Brkajlije

Tema@ ok je ako ima zečiju usnu da malo zamaskira brkovima :lol:
Nego, kakav Bred Pit, ne volim da vidim žućkaste dlake u vidu brade ili brkova na licu muškarca, plavušanima to ne stoji,deluju belomusastao.
I da, nisam ljubitelj brkova, stilizovanih ili ne...U nekoj kombinaciji sa urednom bradom ok. Inače, samo glatko :zper:

Tema@ ok je ako ima zečiju usnu da malo zamaskira brkovima :lol:
Nego, kakav Bred Pit, ne volim da vidim žućkaste dlake u vidu brade ili brkova na licu muškarca, plavušanima to ne stoji,deluju belomusastao.
I da, nisam ljubitelj brkova, stilizovanih ili ne...U nekoj kombinaciji sa urednom bradom ok. Inače, samo glatko :zper:

Ni ja ne volim da vidim zute dlake na crkama, na plavusama jos hajde nekako....:per:

Neke zene kazu da ih uzbudjuje kada ih brkovi bockaju dok se ljube....I kada ih svuda bockaju.....

ovako nesto mislish??

koncita-vurst.jpg

To je žena po opredeljenju sa prirodnom bradom i brkovima.
Inače, muškrcima mogu lepo da stoje i brada i brkovi.

Meni se dopadaju brkovi i ne znam zašto današnji srpski muškarci uglavnom ne eksperimentišu sa brkovima - brkovi su kao okvir naočara; ima ih raznih počev od onih debelih i gustih što štrče kao busen trave, pa sve do kratkih stilizovanih koji i te kako mogu da naglase konture lica i daju neki poseban šmek izrazu.

No, pretpostavljam da je u pitanju javno mnjenje i šta će reći drugi, kao i u većini ostalih stvari.

Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

Da li da pustim brkove ili ne? :think:

mislim da mi nikada u zivotu,nisu vishe omladinke u gspU ustupale mesto,sem u brkatom periodu

a tebi...nek je Bog na pomoci

Na svakom delu foruma po jedna tema o brkovima :(

U mojoj familiji su normalna stvar, skoro svi muskarci ih nose.
Nosio sam ih i ja jedno vreme ali nisu nesto, lepsi kada imam i bradu bila ona i jareca.

Evo i prigodne pesme o njima...

Nemoj brkove-to je odvratno. I glumci ih nose samo zbog uloga, posle kad nemoraju nenose ih. Mnogi gadovi nose brkove (ili su ih nosili)

Bolje pusti malu bradicu ako ti je do dlaka :D :D Koju ćeš svaki drugi, treći dan šišati...

Nemoj brkove-to je odvratno. I glumci ih nose samo zbog uloga, posle kad nemoraju nenose ih. Mnogi gadovi nose brkove (ili su ih nosili)

Bolje pusti malu bradicu ako ti je do dlaka :D :D Koju ćeš svaki drugi, treći dan šišati...

Nekim ljudima uredna bradica i brkovi bas lepo stoje:

230px-Lenin_CL.jpg

Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

A, ja se smeo zakleti da si ti već debelo obrkaveo...
Kad, ono obrve.
Jebaji ga, sve kažem treba da odem oftalmologu...
Te, danas ću, te sutra ću....i tako od '81-ve.

Puštaj, puštaj ! Jašta, more...Neće te kolje ISIL ! :smeker:

Poslednja izmena:

Sta vi mislite o tome?

:zper:

Vidi se da nisi odrasla na selu....;)

Glondze su one lopte i loptice od izmeta koje se uhvate na dlakama goveda i drugih zivotinja kada se one drze necisto....

Krave se recimo moraju drzati na cistoj slami, prati i cetkati da se ne uglondzaju.

Eto, sad siu naucila nesto vazno novo....:mrgreen:

Kaži, brabonjci, brate, da te svi razumeju !

Back