Britney Spears

Marge:
Aaaahhhhhh kako sam se uplasila... Sto da malo ne spamujem temu kao sto su brojni fanovi prenemazucih idiota spamovali gomilu tema o rocku i metalu

Nesto se ne secam da sam bio , ni na Mansonu , niti na ostalima ... a da sam kao vi ostiso bi pa bi ih napljuvao ... pevaju kao da povracaju , ali to se nekom svidja mozda ... 8) :-o :o

Britney Spears - Hit me baby one more time

B00000G1IL.01.LZZZZZZZ.jpg

Oh baby, baby
Oh baby, baby
Oh baby, baby
How was I supposed to know
That something wasn't right here
Oh baby baby
I shouldn't have let you go
And now you're out of sight, yeah
Show me, how you want it to be
Tell me baby
'Cause I need to know now what we've got

[CHORUS:]
My loneliness is killing me
I must confess, I still believe
When I'm not with you I lose my mind
Give me a sign
Hit me baby one more time

Oh baby, baby
The reason I breathe is you
Boy you got me blinded
Oh baby, baby
There's nothing that I wouldn't do
That's not the way I planned it
Show me, how you want it to be
Tell me baby
'Cause I need to know now what we've got

[Repeat CHORUS]

Oh baby, baby
Oh baby, baby
Ah, yeah, yeah
Oh baby, baby
How was I supposed to know
Oh pretty baby
I shouldn't have let you go
I must confess, that my loneliness
Is killing me now
Don't you know I still believe
That you will be here
And give me a sign

[Repeat CHORUS]

I must confess that my loneliness
Is killing me now
Don't you know I still believe
That you will be here
And give me a sign

8) :-o :o

Ok klinci. Ovako... ne budem lenj i procitam sta ste sve to mudro pisali na ovoj temi o Britni. Mislio sam da ce trajati, ali avaj, materijala tipa: slike, txtovi, gluposti vezani za privatni zivot i jeste li znali da Britni... blablabla... tog materijala im ko'ko osh.
A tema je sta mislite o Britni. Pa vi vidite koliko ste od ovoga napravili priv fan klub... smarachi i isprani mozgovi. Treba vam ban na mesec dana da malo oladite vugla od ovoga.
Jos ste mene nashli da vozate sa tim forama, argumentovano ovo ono, ozbiljnost trt mrt... stagod negativno da se pomene, odma cete da zaskacete ljude na istu foru.
Sve bi' ja vas takve u vojsku odma.

Pa sad joj je mnogo tesko ... ona je takva osetljiva ... i mozda se nekome ne svidja to sto radi ... ali ja mislim da je skroz predana svome poslu ... a sad je pod tolikim pritiskom ... i mozda je sad nekima cudno ... gledao sam malopre neki klip gde je drogirana ... ali ja je jos vise postujem posle ovoga i svog onog zajebavanja koje joj je Kevin priredjivao ... devojka je , jos je mlada toliko toga je uradila ... prodati 87 000 000 diskova za cetiri godine sigurno nije stvar neprednosti onome sto radis ... ali 87 000 000 za cetiri godine ... mozes ti nesto da reklamiras koliko hoces , ali ako nesto nije novo i dobro nece se ovako prodati ... i sad odjednom svi pricaju ona je sr.anje ovo , ono ... a svi znaju da im se u stvari svidja ... a oni drugi kojima se ne svidja i koji je ne postuju zanemaruju jedan veliki deo cele price i nisu poslusasli sve vec samo ono sto su citali ... nadju neki debilski sajt i onda misle da znaju sve o onome sto radi ... sta je ona sve uradila covece ... to se ne moze postici da ti je muzika glupa ... i da je samo tinejdzeri slusaju ne bi se toliko prodalo ... samo tinejdzeri slusaju ovo sada sto ima istu reklamu kao ona pa se proda u 2 000 000 samo ... jos meni posle daju savete da slusam ovo pa da uporedim sa njom .. ne radi seto tako ... uporedi Betovena i Mozarta ... Mozart bi delovao cak i jadno pored onolike snage ... ali Mozart je lep ... i ako se slusa kako treba lepsi je od Betovena koji je snazniji ... tako ja gledam na sve to ... uporedjivanjem dve razlicite po karakteru stvari moze se lako zanemariti lepota svega ... 8) :-o :o

Alex 777:
LOL znao sam da se tripujes, ali toliko.... lol
Ovo i jeste tema za fanove Britney, iz prostog razloga sto bi spojili svaku novootvorenu temu o njoj sa ovom! Kapish, army boy?
Tema je ovo:
AMY-LEE:
interesuje me da li od kada je britney promenila imidz da li je vise ili manje volite i sta uopste o njoj mislite?

A da imate nekog ozbiljnijeg i zainteresovanijeg moderatora... ovde bi se ljudi drzali teme, a ne bi dva klinca ubedjivala svakog ko dodje kako je Britni, ne znam ni ja sta i pravili fan klub. Mis'im koliko beskorisnih gluposti na temi, boze sacuvaj... cime se vi bavite.

A cime se ti bavis... you're bitchin' kao neka tetka sa 40 i kusur godina... ako ti se ne svidja, okreni glavu i produzi... mogu da otvorim milion tema FAN KLUB BRITNEY SPEARS ali ce svaku spojiti sa ovom! Jel moram da ti crtam?!

immph:
@Lupalica - Ajde kad vidis da se ne slazemo , ostavi nas na miru ... nemoj da nam pricas te gluposti ... ajde lepo te molim ne kvari nam temu povrsnim komentarima ... 8) :-o :o
Vi ovog opet... jel ti mene zayebavash ili sta?
Kao ne slazemo se, pa ajd' sad birishi s teme... pffffffff :lol:
Dal' si ti normalan? Znachi upravo si mi potvrdio da neces da se cuje i neko drugo misljenje... i opet fora povrsni komentari.
Povrsni, pa povrsni... to ti je odgovor na sve, jbte, jel znas ti da komuniciras s ljudima? Sta hoces da ti izvodim matematicke dokaze da bi bio zadovoljan?
Ako kazem, komercijala, jednolicno, kvari omladinu i sta vec sve nisam pomenuo... dobijem samo jedno: Nemas pojma, povrsno i neargumentovano lupas... I cao zdravo, to je tebi odgovor? A jes' se ti potrudio da argumentujes zasto nisam upravu? Jock, samo bacis jedno, ja sam ovde pisao i gotova stvar...

I onda kao aj' ne kvari temu... sto, ne kvarim je ja, vi je kvarite. Bas ocu da se cuje i drugo misljenje, aj' mi zabrani :P

Back