Perperius
Elita
- Poruka
- 15.090
Mala je razlika, po zločinima su komunisti gori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa logicno da ce Brisel, sediste korporativnog fasizma - neoliberalizma, sovinizma i rasizma da pokrene nesto ovako.. Bilo bi smesno da nije tuzno
Mala je razlika, po zločinima su komunisti gori.
To je istina al' mi najviše smeta kad se neki komunistički zločin nazove ''obračun sa klasnim neprijateljem'' .Na taj način ga pravdaju ...
Evropska unija je zasnovana na demokratiji. Komunizam i fasizam su zasnovani na diktaturi.
Evropska unija je zasnovana na visepartijskom sistemu. Komunizam i fasizam su zasnovani na jednopartijskom sistemu.
Evropska unija je zasnovana na pluralizmu. Komunizam i fasizam su zasnovani na jednoumlju.
Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, danas je povodom Evropskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, uručila odlikovanje hrvatskom emigrantu i političaru i poručila da je potrebno složno osuditi jugoslovenski komunistički režim.
Nikola Štedul je hrvatski politički emigrant, jedan od rijetkih koji je u Škotskoj 1988. preživio pokušaj atentata od strane Udbe i predsjednik tadašnjeg Hrvatskog državotvornog pokreta. Štedul se vratio u Hrvatsku početkom rata 90-ih godina prošlog vijeka, gdje je nastavio svoj politički rad.
http://www.rtcg.me/vijesti/region/139048/osuditi-komunisticki-rezim-sfrj-kao-totalitaran.html
pozdravimo jedan ovakav potez uz produbljivanje suradnje
Svaki zdravorazumski covek prezire diktatore. S obzirom da je Broz bio diktator, logicno je da svaki zdravorazumski covek prezire Broza.
ti zdravorazumski ljudi bastine NDH kolorit
Jeste,tog Štedula je pokušao da ubije udbin Džems Bond Sindičić Vinko zvani Pitagora koji je i sam Hrvat i bivši ustaša koji je pristao da radi za udbu,inače zanimljiv lik,osebuijna ličnost.Omanuo je u slučaju Štedul nakon niza uspešnih akcija.Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, danas je povodom Evropskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, uručila odlikovanje hrvatskom emigrantu i političaru i poručila da je potrebno složno osuditi jugoslovenski komunistički režim.
Nikola Štedul je hrvatski politički emigrant, jedan od rijetkih koji je u Škotskoj 1988. preživio pokušaj atentata od strane Udbe i predsjednik tadašnjeg Hrvatskog državotvornog pokreta. Štedul se vratio u Hrvatsku početkom rata 90-ih godina prošlog vijeka, gdje je nastavio svoj politički rad.
http://www.rtcg.me/vijesti/region/139048/osuditi-komunisticki-rezim-sfrj-kao-totalitaran.html
pozdravimo jedan ovakav potez uz produbljivanje suradnje
gospodo gde e nalazite u ovom saopstenju
cetnici i ustase su bili sukobljeni ali im je zajednicki protivnik bila NOVJ i Crvena Armija
Da li smatras da je Tomislav Karamarko u pravu za ono sto je rekao o Drazi?
njemu i njima su draza i broz isto
tako vi rezonujete,isto su vam pavelic i broz
a tako je pocela da rezonuje i EU
medjutim,to u Moskvi ne prolazi
Zasto izbegavas da odgovoris na moje pitanje? Tomislav Karamarko je rekao da je rehabilitacija Draze losa stvar jer po njegovom misljenju Mihailovic je bio kolaboracionista i zlocinac.
Da li ti smatras da je Karamarko u pravu?
on je to rekao u kontekstu akcija cetnika u delu NDH i Bosni a ne u kontekstu delovanja JVuO u Srbiji voje pitanje je postavljeno kao kontrapitanje mom linku u kojem Moskva osudjuje incijative koje dolaze iz Brisela koje izjednacavaju fasizam i komunizam
Karamarko je izjavio da je Draza bio kolaboracionista. Da li smatras da je Karamarko u pravu?
da,ali ne iz konteksta u koji ga je on stavio vec iz konteksta delovanja JVuO Srbiji a kasnije i samog uspostavljanja kontakta sa pavelicem radi povlacenja preko NDH i ovo nije tema o drazi jer on nije bio fasista vec o izjednacavanju hitlera i staljina tj. Vermahta i Crvene Armije