БРЕГОВИЋ НАПУСТИО БЕОГРАД У КОМ ЈЕ КРАО ВИШЊЕ

Не знате ви Брегу. Велики је то лисац. тешко да постоји нанашим просторима премазанији човјек. Ово је све спремање за велики концерт у Зетри 24. или 25. марта на којем очекује да прода 20,000 улазница. Математика је јасна ко дан, а уз пут ће и да одради да му врате стан у Сарајеву јер човјек много воли некретнине. Не пада њему на памет да живи у Сарајеву међу затуцаним балијама.

Не знате ви Брегу. Велики је то лисац. тешко да постоји нанашим просторима премазанији човјек. Ово је све спремање за велики концерт у Зетри 24. или 25. марта на којем очекује да прода 20,000 улазница. Математика је јасна ко дан, а уз пут ће и да одради да му врате стан у Сарајеву јер човјек много воли некретнине. Не пада њему на памет да живи у Сарајеву међу затуцаним балијама.

vid budale,
pa zašto da mu ne vrate njegov stan? :eek:

bravo.sve je receno:ok:

Obave ti ''zatucane balije'' glagolsku radnju sa prvim tvojim ženskim pretkom koja se završava koitusom!

Kakvo vraćanje , nije on imao stanarsko pravo već stan u privatnom vlasništvo koji je kupio svojim sredstvima , i koji je odmah poslije rata iznajmio Španiji za ambasadu ..

:rotf::rotf::rotf::rotf:
Што си се ти нашао прозваним?
Dopi3dilo mi konstantno vrijeđanje i nereagovanje na prijave moderaciji, te moderatorsko tolerisanje međunacionalnih uvreda za koje bi ''kod Tite'' počinioci najmanje 3 godine odležali.

Puknuće se desilo i dešava i u Srbiji, a u BiH su naučnici izvjestili medije da se 50% sveukupnog stanovništva već obratilo nekom stručnom licu za psiho pomoć bilo koje vrste što je bilo registrovano kroz protokolne knjige.

Krivo mi je zbog ministra koji u uredu prima Bregu na čaj od brusnice, pa za pola sata stigne na red za CT pregled. Nisam ljut na Bregu, nego na SDP ministra za kojeg sam glasao. Razočarenje totalno. Mjesecima sam ja čekao na taj CT pregled.

Poslednja izmena:
Dopi3dilo mi konstantno vrijeđanje i nereagovanje na prijave moderaciji, te moderatorsko tolerisanje međunacionalnih uvreda za koje bi ''kod Tite'' počinioci najmanje 3 godine odležali.

Puknuće se desilo i dešava i u Srbiji, a u BiH su naučnici izvjestili medije da se 50% sveukupnog stanovništva već obratilo nekom stručnom licu za psiho pomoć bilo koje vrste što je bilo registrovano kroz protokolne knjige.
Дај...опусти се...
Па ја прихватам све заебанвије...
само ако ми не дирају чланове породице....
А...мени можеш све рећи...
Не прихватај ово преозбиљно....

sheep.gif

Back