Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
484139_Milanka_Karic_06.JPG

Rasna plavuša, more... ona Julija joj dodje ko thumbs...

Laku noć, društvo...

I tebi anči i sve najbolje....

Za temu sam video, napisao sam jedan dugačak post, posle 10 minuta, tema je obrisana....Džaba sam se mučio...

A što avatar....?..:? To se neko zezao os modova, a kakvi su likovi postali modovi...pusti me da vrisnem....:roll:

Ma nemam pojma... Bila ona maca, secash se... Sad sam htela ponovo da je nadjem, ali nisam uspela... Ovo je privremeni avatar- svidja mi se, ali se nadam da nadjem neshto josh bolje :)

Sećam se....Imam ja tvoju macu u pi u kompu...Kad sam skinuo ceo Pijani Brod, skinuli su se svi avatari koji su brodarima tada bili namešteni.....Videću baš kad odem, za desetak dana...

Evo shta sam napisala Jacqesu zato shto mi je zatvorio temu koju sam juche otvorila i to bez razloga:

Ovo o MSN-u mi je poslao prijatelj, koji je obaveshtenje video na www.msn.com. Nishta se nije desilo sa njegovim kompom, a ni sa kompom sa koga ja ovo shaljem i na kome otvaram svoju poshtu. Ali da, moderatori su ovde uvek dovoljno brzi i bezobrazni, pa zatvaraju teme bez ikakvog razloga. Koja drskost-ne mogu da verujem! kao neshto radite na forumu- djavola radite, da vi radite neshto kasvetno ne bi forum propao, a ovako zakljuchavanjem i brisanjem tema bez ikakvog razloga i banovanjem korisnika vi terate narod sa foruma! Ako vam je-tako vam i treba, ima mnogo boljih foruma od Krste- Krsta je trenutno pravo rasulo. Pa kad ja to kazem, koja sam stari forumash, shta ce tek reci oni koji tek sad dolaze ovde? Ajde shto ste ovu temu zatvorili, drugu obrisali bez razloga (PA JESTE, BRISHU SE TEME U KOJIMA REGISTROVANI KORISNICI KRITIKUJU FORUM- ONI SU ZA VAS RULJA KOJA NEMA PRAVO GLASA), nego ste mi i stari avatar izbrisali!!! Pa to stvarno nema nikakvog smisla! I da znate da navijam za to da ljudi odu sa Krste- ja cu da dolazim ovamo samo do onda dok se svi moji prijatelji sa Krste ne presele na neke druge forume. Mnogi su to vec uradili. Ostala je samo nekolicina koja nije. Josh samo da kazem da je trenutno u izgradnji novi forum, chiji su chlanovi mnogi bivshi posetioci Krste, i taj je forum mnogo bolji od ovog ovde koji se ni na nogama ne drzi, nego ce uskoro na kichmu da padne!

Eto, to sam napisala. Pa valjda ce malo da se potrese na vest o nekom novom forumu, koji bi Krsti preuzeo korisnike!

Od modova koje sam ja zatekla ovde vidim samo Gazdaricu, Jomija i Psiha...I Goscica je valjda još uvek ovde, ne znam...Vidim neke nove, al ne vidim more nekih starih likova...Mnogo korisnika je otišlo zadnjih meseci, mnogo.. Da sam na mestu odgovornih ljudi na Krsti dobro bih se zapitala šta je razlog, zbog čega odoše pristojni, pametni ljudi.
Ne pamtim kad sam napisala normalnu rečenicu, a kamoli post. Sve više dolazim zbog društva, dragih likova, a sve manje zbog krste kao foruma.

I ja isto.

Pirke, imam veliki problem- pre pola sata mi je jedna moja asistentkinja rekla da bi bilo pozeljno da za njen ispit napishem referat na temu Istorija Nishke tvrdjave od momenta kad je sagradjena pa do pochetka XX veka-po chijoj ideji je sagradjena, arhitektura i plan tvrdjave, zivot unutar tvrdjave- pouzdano se zna da su tamo do nekog perioda ziveli zajedno hrishcani i muslimani. Kasnije su hriscani najverovatnije iseljeni- da li postoji sultanska naredba (ferman) za iseljenje hrishcana iz tvrdjave i ako postoji koji sultan je u pitanju i koje godine je napisana.
Ako znash neshto o svemu tome, pishi mi. Bilo bi dobro da mi napishesh i neku srpsku literaturu o tome pa da ja pokusham da je nadjem u Narodnoj biblioteci u Sofiji. Dobro bi mi doshli i linkovi u vezi istorije Nishke tvrdjave i nekadashnje varoshice koja se oko nje gradila.
Pozivam i ostale Brodare da mi pomognu ako ikako mogu- asistentkinja mi je otvoreno rekla da zeli da me eksploatishe po tom pitanju, jer o tom delu istorije ama bash nishta ne zna, chak ni literaturu. Sve mi to treba veoma brzo jer u roku od nedelju dana treba da pochnem da pishem referat. Unapred hvala i pozdrav :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back