Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto.
Pirke, imam veliki problem- pre pola sata mi je jedna moja asistentkinja rekla da bi bilo pozeljno da za njen ispit napishem referat na temu Istorija Nishke tvrdjave od momenta kad je sagradjena pa do pochetka XX veka-po chijoj ideji je sagradjena, arhitektura i plan tvrdjave, zivot unutar tvrdjave- pouzdano se zna da su tamo do nekog perioda ziveli zajedno hrishcani i muslimani. Kasnije su hriscani najverovatnije iseljeni- da li postoji sultanska naredba (ferman) za iseljenje hrishcana iz tvrdjave i ako postoji koji sultan je u pitanju i koje godine je napisana.
Ako znash neshto o svemu tome, pishi mi. Bilo bi dobro da mi napishesh i neku srpsku literaturu o tome pa da ja pokusham da je nadjem u Narodnoj biblioteci u Sofiji. Dobro bi mi doshli i linkovi u vezi istorije Nishke tvrdjave i nekadashnje varoshice koja se oko nje gradila.
Pozivam i ostale Brodare da mi pomognu ako ikako mogu- asistentkinja mi je otvoreno rekla da zeli da me eksploatishe po tom pitanju, jer o tom delu istorije ama bash nishta ne zna, chak ni literaturu. Sve mi to treba veoma brzo jer u roku od nedelju dana treba da pochnem da pishem referat. Unapred hvala i pozdrav :wink:
Jeste.......I meni to isto.....Hm, veče... Auuuu... šta se sve ovde izdešavalo... qq... mali, daj-der jedna sabrana... al' dupla...
Vidi kako lepo raspravljaju moderatori Krstarice...Od modova koje sam ja zatekla ovde vidim samo Gazdaricu, Jomija i Psiha...I Goscica je valjda još uvek ovde, ne znam...Vidim neke nove, al ne vidim more nekih starih likova...(...)
Vidi kako lepo raspravljaju moderatori Krstarice...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5756934#post5756934
..Hm, spam-a do mile volje... Straota... Odo ja na lalanje... Udarila sabrana... Noć...

.......Pametno. Laku noćZa velike zagrade tastatura mora da bude na EN - English (United States) i onda, za levu veliku zagradu kucaš "š", a za desnu "đ"...Zeza me tastatura...ne mogu da pronadjem one velike zagrade......
Od uočavanja greške u postu do izmene, koliko imamo minuta fore?..
e, pirke
aj uradi slichke najkul smeshaka tamo gde ih radish
pa mi poshalji
da ugradim na sajt![]()
Jutro....
Važi, zipovaću folder pa ću ti nakačiti na sendspace da skineš..Samo kako misliš, koje veličine...? Oćeš ove obične male, malo veće ili one sa postsmile net..kao recimo ovaj:
![]()