Brkajlije

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

Da li da pustim brkove ili ne? :think:

pusti one shvalerske
samo iznad usne tanko :hahaha:

Ovakve, a la K. Gebl? :think:

5lktaVDzPMDH2r5_4c5u76coOh8@600x744.jpg

Nekda su svi pravi muskarci nosili brkove....To je prirodni ukas koji je prirtoda dala coveku da bi bio lepsi i da bi mogao da zavede zenu...:per:

Sa porastom feminizma u svetu sedamdesetih godina proslog veka, brkovi izlaze iz mode...

Medutim danas, kao odgovor na to, brkovi ponovo ulaze u modu....Nose ih Pit Bred, Dzordz Kluni i ostali filmski velikani...

Sta vi mislite o tome?

Da li da pustim brkove ili ne? :think:

pusti bradu, obrij glavu i istetoviraj neku pizdariju na vratu, promeni stil oblacenja i..uvuci malo tu stomacinu!:rtfm: ...mozda te ponekad privedu jer licis na nekog gringosa sa interpolove poternice,
ali boze moj....sta sve ziv covek ne pretrpi zbog malo pitcke,
to je sitnica:heart:

pusti bradu, obrij glavu i istetoviraj neku pizdariju na vratu, promeni stil oblacenja i..uvuci malo tu stomacinu!:rtfm: ...mozda te ponekad privedu jer licis na nekog gringosa sa interpolove poternice,

Bradu necu da pustim iz ideoloskih razloga. :nono3:

:)
Samo mi nije jasno sta ce ti ove ikebane ispod. Veverice su slatke :)

- - - - - - - - - -

Zaboravila si sportski auto :rtfm:

Back