- Poruka
- 49.993
Zato sto elitni eglez sanja da sve druge unisti kako bi njegova glupost dostigla svest civilizacije...Zasto prosecan Srba sanja samo o propasti drugog coveka kad mu to nece doneti boljitak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto elitni eglez sanja da sve druge unisti kako bi njegova glupost dostigla svest civilizacije...Zasto prosecan Srba sanja samo o propasti drugog coveka kad mu to nece doneti boljitak?
Nisam siguran da prosecni Englez misli 24/7 o Srbiji.Zato sto elitni eglez sanja da sve druge unisti kako bi njegova glupost dostigla svest civilizacije...
tebi je domet prosecnost, a ja govorim o eliti koja je ispod nivoa prosecnog svestskog gradjanina....cak i amerikanca...Nisam siguran da prosecni Englez misli 24/7 o Srbiji.
Aaaa. vi ste elita, izvinjavam se.tebi je domet prosecnost, a ja govorim o eliti koja je ispod nivoa prosecnog svestskog gradjanina....cak i amerikanca...
донесе му бољитак срцуZasto prosecan Srba sanja samo o propasti drugog coveka kad mu to nece doneti boljitak?
Te sankcije su bile zaslužene zbog ratoborne politike Srbije.te sankcije, bile su izgovor nesposobnom, izdajničkom i lopovskom režimu slobodana miloševića i njegovoj bandi
Za razliku od na primer Hrvatske koja je vodila miroljubivu politiku na čelu sa generalom za mirisanje cvetnih latica .Te sankcije su bile zaslužene zbog ratoborne politike Srbije.
Imala je i hrvatska svoj embargo a i rat se vodio na njihovoj teritoriji.Za razliku od na primer Hrvatske koja je vodila miroljubivu politiku na čelu sa generalom za mirisanje cvetnih latica .
Zašto onda sankcije nisu uvedene Albaniju iz čije zemlje je pokrenut teroristički rat na teritoriji Srbije. Mora da ta tvoja interpretacija stvarnosti nije tačna , mora da tu ima još nešto ?Imala je i hrvatska svoj embargo a i rat se vodio na njihovoj teritoriji.
Svako ima svoje viđenje...uključujući i događaje na Kosmetu.Zašto onda sankcije nisu uvedene Albaniju iz čije zemlje je pokrenut teroristički rat na teritoriji Srbije. Mora da ta tvoja interpretacija stvarnosti nije tačna , mora da tu ima još nešto ?
Ali nisi odgovorio zašto Albaniji nisu usledile sankcije , već si kao kakvo derle počeo da se svađaš , "vaše naše".Ne, vaša je tačna.
Рат се водио на српској територији довољно је да погледаш етничку карту Југославије и упоредиш је са линијама фронта и све ће ти битно јасноImala je i hrvatska svoj embargo a i rat se vodio na njihovoj teritoriji.
Kao što sam posle korigovao svoju poruku - svako ima svoje viđenje situacije uključujući i Kosovo. Ja se recimo sećam da je Sloba proterao na stotine hiljada Albanaca a pre toga one na malo jačim pozicijama pootpuštao.Ali nisi odgovorio zašto Albaniji nisu usledile sankcije , već si kao kakvo derle počeo da se svađaš , "vaše naše".
No eto ako baš hoćeš moj stav i jeste tačan , Amerikanci i ostale zapadne sile nisu nekakav objektivni merni instrument već zainteresovana strana koja ima svoje interese , pa ako određena zemlja nije u skladu sa tim interesima oni joj odrede sankcie , izoluju je a po potrebi i bombarduju , bilo to u skjladu sa mjeđunjarodnim pravom ili ne.
Ne, rat se vodio na hrvatskoj teritoriji. Nažalost ne mogu da delim stavove sa srpskim nacionalistima. Otuda i naš sukob da svetom. Jednostavno iste stvari vidimo na različit način.Рат се водио на српској територији довољно је да погледаш етничку карту Југославије и упоредиш је са линијама фронта и све ће ти битно јасно
Slabo ti je sećanje, prvo su skladišta u albaniji opustošena gde su se naoružali teroristi , pa je krenuo teroristički rat protiv policije, vojske i civila u južnoj pokrajini pa je policija uzvratila onako kako to čine sve policije sveta pa je krenuo opšte bombardovanje nato alijanse gde je došlo do pokretanja Albanaca . Ti bi da okreneš stvari naglavačke pa u prvi plan staviš etničko čišćenje Albanaca čega nije bilo pre pokretanja terorističkih napada.Kao što sam posle korigovao svoju poruku - svako ima svoje viđenje situacije uključujući i Kosovo. Ja se recimo sećam da je Sloba proterao na stotine hiljada Albanaca a pre toga one na malo jačim pozicijama pootpuštao.
Ne, otpuštanje Albanaca je počelo čim je Sloba došao na vlast.Slabo ti je sećanje, prvo su skladišta u albaniji opustošena gde su se naoružali teroristi , pa je krenuo teroristički rat protiv policije, vojske i civila u južnoj pokrajini pa je policija uzvratila onako kako to čine sve policije sveta pa je krenuo opšte bombardovanje nato alijanse gde je došlo do pokretanja Albanaca . Ti bi da okreneš stvari naglavačke pa u prvi plan staviš etničko čišćenje Albanaca čega nije bilo pre pokretanja terorističkih napada.
Otpuštanje Srba je počelo sa dolaskom Tuđmana na vlast a u tom slučaju nalaziš opravdanje za sankcije Srbiji . Ti si žrtva nato propagande, u tebi čuči Stokholmski sindrom.Ne, otpuštanje Albanaca je počelo čim je Sloba došao na vlast.