Britanski ministar: NATO morao da interveniše, da "oslobodi Kosovo"

Према мом веома скромном знању историје, Римљани су били веома детаљни у геноциду. Етрурцима и Картагињанима су затрли семе. Земља је посута сољу да ту више ништа није могло да рађа. Ко зна шта се све дешавало и где пре и после тога када није било детаљније документације која би преживела до данашњих дан.

Следећи су били колонизатори, Белгијанаца који су секли руке и ноге (по наређењу њиховог краља коме су поклоњени) својим црним робовима, па наши партнери и пријатељи, скоро сви су у OTAN, па не бих траћио ваше време на њихово набрајање итд.

И сада ми, који још некако постојим успркос свим нашим дебилизмима, а појединачно (можда и групно) смо чак и сада јачи од те улизичке шаке јада која нас окружује, ми још испитујемо дубину понижења коју можемо да постигнемо и неки дебил, ко зна зашто, још љуби Вучића и то је вест.

Па ја га не бих пољубио кроз три ћебета, а ви, ако имате стомак, изволите.

"Britanski ministar:
NATO morao da interveniše, da "oslobodi Kosovo"

Tanjug | 27. jun 2019. 14:39 | Komentara: 0
Alan Dankan rekao je da se, zbog svih izgubljenih nevinih života na svim stranama, mora gledati u budućnost i završiti posao koji je poceo "oslobađanjem Kosova"

Foto EPA  / Alan Dankan
Foto EPA / Alan Dankan
SRODNE VESTI
PRIŠTINA - Britanski ministar za evropske poslove Alan Dankan rekao je, na manifestaciji koju je organizovalo diplomatsko predstavništvo tzv. Kosova u Londonu povodom 20. godišnjice intervencije NATO, da se, zbog svih izgubljenih nevinih života na svim stranama, mora gledati u budućnost i završiti posao koji je poceo "oslobađanjem Kosova", preneo je RTK2.
Dankan je izjavio da je NATO pre 20 godina morao da interveniše da bi "pomogao kosovskom narodu i spasio ga patnje kroz koju je prolazio".

Pročitajte još - NATO ne podržava, ali obučava vojsku tzv. Kosova

Pozivajući Beograd i Prištinu da nastave da rade zajedno na otkrivanju sudbine nestalih, Dankan je naveo da je najvažnije da pomirenje bude moguće.

On je dodao da tzv. Kosovo može da racuna na podršku Ujedinjenog Kraljevstva".

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-NATO-morao-da-intervenise-da-oslobodi-Kosovo

:think:
E , bas su ga "oslobodili" ...

Skoro kao one "od izlaska do alaska Sunca" ...
Little Britain ide u vodu

Према мом веома скромном знању историје, Римљани су били веома детаљни у геноциду. Етрурцима и Картагињанима су затрли семе. Земља је посута сољу да ту више ништа није могло да рађа. Ко зна шта се све дешавало и где пре и после тога када није било детаљније документације која би преживела до данашњих дан.

Следећи су били колонизатори, Белгијанаца који су секли руке и ноге (по наређењу њиховог краља коме су поклоњени) својим црним робовима, па наши партнери и пријатељи, скоро сви су у OTAN, па не бих траћио ваше време на њихово набрајање итд.

И сада ми, који још некако постојим успркос свим нашим дебилизмима, а појединачно (можда и групно) смо чак и сада јачи од те улизичке шаке јада која нас окружује, ми још испитујемо дубину понижења коју можемо да постигнемо и неки дебил, ко зна зашто, још љуби Вучића и то је вест.

Па ја га не бих пољубио кроз три ћебета, а ви, ако имате стомак, изволите.
Ti si 2012. navijao za Vučića, koga ti farbaš.

pošteno govoreći, Srbi su najhumaniji narod na svetu...svima dajemo, a nama ne ostaje ni za hladno pivo
Dobar deo našeg naroda više voli muziku, dobro jelo i piće
nego da radi.

Ostatak nažalost ima onaj tradicionalni genetski defekt: " ja za mene da imam a ostali nek crknu"
Još se slikaju za medije i viču "Zoki Moj"

Наравно да је Сер Алан у праву. Нападати Албанце тамо где су већина нема сврхе.

VECINSKO STANOVNISTVO U KATALONIJI SU KATALONCI ...............AL TAMO JE IMALO SVRHE DA SPANCI NAPADNU KADA SE KATALONIJA ONOMAD POKUSALA ODCEPITI.........................zasto to ovaj SERONJA nije pomenuo , kada je vec toliko pravedan i borac za ljudska prava?
Nijedna drzava nije smela priznati KATALONIJU al zato je gomila americkih poltrona i pre samoproglasenja KOSOVA i pre samih kosovskih albanaca, priznala KOSOVO.

tog Ser Alana treba u prdekanu ...........a tebe na psihijatriju.........posto tvrdis da VODA NIJE MOKRA.

Back