C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.979
Bolje se zapitajte ko je sledeca clanica koja napusta Uniju. 
...ja tipujem na Dance ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje se zapitajte ko je sledeca clanica koja napusta Uniju.
i trener Liverpula je Nemac Jürgen Klopp (Smajli koji se cepa).Uvek me iznenaditesa tim vasim intelektualnim vratolomijamaToliko su vesti da je gradonacelnik Londona, njihovog glavnog grada Pakistanac, Sadik Kan.![]()
ja podrzavam sam tebe, i nisam pristalica tihiizma kome vi u poslednje vreme naginjete.London kaput,u Edinburgu ce biti upaljen plamen slobode, predvidjaju strucnjacihttps://foreignpolicy.com/2020/01/24/a-new-scottish-independence-vote-seems-all-but-inevitable/
Ne znam koje je objašnjenje za vaš nagli zaokret, ranije ste podržavali nezavisnost.
Prosto, kao da želite da naškodite onima koje savetujete.
i trener Liverpula je Nemac Jürgen Klopp (Smajli koji se cepa).Uvek me iznenaditesa tim vasim intelektualnim vratolomijama
Danska, Finska, Noveska i SvedskaBolje se zapitajte ko je sledeca clanica koja napusta Uniju.
ti dajes glupe primere.U vreme najbrzeg razvoj Kraljevine Srbije neko od najvidjenijih Srba tog doba nisu bili etnicki Srbi.Poredis neuporedivo.
Danska, Finska, Noveska i Svedska
prave nordic union bez EU
idu vani
I jesam ja rekao da je Norveska u EUNorveshka je NATO, nije EU.
100% Tramp podržao!Danska, Finska, Noveska i Svedska
prave nordic union bez EU
idu vani
Tipovala si danas i na Dominic Tima,a onda ga je Putlerov ljubimac pregazio kao FAP zabu.Strucnjaci predvidjaju da ce Nikola Sturdzon u narednim godinama sluziti kao tabure, da kraljica ispruzi i odmori noge dok popodne ispija svoj cajJa tipujem na Škote
Napuštanje ruske unije
Severna Irska i Škotska možda ali Vels je pirgav koliko i Engleska.Vels i Severna Irska biće nove članice broj 29 i 30
Za Vels ne znam ...Vels i Severna Irska biće nove članice broj 29 i 30
Vels i Severna Irska biće nove članice broj 29 i 30