Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Ма како те бре није срамота да ми се обратиш без да си ми се и једном извинио због оне слике?Etiketiranje , boljševička metoda.
O čemu ti to jadni Vlajko?
Od kad se vi antihristi brinete za huljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма како те бре није срамота да ми се обратиш без да си ми се и једном извинио због оне слике?Etiketiranje , boljševička metoda.
O čemu ti to jadni Vlajko?
Od kad se vi antihristi brinete za huljenje?
Kad tebe nije sramota da veličaš sektu koja je unakazila Srbiju , zašto bi mene bilo sramota što ti na to ukazujem?
Тако што ме етикетираш као усташу који је заклао преко 1000 Срба?Kad tebe nije sramota da veličaš sektu koja je unakazila Srbiju , zašto bi mene bilo sramota što ti na to ukazujem?
Тако што ме етикетираш као усташу који је заклао преко 1000 Срба?
Треба да те је срамота тих година.
Антикомунисти су суштински антисрби, били тога свесни или не. Јер они више мрзе Србе комунисте него што мрзе усташе. Ено живи пример је онај Бели Архангел који је на теми о усташким злочинима изјавио да су комунисти веће зло од усташа. Какав човек неко треба да буде да би изјавио тако нешто. Нема већег зла од усташа.
Ма који ти контекст треба да ми одговориш са сликом "само ти дијете ради свој посао"?Ne sećam se da sam tebe etiketirao. Možeš li da me podsetiš kad i u kom kontekstu sam ti to poslao?
Verovatno u vezi komunističko ustaške agende koju ste zajedno uspeli da ostvarite pod vođstvom vašeg Crvenog Pirata.
Србија је мултиетничка земља.Isto su zlo.
Možda malo veće jer se maskiraju u Srbe a zapravo ubijaju Srbe.
Sa ustašama si bar načisto.
,mada moram da priznam,za razliku od njega,Ti Vlajko i nisi sasvim beznadežan slučaj.Treba lepi da se odturčiš,ovako si i dalje poturica iako se deklarišeš kao Srbin.Ako je tvoj pradeda sticajem nesrećnih okolnosti bio na pogrešnoj stani,ne moraš i Ti da budeš na pogrešnoj strani.
Samo me interesuje cime su te to komunisti toliko zaduzili pa ih toliko mrzis.
Па све се више уверавам да сам на правој страни.Komunisti nisu ustaše, nisu ni balisti ustaše,ni Bugari nisu ustaše čak ni handžarovci nisu ustaše ali su komunisti,ustaše,balisti,handžarovci i Bugari bili i ostali na istoj neprijateljskoj strani prema Srbima.Ti kao neki deklarisani Srbin veličaš velikohrvata Broza Franje Josipa najpodmuklijeg neprijatelja naroda kome deklarativno pripadaš.Shizofrenija čista kao i kod DuletaSrbende,mada moram da priznam,za razliku od njega,Ti Vlajko i nisi sasvim beznadežan slučaj.Treba lepi da se odturčiš,ovako si i dalje poturica iako se deklarišeš kao Srbin.Ako je tvoj pradeda sticajem nesrećnih okolnosti bio na pogrešnoj stani,ne moraš i Ti da budeš na pogrešnoj strani.
Па све се више уверавам да сам на правој страни.
Svi pljačkaju svi lopovi samo ti poštenne postoji normalna kapitalisticka, desnicarska drzava, ekonomski uspesna i samodovoljna. nikada nije ni postojala
uvek je tu neka eksploatacija tj pljacka. pljackaju ceo svet. i sto je civilizacija razvijenija pljacka je sve veca, drskija i antihumanija
sve je lepo opisano u romanu Хиљаду деветсто осамдесет четврта. sad znamo da nije opisan sssr nego usa. tek smo sad u govnima

pa i juga je bila bolja od ove sad situacije pa tzv `demokratama` ne smeta da je mrze. 100.000 stradalih tokom devedesetih i uvodjenja `demokratije` ne smeta bezdusnim osobama. meni smeta

За њега сам усташа, за тебе потурица*...Nećeš da se odturčiš ?
За њега сам усташа, за тебе потурица*...
___
*потурица без обзира што се изјашњавам као Србин.
Ne Vlajko, samo si komunist, a to je dovoljno .
I poturice su primale Islam svesni da im je poreklo srpsko.
Tako si ti ili neki tvoj predak primio internacionalizam i sad ga naturaš Srbima kako kad možeš, nekad silom, a kad ne može silom onda agituješ.
Zato sam ti verovatno napisao da samo radiš svoj posao jer sam te više puta uzalud upozoravao na kuhinju iz koje dolazi ta tvoja sekta.
Nastavi samo i radi svoj posao.
Kad budeš ukapirao možda ćeš se i postideti .
Izjašnjavaš se ti kao Srbin, al deluješ kao internacionalac.
Kao kad bi se Tači izjašnjavao kao demokrata.
Сад сам још и Шиптар.Ne Vlajko, samo si komunist, a to je dovoljno .
I poturice su primale Islam svesni da im je poreklo srpsko.
Tako si ti ili neki tvoj predak primio internacionalizam i sad ga naturaš Srbima kako kad možeš, nekad silom, a kad ne može silom onda agituješ.
Zato sam ti verovatno napisao da samo radiš svoj posao jer sam te više puta uzalud upozoravao na kuhinju iz koje dolazi ta tvoja sekta.
Nastavi samo i radi svoj posao.
Kad budeš ukapirao možda ćeš se i postideti .
Izjašnjavaš se ti kao Srbin, al deluješ kao internacionalac.
Kao kad bi se Tači izjašnjavao kao demokrata.

Ni nameru nisam imao da te kritikujem,samo konstatujem.Idi begaj...........
Nemaš pojma kolko mi znači kritika od strane pripadnika komunointernacionalističke sekte.
Idi begaj...........
Nemaš pojma kolko mi znači kritika od strane pripadnika komunointernacionalističke sekte.
Мрзиш Хрвате а понашаш се као типични Хрват.

Nego, komunointernacionalisti, jel možete sad malo da ispustite mene iz usta i pokušate da se držite teme?