Britanija izdala novi set UFO fajlova

A nikom nije palo na pamet da slučajno to nije iscenirano i ubačeno u propagandnu mašineriju sa razlogom.

Naravno da jeste ali nisam siguran da je tebi palo da su mozda to uradili i sami vanzemaljci. Sto se mene tice, svaku mogucu teoriju prihvatam u razlicitim procentima o cemu sam vise puta i govorio, mozda i previse. Evo i zasto teorije o vanzemaljcima smatram ozbiljnim za razliku od vas koji i bez proucavanja proglasavaju to psihozama sizorenika.

- Ljudi kao vrsta nemaju dokaze o svom postanku (postoje samo teorije)
- Svemir je neistrazen, a ako uzmemo u obirz da je beskonacan to je negde 0%
- Price o Atlantidi
- Civilizacije i kulture na cijim freskama ili zapisima se spominju motivi koji se mogu povezati sa pricama o mogucim posetama vanzemaljskih entiteta
- Smaragdne tablice Tota Atlantidjanina na kojima stoji jasno da su postojali entiteti koji su dosli iz druge dimenzije a cije su akcije bile usmerene ka angazovanju ljudi koji bi radili neke prljave stvari umesto njih a koje su samim njima bile neophodne, kako bi opstali u ovom realitetu. Opis- imali su zmijolike glave a takav oblik im se ukazivao jedino kada bi se izgovorilile neke reci jer rec je vibracija i po Totu ima magicna delovanja, bar na te entitete. Atlantidjani su se borili protiv tog kulta kojim su gospodarili reptili.

Ukratko dalja prica ide kako su u Atlantidi postojala odredjena bica, koja nisu bila telesna vec od svetlosti sazdana. Obitavala su u glavnom hramu na Atlantidi a on se nalazio na jednom od ostrva. Imala su sposobnost da svaki predmet obrazuju mislima ili kako bi to danas nazvali, kreiranje iz osnovne materije koju je Tesla nazivao etar. Pomagali su takodje ljudima i usmeravali ih ka duhovnom uzdignucu koje ih je vodilo ka tome da posle smrti postanu deca svetlosti. Postojalo je i vece ucitelja-svestenika nacinjeno od ljudi i oni su bili u direktnom kontaktu sa svetlosnim bicima koja su im pruzlala spas od reptila koji su u to vreme vec sirom planete imali svoje kultove kao sto je kult zmije ciji su rituali bili takvi da se prinosila zrtva njihovim bogovima – reptilima, obicno ljudska. Znaci jedna vrsta Konanovske price koja je predpostavljam izvucena iz ovih ili spisa takve sadrzine.
Propast Atlantide se prema Totu dogodila iz razloga sto su i samu Atlantidu pogodili reptilski uticaji. Naime reptili ne mogu coveka da odvedu pod svoje svojim mocima vec samo ukoliko im on sam to dozvoli (kroz rituale) a sluzile su se lukavstvom da bi postigle takav cilj. Posto su prevarili ljude da otvore nizu dimenziju gde su egzistirali upravo oni, ucitelj je, kako bi zatvorio portal, morao da probudi neke sile koje su samu Atlanditu poslale na dno okeana gde i danas pociva. Na kratko vreme jedno ostrvo je ostalo nepotopljeno- glavni hram, iz kog su izvuceni spisi i podsredstvom Tota, kao glavnog ucitelja, preneti u Egipat. Svetlosna bica su tada napustila Zemlju jer vise nije postojalo razloga zasto stititi ljude koji gotovo uvek urade ono sta ne treba i sve zbog moci i bogastva koje su im reptili tada obecali.

Tot u Egiptu nalazi pleme kojima je kasnije zagospodario upravo preko peprezentacije moci ovladanih od strane Atlandidljana. Jedna od njih je savladavanje gravitacije ili antigravitacija. Na taj nacin su sagradjene i piramide u Gizi. Stoji opis da je sagradio piramidu sa tigrom koja cuva prolaz. Ispod nje se nalazi kako pise svemirska letelica koja se u slucaju invazije moze upotrebiti i tako pobediti svaki protivnik. Cak se spominje i neka vrsta pogleda kroz vreme da ce jednog dana, kada se bude dogodila invazija, izabrani doci do te piramide i probuditi sile koje ce aktivirati brod. Tot je inace, posto je postao svetlosno bice i oslobodno od Gopspodara noci, imao odluku da li da ode na druge planete, na kojima takodje zive ljudi ali ne onakvi kao na Zemlji, ili da ostane na Zemlji i pomogne ljudima u doba mraka koje ce doci (po njihovom shvatanju mrak je zivot bez prave duhovnosti). Na kratko bio je na praneti gde su ljudi toliko napredovali da uopste nisu radili fizicki vec sve dobijali iz etra. Gradove su pravili od tog osnovnog cvrstog materijala.. Posle toga pocinje da zivi kroz reintarnacije na planeti Zemlji pokusavajuci da kako pise spasi one koji budu tragali za svetloscu – Tragaj za svetlosti u noci.

Reptilski uticaji su se prosirili i na Egipat posle odlaska Tota, cak su i sami ucitelji bili prevareni. Umesto da nastave tamo gde je Tot stao, Egipcani su izmisljali bogove i imali obrede da posle smrti se telo mumificira. Zapravo ovo im je ostalo u secanju jer Tot je imao sposobnost da napusiti svoje telo a zatim se vrati. Upravo ovo im je ostalo u secanju pa su na slulud nacin mislii da ce zaista posle smrti moci da zive u njihovim grobnicama koje bi pre toga napravili. Reptili su uzivali da seju ljudima zablude a sa njima sprece njihovo duhovno napredovanje. Vremenom Totova ucenja su zaboravljena a uvedena nova kroz razne bogove. Danas Tot je ostao poznat samo kao jedan od staroegipatskih bogova. Ipak ostale su smaragdne tablice napravljne od materijala koji ostae postojan tokom hiljada i hiljada godina. U proslom veku su otkrivene ali zacudo interesovanje o njima uopste nije veliko. Naime njihova starost je dosta veca od bilo koje danas poznate civilizacije. Cela istorija bi iz korena morala da se menja, te iz tog razloga se sve ovo drzi pod nekom vrstom blagog kljuca. Do njihovog prevoda dolaze samo oni koji za njima tragaju. Globalno one su i dalje nepronadjene.

Preporucujem da procitaju oni koje zanima. Postoji prevod na srpskom smaragdnih ploca napravljnih od materijala koji se ne moze jonizovati. Ovo je bilo samo ukratko o Atlantidi a ostatak procitajte u knjigama kao i direktno iz prevoda zapisa na smaragdnim plocama Tota Atlantidjanina.

- Otmice kao i vidjenja nlo-a sirom sveta. Naravno da je moguce da snimci nisu autenticni ali imajuci u vidu celu pricu ipak vise ide ka tome da neki jesu.
- Misteriozni nestanci ili ubistva ljudi koji su pokusavali da objave istinu o vanzemaljcima
- Nerazumljivo ponasanje ljudi van svoje prave prirode kao i nizak duhovni stepen na kom je celo covecanstvo a da je pritom vrlo malo onih koji pokusavaju da se duhovno uzdignu. Mada nije ni cudno kad su tu crkve koje su u proslosti radile svasta, vrlo moguce pod ingirencijama samih Gospodara noci – senki – reptila. Ipak i pored toga ono sta ljude jedino zanima je materijalizam, kao i odsustvo pravih emocija. Danas se te emocije manifestuju kroz culn iuzitak, osecaj, a kad tog osecaja nestane ili iz nekih razloga postane nedovoljno dobar, ljudi se razdvajaju. Takodje i moralno potonuce a tu je i fizicka degradacija vrste. Jedni se napucavaju sa steroidima, dok drugi se hrane nezdravo i bivaju gojazni. Na globalnom planu mladje generacije su sve manje razvijene kako fizicki tako i mentalno... Zivot u stalnom strahu od gubitka posla i otalih drustvenih gluposti koje uopste nisu ni potrebne za dobar zivot. Jednostavno to je piramida – sistem koji se smenjivao ali uvek ostajao jednako los samo na razliciti nacin. Vec vise od 20 000 godina je tako dok u poslednjih 2000 smo imali svakakvih vrsta sistema.
-
Šta ako su to lopovi koji kradu životinje,kako ne bi tragali za njima ismasakriraju par životinja na ovaj način,neke okače na drvo ili na banderu i pustu buvu kako to uradili vanzemaljci
.

Rec je o misterioznim nacinima masakriranja. Mislis li da ce ta pustena „buva“ ubediti farmera da kaze policiji da obustavi poteru kao i da ce serif poverovati u pricu o vanzemljacima i zatvoriti slucaj ili mozda proslediti ga specjalnom odeljenju FBA-a? Evo reci cu ti, oce isto koliko si i ti poverovao. Ljudi kad postujete molim ukljucite malo mozak.

Čudi me kako se nisu setili da pokradu neku banku,a na neke novčanice udare pečat sa likom vanzemaljca,prospu u šumi,neke okače na vrh drveća i počnu puštati priče kako to uradili vanzemaljci.Pa najlakše krasti i okriviti vanzemaljce,jer ko će da traga za vanzemaljcima,a ne za pravim lopovima???

Vidi ponovo nezamisliva glupost. Pa sta ce vanzemaljcima pare???

Uostalom već se otkrilo kako tajna Američka vladina organizacija vršila eksperimente nad civilima,otimajući ih,zatim su im hipnozom usadili sećanje kako su ih oteli vanzemaljci i vršili eksperimente nad njima.Kada su jednu osobu podvrgli hipnozi da se otkrije šta je bilo,ispalo da se radi o vojsci,a ne vanzemaljaca.

Moguce ali isto verovatno koliko i vanzemaljska prica.

Znači opet propaganda je u pitanju kako bi sakrili pravu istinu.Uvek treba gledati nameru zašto u nešto hoće da nas ubede i da se gleda iza slike propagande,i da se čita između redova.Istina nije uvek onako kako nama prezentiraju.

Pa eto teporije zavere. To sto savetujes bolje primeni na sebi. Moguce je i jedno i drugo.

Drugo,ja sam na jednom forumu upoznao osobu koja tvrdi da je otet od strane vanzemaljaca,i da redovno otimaju ljude.Eksperimentisali na njega i ugradili jedan implant koji sada njemu šeta po telu.Čak je i fotografisao ranu sa mobilnim telefonom i postavio na internet.Tvdi da noću može i da komunicira sa tim vanzemaljcima.

Moguce da covek govori istinu.

E sada pošto ja uvek volim lično da ispitam stvar,predložio ja njemu da obavesti te vanzemaljce da sam ja dobrovoljac za eksperimente i hoću ne jedan već pet implanta da mi se ugradi.Ne moraju kidnapovati ljude,evo ja se javljam kao dobrovoljac.Pa sam mu rekao tačnu lokaciju gde da pošalje vanzemaljce sa letećim tanjirom noću da me pokupe.I tako ja njega provocirao mesec dana kako bi poslao vanzemaljce.

Mozda i jesu ali se ne secas. Oni brisu pamcenje. Preko svega ovo nije dokaz da je covek lud ili se pravi lud. Zasto bi oni poslusali tog mr x-a? Imaju oni svoje planove i akcije na koje ljudi ne mogu da uticu. Mislis li da vanzemaljci poznaju dobro gradove, ulice.... ? Zapitaj se sta ce njima to znanje. Oni jednostavno dodju i pokupe ono sta im treba. Jel se ti pitas kad jedes pastetu iz kog obora ili fabrike je dosla? Sem toga vanzemaljci citaju misli dok zvucnu vibraciju ne razumeju.

Ali ništa.Ti virtualni vanzemaljci u njegovoj glavi ni dan danas nisu došli po mene,ali verovatno dalje otimaju ljude,a on sa njim kao dalje komunicira.
Znači nije stvar u realitetu,već u prepoznavanju realiteta

Nemas osnova da apsolutno tvrdis.

Pa obične životinje znaju da svoje sr...nje treba da zakopaju.Pa da su ti vanzemaljci imalo inteligentni ne bi svoje sr...nje ostavljali posvuda, vraćali uginulu ismasakriranu životinju,već bi je spalili da ni pepeo ne ostane za njima ili bi ga izbacili u svemir.Ali oni naravno ostavljaju to na zemlji.

Sto da ne ostave? Pa ko ce da ih provali, jel ti i takvi slicni tebi? Eto predpostavimo da su dosli, uzeli sta im treba i ostavili. I jel ih neko provalo sem nekolicine zanemarljog procenta koji je sumljicav po pitanju postojanja njih. Da se pojavi leteci tanjir u sred bela dana u Beogradu vecina se ne bi ni obazirala na to. Ljude vise zanima kako ce da pojedu koju slaninu ili sta ce da obucu...parfem da kupe...rade u piramidi..skoluju se u piramidi....uce da budu robovi a pritom da uzivaju u tome..

Pa ta smicalica ima toliko očiglednih grešaka i propusta,da samo ćorav to ne može videti.Pa ako već rade eksperimente zašto ostavljaju tragove?Sem ako ti tragovi upravo govore da nije uopšte reč o eksperimentu vanzemaljaca,već nam nešto sasvim drugo govore,i to tako da namerno ostavljaju takve tragove,tj da odvrate pažnju od onog što se stvarno radi.

Alo covece pa ko ce da im ugrozi planove, pitam ko??!! Jel ti? Kad je policija nesposobna lopov ne mora da se trudi ni malo. Mozda su i hteli eto da se nasmeju gluposti covecanstva. Oduvek sam se pitao da li ovce u stadu primete kad odvedu nekoliko njih u klanicu. Mozda primete da ih nema ali 100% sam siguran da nemaju pojma sta ce desilo sa njima, niti razmisljaju iako je par ovaca primetilo da dolaze par entiteta i uvlace ih u nekakav kombi. Ta manjina blejala ali dzaba jer stav vecine vlada – kako komsija misli tako cu i ja- BEZ INDIVIDUALNOSTI.

Naravno ko živi u Diznilednu gde su svi ti reptili i zli zeleni vanzemaljci, veruju u ove laži.

Nisi objektivan a tim i nerazumna ovca kojoj je jedino stalo da zivi u svom stadu apriori odbacujuci sve stvari koji taj realitet mogu da pokvare. Ti bi samo da opalis koju ovcu povremeno, da ucis nauke, spavas, a naravno i da jedes prase i poneko povrce kao prilog iako to za ovce NIJE ZDRAVO.

Evo vanzemaljci počeli da kradu i kola i šatore.Nije daleko i da će krasti pare iz banaka. :hahaha
:

Gotovo da se divim tvojoj gluposti. Ponovo pitam, sta ce vanzemaljcima kola i satori???

Samo je još pitanje dali si to lično procenio ili preko fotograhija da su organi odstranjeni hirurški.Ili te ubedila propagandna mašinerija interneta i knjiga?

A da nije tebe ubedila ta ista propagandna masinerija? Znas Dzordz Bus je na pitanje novinara sta ima sa nekakvim brastvom(sekta) Lobanje i kosti, odgovorio ironicno da potraze na internetu i da tamo verovatno pise i da on stvarno ne zna.

Ljudi nisu ni svesni kako ih se lako kontroliše i manipuliše preko propagande i strahova.

Strah uteruje piramida-sistem u ljude svakog dana. Nisi znao da godisnje samo od gladi umre 250 milona ljudi? Nisi znao da svakog minuta neko umire od neke gadne bolesti prouzrokovane nezdravim nacinom zivota? Nisi znao koliko je zamki u sistemu i sta treba da das kako bi se prilagodio? Kao sto Djule rece dusu dajemo badava i sta se kog tice kraj je price. Znas ja se ovde osecam ko idiot svakog dana kad pokusam nekog da ubedim da je glupo uvlaciti dim u pluca ili kako treba da se hrane zdravo. Sistem je toliko jak da cim pokusas da prigovoris odma ti jedan njihov clan zestoko uzvrati. Pocinje muka da me hvata od same pomisli na bol koji osecju miloni ljudi u svakoj sekundi. Znas sta, sto mi lepo ne batalimo sve te stvari koje prourokuju bol pa makar nas napustili svi prijatelji. Ebes prijatelje koji te napuste kad ukines drustvene trendove. Ali ljudi nece jer su u strahu, strahu o d svega i svacega. Samo svestan covek moze da se suprostavi tome a ponekad ni on jer ubrzo podleze uticaju sredine. Jedino resenje je odlazak u oaze koje su jos uvek ostale koliko toliko netaknute. Ego, covekov najgori neprijatelj mu neda da prizna da je pogresio a tek da odustane od zivota koji mu je bio tako lepuskast. Brz zivot je droga i trazice da se plati kad tad. Neki se izvuku bez mnogo boli ali zato procentualno mnogo je onih koji izvuku deblji kraj. Za kraj svi ce izvuci deblji kraj.
Ne znam za vas ali ja cim prodjem pored bolnice ili udjem u nju osetim u vazduhu tugu i setu. Na takvim mestima se i vrane okupljaju, bas simbolicno, zar ne?

To ti je kao kada se porodica folira da je normalna, a muz kuci bije zenu.

Sve to stvara sistem. Ako je covek iz nekih razloga u nemogucnosti da priusti nesto on pocne da tone. Postoje i one porodice koje imaju malo ali uspevaju da zadravaju normalu i zdravu sredinu. Sredina pravi prodleme, sistem pravi probleme, sistem treba urusiti a sistem je misljenje ljudi koje je inace nametnuto. Osloboditi treba, sloboda robovima, naravno ukoliko to sami robovi zele. Ne mozes ti roba na silu da oslobadjas, on to prvo mora da zazeli a zazelece kad se bude osvestio i probudio. Nekad bili fizicki, sad su mentalni robovi, sto je daleko lakse za kontrolu.

Omg... a jos vise njih tvrdi da su ovi koji kazu da su videli vanzemaljce poremeceni manijaci... Sta to znaci? Da je to istina zato sto veci broj tvrdi to?
Ako cemo tvojom logikom, onda je tako....

Oni tvrde a nisu videli, oni tvrde a nisu ni procitali. Pitaj ti tvoju uciteljicu, drugaricu, druga, jel ga interesuje postojanje vanzemaljca ili mozda sta se dogadja kada umremo. Siguran sam da ce da te proglase zaludjenikom ili pacenikom, koji traga za nlo a uciteljica ce verovatno ono jao imam dovoljno problema, jos da razmisljam i o tome... Jednostavno ljude ne zanimaju stvari koje ce urusiti njihov realitet u koji su tako fino skockani darvinovom teorijom evolucije.

Ne mišljenje većine, već nedostatak bilo kakvih materijalnih dokaza. Anegdote i priče nisu dokazi.

Pazi molim te anegdote. A ko to kaze, onaj ko je procitao ceo UFO material? Ne znam ni sto uopste i kucam ovako veliki post, cemu to? Veruj ti u sta god hoces a li znaj da verujes a ne da znas. Onaj ko veruje on gresi, onaj ko zna tesko. Kako ti nije glupo da budes vernik?

Kad sam ja rekao da toga nema u medijima i da se ćuti? Pa o ovakvim glupostima se priča svaki dan, još nisam video nekog od "teorista zavere" (mislim na one koji počinju ovakve priče, ne "svedoke") da se nije obogatio (knjige, filmovi, izaberi sama).

Ta prica ne dopire do velikog broja ljudi a i da dopire vecina ih poput tebe smatra budalastinama. Knjige, filmovi i serije ljudi prohvataju kao fantaziju a ne kao mogucu realnost.

A još više njihovih slugu,vanzemaljaca u ljudskoj koži.

Garant i jeste kad se ovako trudi da obezvredi nesto bez validnih dokaza. Molm gospodu reptile da ukljuce malo mozak jer ovako zaista nema smisla. Na ovom forumu su korisnici ipak malo vise intelignetni te ce morati dodatno da se pomuce.

p.s. Vi volite da se igrate pa eto vam.

Pa pitaj vašu propagandnu mašineriju na ovom sajtu.
http://www.dominomagazin.com/article...ljci-oteli-psa

Nisam klikto ali vidim po linku da su oteli psa a ne krali predmete.

ja se divim tvojoj gluposti kada veruješ u ovakve i slične gluposti od priče.

Prvo nisi naveo koje price. Slobodno pitaj i odgovoricu ali molim te nemoj ovako da ocenjijes apriori. Licno ne verujem nicemu pa tako ne mogu ni da verujem u postojanje vanzemaljaca jer ne znam.
Kod mene postoje procenti istinitosti i njih se drzim. Teorije o vanzemaljcima shvatam veoma ozbiljno jer mislim da bi tu mogla da se krije istina. Sve dok ne budem otkrio istinu ona ce za mene biti negde tamo za razliku od tebe koji tvrdis da je vec znas, znaci verujes posto naravno ne mozes da dokazes.

Poslednja izmena:
Joj nemcoi.Zar toliko teško kliknuti na link i pročitati nekoliko redova?
Pa zar te toliko interesuje isitna?
Tekst sa sajta da ti olakšam:
"Očevidac je video svemirske brodove, a jedan od njih mu je oteo psa, automobil i šator dok je sa prijateljima bio na kampovanju", kaže se u izveštaju Ministarstva.

Joj nemcoi.Zar toliko teško kliknuti na link i pročitati nekoliko redova?
Pa zar te toliko interesuje isitna?
Tekst sa sajta da ti olakšam:
"Očevidac je video svemirske brodove, a jedan od njih mu je oteo psa, automobil i šator dok je sa prijateljima bio na kampovanju", kaže se u izveštaju Ministarstva.

Ja ne trazim istinu na pogresnim mestima. To sto su oteli psla ili im mozda trebao sator ili su ga slucajno pokupili me ne zanima.
Mozda se covek samo zaebavao kako bi postao popularan a pogotovo kad je naslov nekakvih novina kako vidim.

Sada sledi ponovo podugacak post. Pre nejga zeleo bih da upozorim piroxa da se pazi ukoliko odluci da ode na onaj put i istrazi spiritualiste. Iako me znaima sta ce tamo doznati preporucio bih mu da ne ide sem ako se mozda ne sali i da je o putu rekao eto samo tako. U pocetku pirox je bio odlucen za nauku a onda se jedno vreme pretvarao da veruje u nadprirodno i tako dao prizvuk ironije i sprdnje celoj prici. Sad eto tvrdi da veruje u postojanja vanzemaljaca i da su svi od reda dobri. Meni je ovo vrlo sumnjivo, ne znam za vas. Pirox jel ti to malo zaebavas u zdrav mozak forumase?

Neki ne prihvataju bilo šta zato što znaju istinu, jer prvo dobro razmisle i ne padaju slepo na priče sumnjivih izvora.

Da, ti.

Da.Lucifer toliko vodi računa da vanzemaljci budu u tajnosti,da isti ti vanzemaljci bacaju mrtve ismasakrirane životinje svugde.Znači ostaje da Luciferu briga dali su vanzemaljci u tajnosti,ili vanzemaljci teraju neki inat Luciferu.
Ja mislim kada bi ti vanzemaljci ostavili tako i ismasakrirane ljudske leševe posvuda,brzo bi ljudi uhvatili tok Lucifera vanzemaljca od krvi i mesa.Ali niko neće da igra ulogu vanzemaljca,koji hirurškim putem odstranjuje ljudske organe iz tela,pa posle mrtve leševe bacaju po poljanama.

Nisi razumeo. Ko je uopste spominjao Lucifera kao bice od krvi i mesa? Ako postoji njegovi metodi su daleko suptilniji – daje sugestije ljudima i oni ga slusaju a pogotovo one koji su pod uticajem sekti.

O prevarama i smicalicama tajnih organizacija imaš čitave biblioteke.Ali to tebe ne interesuje jer se tu nalaze istine koje istorija dokazala.Više voliš nedokazane vanzemaljske priče sumnjivih i nepoznatih izvora.

Jel kao ona tvoja kradja? :hahaha:
Ako su te teorije o zaverama onakve kakve si nam licno prezentirao bolje da ne citam. Nego Swerdlow spomenu kako verujes u vanzemaljce ali da su svi dobri. :neutral:

Sećam se na stranom forumu jedan poslao sliku kako u njegovom dvorištu pao leteći tanjir.Snimio kako je novinar njega intervjuisao,i snimio leteći tanjir i napravio pravu propagandu na svom sajtu.Ali se zaj...bo što postavio adresu.I javi se njegov komšija imenom i prezimenom koje mogu da se provere i u imeniku,i kaže da te noći ništa nije bilo jer je bio kući.Bolje ja po svom onako kako jeste,nego da bude nečije manipulisanje.

Pa normalno da imas zaebanata ali ti sve vreme generalizujes. Ako se jedan zezao ne mora da znaci da su svi lazni. Treba ispitivati slucaj a ne ocenivati generalno. Uzmes lepo pricu i raskrinkas ako imas dokaze za nju.

Zašto dvolično.Mi barem znamo u šta verujemo.Ali vi verujete ono na što vas drugi naterali da verujete.

Vi verujete u ono sto vam je nametnuto dok tragaci ne veruju ni u sta. Mislim i da je Sverdlov tragac, sem ako nije imala nekih licnih iskustava sa nlo.

Ali najgore što upravo takvi ludaci u ufologiji imaju najviše sledbenika.

Navedi primer.

Ne izvrci govorim o snimku kgba o cemu je bila emisija na history channel. A ti sto salju takve slike o kojima govoris su obicno tvoji istomisljenici koji vole da se sale na racun tema koje ne vole.

Tacno tako!

E ovako, za sve teorije da iznesem svoje ultimativno i najobjektivnije misljenje.

Uzecu evo banalan primer kada ne znate gde vam je kljuc. Prvo cete ga potraziti u stanu/kuci, jel tako?! Ako odmah pomislimo da je negde napolju, pomiricemo se sa tim i zaboravicemo na njega, a mozda nam je bas tu.

Tako da mislim da nema potrebe da svaku teoriju vezujemo za vanzemaljce dok se dobro ne prouci...
Ponekad mi muka od ljudske neizmerne gluposti. Ja kad hocu da budem glup to radim sa namerom.

Čovek se nije šalio,već hteo da napravi posao od priče,kao što i svi rade sa izmišljenim pričama

Kakav posao?

E tu ne možeš koristiti množinu.Jer ja verujem onako kako ja mislim.

A oni su usadili da mislis tako kako mislis. Mislis da nisi prevaren? Grdno se varas.

I opet ne možeš govoriti u množini.Jer ima dosta ljudi koji veruju na svoj način u Boga,van neke institucije
.

Ne znaci da nisi prevaren ili bolje reci samoprevaren.

Ja nisam rekao da Ufolozi imaju najviše sledbenika,sem ako ova tvoja izjava ne govori da vi želite po svaku cenu imati najviše sledbenika iz nekog razloga koji poznat samo vašim guruima tih priča o vanzemaljcima.Ali mislima da ja znam pravi razlog.

Gadjas se glupostima.

Naravno da ima dokaza i u prošlosti.Samo što ti dokazi govore da su ti vanzemaljci bili dobri,a nekim plemenima u Americi predavali i znanje i pomagali ih.I nisu bili mali zeleni niti golišavi.

Pirox ne veruj nikom jer bices prevaren. Kad sa nepoznatim imas iskustvo bolje budi oprezan. To znanje ko zna kakvo je. Ja se ne bih zaletao nigde a pogotovo ako ima rituala bilo koje vrste. Ako nisu zeleni reci kakvi su bili.

Danas nekom mnogo smeta što su oni dobri,i što više ne uspostavljaju vezu sa ljudima,pa ih satanizuju i izmišljaju nekakve male golišave zelene koji su zli,ili sa tajnom vladom u zaveri protiv čovečanstva
.

Zlo moze da bude i fizicki lepo. Pazi se Pirox, mozes biti zaeban.

Nemoj mešati kultove žrtvovanja koje su vračevi doneli na svet uz savet duhova sa kojima su komunicirali.Arheološki nalazi potvrđuju da su kod nekih plemena u Americi posetioci sa neba predali Astronomsko znanje i nešto znanja o poljoprivredi.

To su i zli mogli da im prenesu onko usput.
eli to tvrdiš jer ti to neko servirao ili si malo i istraživala?Evo recimo ja nikada ne stajem na prazne bajkovite priče.Istražujem svaki materijal pa gledam da ono što mogu lično ispitati da ispitam.Došao sam u posed jedne skripte sa tekstom od vanzemaljaca koji telepatski prenet preko jedne osobe.Tu osobu jednom treba da posetim čim skupim pare za put i lično ću se uveriti o neverovatnim sposobnostima koja ta osoba ispoljava koja će i potvrditi da ono što govori istina.A pitam se dali pisci tvojih priča mogu nešto slično ponuditi sem fantazije,ako ih uopšte možeš naći?Dali mogu ponuditi nešto vanzemaljsko kao što ova osoba koju želim posetiti?Čisto sumnjam.Oni bez dokaza manipulišu sa vama iz senke,ili još bolje iz mračne sobe gde samo svetlo monitora vidljiv.

Odlicno ali pazi i gledaj da nam se vratis a zatim ispricas sta se dogodilo. Licno nikada se ne bih usudio na takav jedan poduhvat. Ne bih dolazio u posed tim silama koje ne razumem a za koje sumnjam da nisu dobre.

Ako postoje vanzemaljci siguran sam da ima i onih koji nisu dobri, zato pazi se!

Po ovim informacijama što su ovi pravi vanzemaljci dali,ni blizu niste istini,jer vi želite da živite u svetu sa zlim vanzemaljcima,a ne sa istinom o njima.Nekada smo bili kao oni,ali samo smo se mi pokvarili i postali zli dok su oni ostali isti.Strašne stvari smo im radili.Zato ljudi u dubini duše njih mrze na neki način i boje se od njih.

Ima vise rasa a one zle znaju dobro da lazu. Slazem se da ljudi nisu dobri ali ne bih se kladio da se nece sa ljudima ponasati isto kao i covek prema prasetu.
Ne bih se bas kladio u to da su oni tu zrtve. Ja bih da zivim u svetu dobrih vanzemaljca koji ce da dodju i pomognu nam ali istinia nije onakava kakvu zelimo.

Mislis svi koji pisu o odredjenoj temi su glupaci koji ne razmisljaju svojom glavom, ali jedino si ti pametan iako cak i potvrdjujes to isto. Smanji predrasude prema ljudima koje ne poznajes.

On misli da je pametan a zapravo tesko je izmanipulisan. Ne veruj nikom pa ni sebi, sve prispitavaj i ne dozvoli da te prevare kosto su nas prevarili kad smootili iz duhovnog tela u fizicki svet. Mislio sam da ne mislis da postoje vanzemaljci ali ispostavi se da verujes ali da su dobri. Zanimljivo...

Ništa.Daj mi podatke o osobi pa da ga ispitamo malo detaljnije.A takođe ću ti na PP dati podatke o ovoj osobi koje sam ja našao da je istražuješ i ti malo,ako te uopšte interesuje istina.Ako nešto pričam za tebe što se odnosi na mene,ti ćeš mi dati podatke o toj osobi,pa da vidimo dali ti trčiš pred rudu.
Sta si zapeo za tog tvog druga. Zezao se covek i kraj. Idemo dalje...daj nam neka svoja vidjenja o vanzemaljcima, iznesi nam dokaze o tim „dobrim“.

Dokazi potvđuju da samo ima dobrih vanzemaljaca,a ne da ima i dobrih vanzemaljaca.
Da si malo aktivnija u istraživanju i ti bi shvatila zašto mogu da postoje samo dobri vanzemaljci.A oni što ti smatraš lošim vanzemaljcima su ustvari zemljaci.

Daj te dokaze, iznesi pa da vidimo. Opet pricas uopsteno i pocinjem da sumnjam da se ponovo zaebavas glumeci ovde vernika u dobre vanzemaljce a zapravo mislis da su sve to najobicnije gluposti.

Poslednja izmena:
A cekajte sekund, svi zaobilaze nesto sto je Pirox napisao. Ja sam to spomenuo na nekoj temi jos kada sam se uclanio.

Postoje mnogi dokazi, da ako su nas posecivali, da su nam zapravo pomagali. Ucili nas raznim stvarima, itd.

Dakle, ako su nam pomagali, osposobili i usavrsili, zasto se plasimo od njih?! Zasto na njih gledamo kao na negativce?! Zar ne bi naprotiv bilo dobro kada bi se ponovo pojavili?

I mene moji prasići uvek dočekuju sa radošću neopisivom kad im donosim tople pomije i prostirem svežu slamu ali jednog novembarskog jutra .......:whistling::per:
228svinjokolj-1.jpg

Poslednja izmena:
Naravno da jeste ali nisam siguran da je tebi palo da su mozda to uradili i sami vanzemaljci. Sto se mene tice, svaku mogucu teoriju prihvatam u razlicitim procentima o cemu sam vise puta i govorio, mozda i previse. Evo i zasto teorije o vanzemaljcima smatram ozbiljnim za razliku od vas koji i bez proucavanja proglasavaju to psihozama sizorenika.

- Ljudi kao vrsta nemaju dokaze o svom postanku (postoje samo teorije)
- Svemir je neistrazen, a ako uzmemo u obirz da je beskonacan to je negde 0%
- Price o Atlantidi
- .

Odakle ti to da je svemir beskonačan?

To i ja kazem. I Star Wars su radili po modelu i diktatu sa vrha.

africki shaman koji je vidjao Reptoide je rekao:

"Yes, sir. They are tall. They walk with a-you see, the Grey aliens walk with a jerking motion, sir, as if there is something wrong with their legs. But, the Reptoids walk very gracefully, like trees gently swaying in the wind. They are tall. They have large heads. Some of them have got horns all around their heads. Now, let me express amazement, there exists-that in one of the films that recently appeared in South Africa, a Star Wars film, the latest one, shows a character EXACTLY like a Reptoid, exactly! It’s got horns all around it’s head. These are the warrior Reptoid. The royal Reptoids have got no horns around their head, but have got a darker ridge reaching from above their forehead to their back. They are very graceful creatures, we are told, sir, but they have got-their little finger is a claw which is a very sharp, straight claw, which they use to punch into human noses, in order to drink human brains in one of their rituals."

darth maul iz filma star warsa za koga je africki shaman C.Mutwa svedocio da su ga uradili identicno kao humanoidne reptile koje je on vidjao:

http://www.turaz.net/turaz_zhao/speciali/archeologia/swstuff/DarthMaul2.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back