immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sweet music girl:mozda ima problema u zadnje vreme ali i ona je ljudsko bice kao i svi mi zna da gresi
Nadam se da ce i nauciti nesto, a sto se tice glasa oduvek sam volela da je slusam i ne vidim razlog da prestanem sad

... devojka je , jos je mlada toliko toga je uradila ... prodati 87 000 000 diskova za cetiri godine sigurno nije stvar neprednosti onome sto radis ... ali 87 000 000 za cetiri godine ... mozes ti nesto da reklamiras koliko hoces , ali ako nesto nije novo i dobro nece se ovako prodati ... i sad odjednom svi pricaju ona je sr.anje ovo , ono ... a svi znaju da im se u stvari svidja ... a oni drugi kojima se ne svidja i koji je ne postuju zanemaruju jedan veliki deo cele price i nisu poslusasli sve vec samo ono sto su citali ... nadju neki debilski sajt i onda misle da znaju sve o onome sto radi ... sta je ona sve uradila covece ... to se ne moze postici da ti je muzika glupa ... i da je samo tinejdzeri slusaju ne bi se toliko prodalo ... samo tinejdzeri slusaju ovo sada sto ima istu reklamu kao ona pa se proda u 2 000 000 samo ... jos meni posle daju savete da slusam ovo pa da uporedim sa njom .. ne radi seto tako ... uporedi Betovena i Mozarta ... Mozart bi delovao cak i jadno pored onolike snage ... ali Mozart je lep ... i ako se slusa kako treba lepsi je od Betovena koji je snazniji ... tako ja gledam na sve to ... uporedjivanjem dve razlicite po karakteru stvari moze se lako zanemariti lepota svega ... 8) :-o

Čudovište!!!Alex 777: