Brinete o bivsoj?

• Začetnik teme Začetnik teme JJR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

JJR

Zainteresovan član
Poruka
462
Imam bivsu zenu, super cool riba, bas smo drugari, lepo se slazemo i sve ok (nikad se doduse nismo ni svadjali). No ali ona zivi sa nasim sinom, jos mali je, i ja im kao pomazem, oduvek i uvek. Tako im pomazem da ona se navikla na moje pomaganje godinama i ne znam da li vise ne moze sama nista da uradi ili jednostavno lepo joj da ima mene deda-mraza :)

Pomaganje izlgeda ovako na primer: Ja im (joj) kupio auto i sve sto imaju po kuci (tehnika, namestaj, stvari, posudje, itd), placam skoro sve racune, kad dodjem vikendom napunim frizider i cak pocistim joj kucu i kola i skuvam nesto da imaju kao za ponedeljak-utorak (nesto sto vole, na primer gulas).

I tako sve to lepo zar ne, brinem o svojoj porodici kao muz i kad nismo porodica u stvari, nego problem je jedan sto ona bukvalno prestala da kupuje i da kuva, kad nema mene ili nema nista ona jede po kafanama ili detetu kupi nesto gotovo, a problem drugi je sto toliko se oslanja na mene kao da sam joj pravi muz i niti ima nekog frajera niti ne zna sta ce sa sobom bez mene.

A problem i treci, mozda najveci, ja sam zenskaros ali sa takvim odnosom sa bivsom imam probleme sa ribama, nijedna dugo ne izdrzi, kao u pocetku sve ok bas lepo kako sam ja brizljiv pazljiv, da, no posle joj smeta sto idem tamo i sto im posvecujem toliko paznje...

Jbg sad, ja ne mogu zivim bez mog sina, zivim za njega, ne zelim da se odaljim od njega ni zbog koga, plus i bivsa mi je drugar, cool skroz, najbolji covek sto postoji, mada nema sanse da smo nesto zajedno ipak blizki smo i jbg necu ni nju da izgubim - ali godine prolaze i ja sam sam, zivim sam i sam jbg, voleo da bih da imam neku novu porodicu ali cini mi se nemoguce kad sam okupiran "starom" ako smem tako glupo da se izrazim....

Vi imate slicnu situaciju? I kako je resavate?

Pobogu...ponekad jo skuvaš i spremaš stambeni prostor...? Užas.
razvedeni ste, šta ima da radiš ono što ni većina oženjenih muškarac svojim ženama ne radi...
Ok dete, dete na mestu br1 ali ne kapiram šta imaš da opslužuješ bivšu ženu...Sve mislim tema je neka zhbancija.

Pobogu...ponekad jo skuvaš i spremaš stambeni prostor...? Užas.
razvedeni ste, šta ima da radiš ono što ni većina oženjenih muškarac svojim ženama ne radi...
Ok dete, dete na mestu br1 ali ne kapiram šta imaš da opslužuješ bivšu ženu...Sve mislim tema je neka zhbancija.

pa ona radi vikendom, radi u kafani, od jutra do mraka, zato ja kad odem tamo nje nema i ja to malo sredim eto da pomognem, sto da ne, to je kuca mog sina pa makar zbog njega to uradim

nabaci je nekom neprijatelju

pa ne mogu nikom da je nabacim ali nagovaram je da nadje nekog, da me malo oslobodi u stvari, samo da taj neko bude normalan, zbog mog sina....ali cini mi se nemoguce da ona nadje bilo koga posto ona muza koji sa njom komunicira i koji o njoj brine eto, ima

- - - - - - - - - -

mozda izgleda da sam se uvalio u nesto, i sam sam kriv, ali kad cujem kako druge neke bivse zene sikaniraju svoje bivse muzeve i ucenjuju ih decom, jbg moje dete bar ima oca i normalno zivi bez stresa

rece covek da je zenskaros :D

ovako ima sve
ima zenu
ima devojke
slobodan za druge zene, ali ga nijedna nece hteti ozbiljno jer je stalno sa bivsom
bivsoj ce upropastiti bilo kakvu sansu da nekog nadje, jer niko nece zenu ciji je bivsi muz stalno tu negde

ma mnogo je mudar ovaj forumas, i momak i ozenjen u isto vreme :lol:

e, a kada se tako full kapirate, zašto ne živite zajedno? :eek:

pa ne volimo se, drugari smo, 5 godina vec nismo zajedno i nemoguce ni da zamislim nesto sa njom, kao sestra mi je. plus tu je i momenat da se lepo razumemo ali bas zato sto nismo zajedno, kad smo bili zajedno nije bilo bas tako, suvise smo razliciti pa zato se i rastavili.

rece covek da je zenskaros :D

ovako ima sve
ima zenu
ima devojke
slobodan za druge zene, ali ga nijedna nece hteti ozbiljno jer je stalno sa bivsom
bivsoj ce upropastiti bilo kakvu sansu da nekog nadje, jer niko nece zenu ciji je bivsi muz stalno tu negde

ma mnogo je mudar ovaj forumas, i momak i ozenjen u isto vreme :lol:

e bas tako. ali to je problem. niti ja imam porodicu niti ona. niti ja cu imati niti ona imace. a nismo zajedno. a moje ribe jbg ne mogu sa njima nista da uradim (na primer ozenim se) posto necu da se odaljim od malog, a nijedna nece da podnese kako se ja ponasam prema malom i bivsoj.

jbg uradio sam sve kako sam hteo ali opet nije dobro. pa ne znam kako bolje da napravim. izmislio sam za sad to da se odselim u drugu zemlju, verovatno na Kanarska, u Las Palmas, pa cu tamo da zivim jedan zivot svoj a ponekad dodjem ovde gde sam da vidim malog i to je to, eto tako uradim, moram, ovako tu kad sam blizu (100 km) i svaki vikend ih vidim njih nista ne mogu da promenim....

Ti nije da si mudar, nego si vredan :lol:
Zašto bi visio kod bivše žene, kada dete može tebe da posećuje, da prespava kod tebe i sl.
Ne visiš ti tamo zbog deteta, nego zbog nje.

pa ona zivi u turistickom mestu na moru, prelepo je, volim to mesto, tu sam nekad ziveo, a ona radi stvarno od jutra do mraka vikendom pa je ni ne vidim. dodjem tu posto mi je tu lepo i lepa kuca i udobnije i malom. jbg ja zivim u malom stanu (samo jedna spavaca soba) u gradu i svuda mora autom da se ide. a ovde priroda, plaze, bazeni i spa, restorani i barovi na par koraka sve... nekad uzmem malog kod mene ali tad samo sedimo na gajbi i gledamo youtube ili se igramo, a kod njega kad smo idemo setamo i svasta zanimljivo... stvarno me bivsa ne zanima uopste kao riba, mislim ne bih mogao nista sa njom da imam ni posle sto gdina pustog ostrva. plus mi kad bili zajedno bila riba 20 god i 55 kg, a sad je zena 35 god i mozda 70 kg. mislim lepa je i sve ali uopste ne mogu nista ni da zamislim sa njom, nema sanse.

ozenjen sam kao moamk zivim
ili , momak sam kao ozenjen zivim?:lol:
extra.
bogu hvala, briga o nekom nikad ne moze biti losa..kad sretnes zenu koja ce ti biti nova porodica, neki ce se balans naci.
tako je, kad je nesto dovoljno bitno, nadjaca sve drugo

ozenjen sam kao moamk zivim
ili , momak sam kao ozenjen zivim?:lol:
extra.
bogu hvala, briga o nekom nikad ne moze biti losa..kad sretnes zenu koja ce ti biti nova porodica, neki ce se balans naci.
tako je, kad je nesto dovoljno bitno, nadjaca sve drugo

hvala vama na razumevanju.

imao sam ribu neku ozbiljnu, tu do skoro, tu plavusu mladu, kao voli me hoce da skoci pod voz za mene, jedini problem: nije podnosila moju bivsu. ja probao da ih nekako spanjdam da makar su na zdravo-zdravo no nije vredelo, i kad sam morao da izaberem eto ja sam izabrao svoje dete, i to po treci put u 4 godine, eto, i sam opet sam, ja i pas, i pisem tu sa vama posto mali otisao sa mamom daleko na odmor :)

Da dodam jos ovo: nije problem sto se bivsa ugojila, stvarno mi ne bi smetalo iako ne volim debele, jbg, problem je sto se promenila, ovde takva moda, feministkinja, samo pljuje po muskarcima i muskasta je u stvari, prirodno je lepa ali ponasa se kao musko jbt, nimalo nije nezna, mislim to je jedan od razloga isto da je sama, i ona kao hoce da bude sama, ne treba njoj muz. njene reci: "meni bi trebao muz jednom mesecno samo na par sati na sex, i to je to, i da ne spava slucajno kod mene, da ode da ga ne vidim posle toga". eto. eto tako jbg. ona mene nece na prvom mestu i od toga je sve pocelo, davno jos, ja som neko vreme pokusavao da budem sa njom ali vremenom odustao, nije vredelo.

mada nije uospte problem to sto ona me nece, necu ni ja nju, problem je sto ja se brinem o njima kako mislim da treba a to me sputava da napravim sebi zivot i porodicu koja mi treba jbg, necu da budem ceo zivot sam zato sto imam bivsu i sto ona je mama moj sinu koga volim najvise na svetu. .stvarno ne znam sta da radim, kako da se iz toga izbavim, jedino da emigriram eto.

]pa ona zivi u turistickom mestu na moru, prelepo je, volim to mesto, tu sam nekad ziveo, a ona radi stvarno od jutra do mraka vikendom pa je ni ne vidim. dodjem tu posto mi je tu lepo i lepa kuca i udobnije i malom. jbg ja zivim u malom stanu (samo jedna spavaca soba) u gradu i svuda mora autom da se ide. a ovde priroda, plaze, bazeni i spa, restorani i barovi na par koraka sve... nekad uzmem malog kod mene ali tad samo sedimo na gajbi i gledamo youtube ili se igramo, a kod njega kad smo idemo setamo i svasta zanimljivo.[/B].. stvarno me bivsa ne zanima uopste kao riba, mislim ne bih mogao nista sa njom da imam ni posle sto gdina pustog ostrva. plus mi kad bili zajedno bila riba 20 god i 55 kg, a sad je zena 35 god i mozda 70 kg. mislim lepa je i sve ali uopste ne mogu nista ni da zamislim sa njom, nema sanse.

hvala vama na razumevanju.

imao sam ribu neku ozbiljnu, tu do skoro, tu plavusu mladu, kao voli me hoce da skoci pod voz za mene, jedini problem: nije podnosila moju bivsu. ja probao da ih nekako spanjdam da makar su na zdravo-zdravo no nije vredelo, i kad sam morao da izaberem eto ja sam izabrao svoje dete, i to po treci put u 4 godine, eto, i sam opet sam, ja i pas, i pisem tu sa vama posto mali otisao sa mamom daleko na odmor :)

Da dodam jos ovo: nije problem sto se bivsa ugojila, stvarno mi ne bi smetalo iako ne volim debele, jbg, problem je sto se promenila, ovde takva moda, feministkinja, samo pljuje po muskarcima i muskasta je u stvari, prirodno je lepa ali ponasa se kao musko jbt, nimalo nije nezna, mislim to je jedan od razloga isto da je sama, i ona kao hoce da bude sama, ne treba njoj muz. njene reci: "meni bi trebao muz jednom mesecno samo na par sati na sex, i to je to, i da ne spava slucajno kod mene, da ode da ga ne vidim posle toga". eto. eto tako jbg. ona mene nece na prvom mestu i od toga je sve pocelo, davno jos, ja som neko vreme pokusavao da budem sa njom ali vremenom odustao, nije vredelo.

mada nije uospte problem to sto ona me nece, necu ni ja nju, problem je sto ja se brinem o njima kako mislim da treba a to me sputava da napravim sebi zivot i porodicu koja mi treba jbg, necu da budem ceo zivot sam zato sto imam bivsu i sto ona je mama moj sinu koga volim najvise na svetu. .stvarno ne znam sta da radim, kako da se iz toga izbavim, jedino da emigriram eto.
dobro, aj prvo da se odlucis sta te sprecava da dete uzimas kod sebe? jer je tako teze? dosadno? jer ti je lepse tamo gde oni zive?
pri tom, ako ona radi od jutra do mraka, kako ti sve placas? i kao ti njoj kuvas, kad ona nije kuci?
malo zapinje ta tvoja prica..misism trebao si to bolje razraditi jbg:))

A, sto ne dovedes dete da zivi kod tebe? :per:

pa ne mogu da joj uzmem dete. srecan sam da makar mi ne pravi probleme i da sam vikendom sa njim. plus ne bih ni detetu da uzmem majku (i kad bih mogao), jbg tako je kako je sad je mali pa nek zivi sa njom a sa mnom je vikend i raspust, pa kad dete poraste ode svojim putem svejedno nece ziveti sa mnom, vazno je da odrzim vezu sa njim blizkost kako se kaze, da me ima i da sam tu uvek za njega, pa bice sve ok.

dobro, aj prvo da se odlucis sta te sprecava da dete uzimas kod sebe? jer je tako teze? dosadno? jer ti je lepse tamo gde oni zive?
pri tom, ako ona radi od jutra do mraka, kako ti sve placas? i kao ti njoj kuvas, kad ona nije kuci?
malo zapinje ta tvoja prica..misism trebao si to bolje razraditi jbg:))

pa bas tako. nekad uzmem malog kod sebe na vikend. ili kad sam ziveo u drugoj zemlji pa uzmem ga na mesec i mesec i po kod sebe.

sad mi je jednostavno lepse gde oni zive a ona nije kuci svejedno.

a ja placam normalno hocu da pomognem i brinem o moje dete.

i kuvam, da, volim da kuvam, narocito za malog, sve sta on voli, po zelji, normalno.

- - - - - - - - - -

Da joj uzmes dete? Ineresantno kako vidis da je samo njeno. :think:
Ali te kapiram... recimo.

nije brate samo njeno, ja sam mu roditelj isto kao ona, ali u zemlji gde zivim zene i gejevi imaju prava vise nego obicni muskarci, da hoce ona moze da mi upropasti zivot jednim potezim, drzi me za jaja sto se kaze, srecan sam samo da mi ne pravi probleme kao druge zene sto citam da prave, vidjam malog vikendom i sve ok jbg imam ja njega i ima on mene.

Back