam koji su popovi smislili... muka mi je već od takvih stvari...

i057.jpg

I ja ne razumem uopšte.

Slušam jutros jednog sveštenika u vezi sa ovim što se dogadjalo u Bgd... malo sam guglao, pa sam, pri vrhu strane naišao i na Nišavu i Pirot...

To je ordinarni idiotizam koji su popovi smislili... muka mi je već od takvih stvari...

ja ga cenim da je to ono... "da se zna ko je gazda" iliti "ko kosi o ko zbira seno" ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back