Brkajlije

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

Da li da pustim brkove ili ne? :think:

pusti one shvalerske
samo iznad usne tanko :hahaha:

Ovakve, a la K. Gebl? :think:

5lktaVDzPMDH2r5_4c5u76coOh8@600x744.jpg

Pusti brkove. Videćeš kako ti stoje, ako se sam sebi ne dopadneš, lako ih je obrijati.
Brada je odlično pokriće za ljude koje mrzi da se briju. Ne volim je ni pod razno!

Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

Da li da pustim brkove ili ne? :think:

pusti bradu, obrij glavu i istetoviraj neku pizdariju na vratu, promeni stil oblacenja i..uvuci malo tu stomacinu!:rtfm: ...mozda te ponekad privedu jer licis na nekog gringosa sa interpolove poternice,
ali boze moj....sta sve ziv covek ne pretrpi zbog malo pitcke,
to je sitnica:heart:

pusti bradu, obrij glavu i istetoviraj neku pizdariju na vratu, promeni stil oblacenja i..uvuci malo tu stomacinu!:rtfm: ...mozda te ponekad privedu jer licis na nekog gringosa sa interpolove poternice,

Bradu necu da pustim iz ideoloskih razloga. :nono3:

:)
Samo mi nije jasno sta ce ti ove ikebane ispod. Veverice su slatke :)

- - - - - - - - - -

Zaboravila si sportski auto :rtfm:

Back