Brisel : izjednacavanje fasizma i komunizma

Kad tebe nije sramota da veličaš sektu koja je unakazila Srbiju , zašto bi mene bilo sramota što ti na to ukazujem?

Србију је унаказио фашизам. Прво онај Хитлеров а сад овај евро-фашизам. То јест није је унаказио али ради на томе. А ја нисам приметио да овде неко велича фашизам, сем Белог Архангела.

Тако што ме етикетираш као усташу који је заклао преко 1000 Срба?
Треба да те је срамота тих година.

Антикомунисти су суштински антисрби, били тога свесни или не. Јер они више мрзе Србе комунисте него што мрзе усташе. Ено живи пример је онај Бели Архангел који је на теми о усташким злочинима изјавио да су комунисти веће зло од усташа. Какав човек неко треба да буде да би изјавио тако нешто. Нема већег зла од усташа.

Ne sećam se da sam tebe etiketirao. Možeš li da me podsetiš kad i u kom kontekstu sam ti to poslao?

Verovatno u vezi komunističko ustaške agende koju ste zajedno uspeli da ostvarite pod vođstvom vašeg Crvenog Pirata.

- - - - - - - - - -

Антикомунисти су суштински антисрби, били тога свесни или не. Јер они више мрзе Србе комунисте него што мрзе усташе. Ено живи пример је онај Бели Архангел који је на теми о усташким злочинима изјавио да су комунисти веће зло од усташа. Какав човек неко треба да буде да би изјавио тако нешто. Нема већег зла од усташа.

Isto su zlo.

Možda malo veće jer se maskiraju u Srbe, a zapravo ubijaju Srbe.

Sa ustašama si bar načisto.

Ne sećam se da sam tebe etiketirao. Možeš li da me podsetiš kad i u kom kontekstu sam ti to poslao?

Verovatno u vezi komunističko ustaške agende koju ste zajedno uspeli da ostvarite pod vođstvom vašeg Crvenog Pirata.
Ма који ти контекст треба да ми одговориш са сликом "само ти дијете ради свој посао"?
Isto su zlo.

Možda malo veće jer se maskiraju u Srbe a zapravo ubijaju Srbe.

Sa ustašama si bar načisto.
Србија је мултиетничка земља.
Самим тим, национализам је у таквој земљи погубнији од било које бомбе са осиромашеним уранијомом.
Сендвич ил два су пуцање у колена. Исто то је и Путин нагласио у Русији. Нама је потребна свеобухватна политика.

Komunisti nisu ustaše, nisu ni balisti ustaše,ni Bugari nisu ustaše čak ni handžarovci nisu ustaše ali su komunisti,ustaše,balisti,handžarovci i Bugari bili i ostali na istoj neprijateljskoj strani prema Srbima.Ti kao neki deklarisani Srbin veličaš velikohrvata Broza Franje Josipa najpodmuklijeg neprijatelja naroda kome deklarativno pripadaš.Shizofrenija čista kao i kod DuletaSrbende :rotf: ,mada moram da priznam,za razliku od njega,Ti Vlajko i nisi sasvim beznadežan slučaj.Treba lepi da se odturčiš,ovako si i dalje poturica iako se deklarišeš kao Srbin.Ako je tvoj pradeda sticajem nesrećnih okolnosti bio na pogrešnoj stani,ne moraš i Ti da budeš na pogrešnoj strani.

Komunisti nisu ustaše, nisu ni balisti ustaše,ni Bugari nisu ustaše čak ni handžarovci nisu ustaše ali su komunisti,ustaše,balisti,handžarovci i Bugari bili i ostali na istoj neprijateljskoj strani prema Srbima.Ti kao neki deklarisani Srbin veličaš velikohrvata Broza Franje Josipa najpodmuklijeg neprijatelja naroda kome deklarativno pripadaš.Shizofrenija čista kao i kod DuletaSrbende :rotf: ,mada moram da priznam,za razliku od njega,Ti Vlajko i nisi sasvim beznadežan slučaj.Treba lepi da se odturčiš,ovako si i dalje poturica iako se deklarišeš kao Srbin.Ako je tvoj pradeda sticajem nesrećnih okolnosti bio na pogrešnoj stani,ne moraš i Ti da budeš na pogrešnoj strani.
Па све се више уверавам да сам на правој страни.

ne postoji normalna kapitalisticka, desnicarska drzava, ekonomski uspesna i samodovoljna. nikada nije ni postojala

uvek je tu neka eksploatacija tj pljacka. pljackaju ceo svet. i sto je civilizacija razvijenija pljacka je sve veca, drskija i antihumanija

sve je lepo opisano u romanu Хиљаду деветсто осамдесет четврта. sad znamo da nije opisan sssr nego usa. tek smo sad u govnima

Па све се више уверавам да сам на правој страни.

Nećeš da se odturčiš ?

- - - - - - - - - -

ne postoji normalna kapitalisticka, desnicarska drzava, ekonomski uspesna i samodovoljna. nikada nije ni postojala

uvek je tu neka eksploatacija tj pljacka. pljackaju ceo svet. i sto je civilizacija razvijenija pljacka je sve veca, drskija i antihumanija

sve je lepo opisano u romanu Хиљаду деветсто осамдесет четврта. sad znamo da nije opisan sssr nego usa. tek smo sad u govnima
Svi pljačkaju svi lopovi samo ti pošten :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

За њега сам усташа, за тебе потурица*...

___
*потурица без обзира што се изјашњавам као Србин.

Ne Vlajko, samo si komunist, a to je dovoljno .

I poturice su primale Islam svesni da im je poreklo srpsko.
Tako si ti ili neki tvoj predak primio internacionalizam i sad ga naturaš Srbima kako kad možeš, nekad silom, a kad ne može silom onda agituješ.

Zato sam ti verovatno napisao da samo radiš svoj posao jer sam te više puta uzalud upozoravao na kuhinju iz koje dolazi ta tvoja sekta.

Nastavi samo i radi svoj posao.

Kad budeš ukapirao možda ćeš se i postideti .

Izjašnjavaš se ti kao Srbin, al deluješ kao internacionalac.
Kao kad bi se Tači izjašnjavao kao demokrata.

Poslednja izmena:

Tako si ti ili neki tvoj predak primio internacionalizam i sad ga naturaš Srbima kako kad možeš, nekad silom, a kad ne može silom onda agituješ.

Zato sam ti verovatno napisao da samo radiš svoj posao jer sam te više puta uzalud upozoravao na kuhinju iz koje dolazi ta tvoja sekta.

Postoji ogromna i nepremostiva razlika izmedju nacionaliste i patriote koju ti nikada neces moci da predjes a Vlajko jeste iako mnogostruko mladji od tebe.

Сад сам још и Шиптар. :lol:
Ти можеш да се изјашњаваш и позиваш на шта хоћеш. Манири су ти хрватски.
Можеш да мрзиш и блатиш другове, али господин никад нећеш бити.

Чуј, ја теби натурам интернационализам? :lol:
Не бој се, свестан ја да се пита од говвана не прави.

Back