БРЕГОВИЋ НАПУСТИО БЕОГРАД У КОМ ЈЕ КРАО ВИШЊЕ

čoveče, pitala sam te da li ti pouzdano znaš da su se u samom gradu 89 osećale te predratne tenzije?
ne znaš, razguli.
ovo ostalo o čemu pričaš ja nigde niti sam spomenula niti demantovala.

ti si neka citadelina kompanjonka ..sad mi je sve jasno.dobro necemo vise o tome posto ti sve znas ocigledno nema sta:lol: pripazi malo na recnik

mda.
ne procenjuj olako ko je na čijoj strani na osnovu neslaganja sa nekim tvojim stavovima.
i smanji doživljaj i entuzijazam forumskog profajlera.
mnogi su se u toj raboti okušali i gorko syebali.

ou ou a ti ne prodaj mudrosti na forumu.:cool: ja sam samo rekao realno,to je kao da neko kaze 2012 je potpuno razlicita od 2009,a naravno da nije. sve je manje vise isto.tako je bilo i u tom(kratkom)vremenskom periodu o kojem sam pricao.eto to je bit te price.

Za Bregu su Pirocanci amateri,to je najveci Kir Janja na svetu,kobajagi se vratio u Sarajevo samo da bi njemu vratili imovinu.I vratice mu glupi bosanci sve,to su glupaci kao i mi,a Brega ima stan u Parizu i vilu u Beogradu,kakvo crno Sarajevo.Ali...

I ja bih rekla da je finansijski momenat u pitanju, on je tezak materijalista.

(Mada je genije za muziku.)

Poslednja izmena od moderatora:
I ja bih rekla da je finansijski momenat u pitanju, on je tezak materijalista.

(Mada je genije za muziku.)
Baš je šlank, drži se dobro za svoje godine. Neki dan se požalio da mu je hladno i mora ''pripaziti na jajnike''. Sve materijalno mu je početkom rata ostalo u Sarajevu, pa je morao otpočinjati sve iznova, u Bgd-u i Parizu u nepriličnim godinama života. Okusio je ono DABOGDA IM'O, PA NEM'O.

Krleža je bio pravo težak pisac, imao jedno 120kg odokativno.

Али још увек није сигурно Срби су тамо нижа бића
Ništa bolje nije ni ostalim ''konstitutivnim'', da ne pričam o tzv. Ostalijanerima (Bez uvrede, molim).

Ne znam kako se izjašnjava Bregović, ali mater mu je bila Srpkinja, a otac vataHr. Žena mu je lijaBa, a kćerke su mu ljudi, djeca, najvjerovatnije da će ostati živjeti u Francuskoj.
Mržnja tebe dugo drži, nije to zdravo. To je naučno dokazano.

http://www.kurir-info.rs/stars/brega-smorio-sarajlije-sad-postuju-kusturicu-190456.php

SARAJEVSKI MEDIJ OPLELI PO KOMPOZITORU

BREGA SMORIO SARAJLIJE, SAD POŠTUJU KUSTURICU!
(0) Petak, 9. Mart, 2012.| Autor:
Vodati Gorana Bregovića po gradu kao da je nosilac spomenice iz II Svetskog rata je krajnji bezobrazluk, prenosi sarajevski portal

152452.jpg

Sarajevskim medijima veoma je zasmetala povratnička turneja Gorana Bregovića! Brega svuda ulazi na velika vrata. Prate ga ministri, funkcioneri, direktori menadžeri. Ali, postoji i druga strana medalje.

Kritički tekst objavio je portal Depo.ba. Prenosimo tekst u izvornom obliku:

"Kako izgleda negativni PR i do kojih granica može ići pokazuje promovisanje koncerta Gorana Bregovića, oko kojeg se ovih dana utrkuju ministri, bolnice, granapi, škole, načelnici, lekari, mediji, pa čak i visočke piramide... Bezmalo, cela država digla se na noge da ugosti Gorana Bregovića", navodi se u tekstu portala i navodi "kratak rezime Breginog promo-pohoda kroz Bosnu i Sarajevo", navodi portal Depo:

"Svi smo išli kod doktora preko štele, ali vodati Gorana Bregovića po gradu kao da je nosilac spomenice iz II Svetskog rata je krajnji bezobrazluk po građanima Sarajeva koji su ovde bili tokom celog rata", zapisao je na Fejsbuku jedan od Sarajlija nakon što je Brega za 'magazin 120 minuta' otvorio dušu i dao intervju, a potom usledilo sledeće:

Priča 1

"Bregović vadi zdravstvenu knjižicu i sa ministrom zdravstva FBiH Rusmirom Mesihovićem, odmah ide na CT pregled... Ono na šta obični smrtnici, tačnije bh građani čekaju po šest-sedam meseci, Bregoviću je uspelo za samo nekoliko sati, a sve je zabeleženo i kamerama Federalne televizije. Naime, u centralnoj informativnoj emisiji FTV-a našlo se u utorak, 6. marta, i nekoliko minuta za kraći reportažni zapis o jednom sasvim običnom danu Gorana Bregovića. A tog sasvim običnog dana je Bregović, kao i svaki sasvim običan čovek u Sarajevu, u pratnji snimateljske ekipe Federalne televizije išao lekaru", navodi se u prvoj priči..."

Priča 2

Na pres konferenciji Vlade FBiH novinari Žurnala su za komentar o Bregovićevom CT pregledu zamolili i premijera Nermina Nikšica, koji je nemoćno slegnuo ramenima i odgovorio: 'Mi živimo, nažalost, u zemlji u kojoj je to uobičajena praksa'...

Priča 3

Bregović obilazi Prvu gimnaziju, u koju je išao, a gimnazijalci mu pevaju 'Ružica si bila'...
U sklopu posete Bregović je obišao prostorije škole u kojoj nije bio godinama i gdje je, kako je rekao, imao svoj prvi koncert sa grupom koja se zvala "Beštije".
Nakon razgovora o muzici, sevdalinci i tradicionalnoj bosanskoj pesmi, Bregović iznosi i svoje mišljenje o ratu:
- Tragedija rata je uvijek tragedija u kući, kratko komentariše.
A mnogi bi, nakon svega, jednostavno zaključili - Što više gledamo Bregovića, sve više poštujemo Kusturicu", navodi se u tekstu portala Depo!

Back