BRNABIĆ O MAKEDONIJI: "Razgovarala sam sa Dačićem i Vučićem, nije mala stvar"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2898495/premijerka-brnabic-o-makedoniji-razgovarala-sam-sa-dacicem-i-vucicem-nije-mala-stvar-posredi

1265183_0502-beta-milos-miskov_ls-s.jpg

Posle povlačenja naših diplomata iz Skoplja

PREMIJERKA BRNABIĆ O MAKEDONIJI: Razgovarala sam sa Dačićem i Vučićem, nije mala stvar posredi

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je o odluci da bude povučeno osoblje ambasade Srbije u Makedoniji razgovarala sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Imala sam jutros sastanak sa Dačićem i konsultacije sa predsednikom Srbije, jer se ne radi o maloj stvari", rekla je Brnabić novinarima u Beogradu.

Ona nije htela ništa više da kaže već je zamolila novinare da sačekaju saopštenje koje bi trebalo da bude objavljeno oko 12 časova.

- - - - - - - - - -

НЕЉУДИ OСТАВИТЕ СЕ СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ МАКЕДОНИЈЕ! НЕ СТАВЉАЈТЕ ЈОЈ КЛИПОВЕ У ТОЧКОВЕ ПО НАРЕЂЕЊУ РУСА И НЕМАЦА!

Poslednja izmena:
Путин ће много да се наљути што се Дачић напио и причао около како му руски шпијуни седе у амбасади у Скопљу.

Ово је за оставку министра.

- - - - - - - - - -

НЕЉУДИ OСТАВИТЕ СЕ СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ МАКЕДОНИЈЕ! НЕ СТАВЉАЈТЕ ЈОЈ КЛИПОВЕ У ТОЧКОВЕ ПО НАРЕЂЕЊУ РУСА И НЕМАЦА!

Суверена држава Македонија је оксиморон.

Тема није правилно постављена већ од наслова, ако се цитира наслов из новина , и ставља под наводнике, онда он мора да буде читав, не тенденциозно едитован. И ако је за текст постављача теме употребљен велики фонт и масна слова из њега се не види шта је предмет теме.
Кључ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back