gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Išli mi poznanci tamo na zimovanje , samo su koristili konspirativna imena kad se dozivaju ..

mirko, slavko i mali radojica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Išli mi poznanci tamo na zimovanje , samo su koristili konspirativna imena kad se dozivaju ..
mirko, slavko i mali radojica![]()
A kako se to TiKomire kradu svoje visnje u svom dvoristu.![]()
čoveče, pitala sam te da li ti pouzdano znaš da su se u samom gradu 89 osećale te predratne tenzije?
ne znaš, razguli.
ovo ostalo o čemu pričaš ja nigde niti sam spomenula niti demantovala.
otac hrvat, zena muslimanka, a na glupim srbima zaradjuje...![]()
ti si neka citadelina kompanjonka ..sad mi je sve jasno.dobro necemo vise o tome posto ti sve znas ocigledno nema stapripazi malo na recnik
ti si neka citadelina kompanjonka ..sad mi je sve jasno.dobro necemo vise o tome posto ti sve znas ocigledno nema stapripazi malo na recnik
E kad bi mogli ko Englezi pričat o vremenu ..
E kad bi mogli ko Englezi pričat o vremenu ..
nije bilo tesko![]()
mda.
ne procenjuj olako ko je na čijoj strani na osnovu neslaganja sa nekim tvojim stavovima.
i smanji doživljaj i entuzijazam forumskog profajlera.
mnogi su se u toj raboti okušali i gorko syebali.
Za Bregu su Pirocanci amateri,to je najveci Kir Janja na svetu,kobajagi se vratio u Sarajevo samo da bi njemu vratili imovinu.I vratice mu glupi bosanci sve,to su glupaci kao i mi,a Brega ima stan u Parizu i vilu u Beogradu,kakvo crno Sarajevo.Ali...
Baš je šlank, drži se dobro za svoje godine. Neki dan se požalio da mu je hladno i mora ''pripaziti na jajnike''. Sve materijalno mu je početkom rata ostalo u Sarajevu, pa je morao otpočinjati sve iznova, u Bgd-u i Parizu u nepriličnim godinama života. Okusio je ono DABOGDA IM'O, PA NEM'O.I ja bih rekla da je finansijski momenat u pitanju, on je tezak materijalista.
(Mada je genije za muziku.)
Ništa bolje nije ni ostalim ''konstitutivnim'', da ne pričam o tzv. Ostalijanerima (Bez uvrede, molim).Али још увек није сигурно Срби су тамо нижа бића
Bilo bi lepo kada bi i ostali Jugosloveni iz Beograda otišli nazad u svoje bivše republike-državice...
nadam se da ce se i ostali bosanski kurdi ugledati na plagijatora dzipsi muzike...
ps. zanimljivo, otac mu hrvat... bio sam ubedjen da je sto posto srbin.
Ima stan u Sarajevu , u Čekaluši , to je bivša Nemanjina .. čuj Nemanjina , šta mi imamo sa Nemanjom .. taman da je i Nimani ..
vid citadele što zna đe brega ima vikendicu
dobro, to svi znaju..ali ipak![]()
nadam se da ce se i ostali bosanski kurdi ugledati na plagijatora dzipsi muzike...
ps. zanimljivo, otac mu hrvat... bio sam ubedjen da je sto posto srbin.