БРЕГОВИЋ НАПУСТИО БЕОГРАД У КОМ ЈЕ КРАО ВИШЊЕ

Za Bregu su Pirocanci amateri,to je najveci Kir Janja na svetu,kobajagi se vratio u Sarajevo samo da bi njemu vratili imovinu.I vratice mu glupi bosanci sve,to su glupaci kao i mi,a Brega ima stan u Parizu i vilu u Beogradu,kakvo crno Sarajevo.Ali...

Ima stan u Sarajevu , u Čekaluši , to je bivša Nemanjina .. čuj Nemanjina , šta mi imamo sa Nemanjom .. taman da je i Nimani ..

Jeste, sada je PAPAK, a nije bio to kada je u Solunu svirao ''za Beograd, a protiv bombardovanja''.
Ja mu nikada nisam oprostio nesviranje ''za Sarajevo''. Naravno, moja se ''ne pika'', pa će ZETRA biti prepuna, kao obično.

Bolje je bilo da je šutio i nepojavljivao se na koncertima, te ''terao kosu kao Zdravko Čolić''.

ni ja nikad nisam oprostila ona proseravanja bono voxu pa opet U2 mogu poslušati...hm...ponekad.
brega je bio i ostao pravi šaban, ali je značajno kreativno doprineo pop rock kulturi ovog podneblja.
lično me zabole i za njega i za selmu a i višnju obranu:cool:

ni ja nikad nisam oprostila ona proseravanja bono voxu pa opet U2 mogu poslušati...hm...ponekad.brega je bio i ostao pravi šaban, ali je značajno kreativno doprineo pop rock kulturi ovog podneblja.lično me zabole i za njega i za selmu a i višnju obranu:cool:
Ало сестро...како ти није јасно...
Убрао је... не било коју...
Убрао је ...ВИШЊУ СА ТАШМАЈДАНА...
:per::per::per:

"Bregović za RadioSarajevo: Da, želim se vratiti!
RadioSarajevo: Koji su još razlozi, osim prijatelja?
Bregović: Pa nema nikad nikakvih drugih razloga. Znate, domovina nije nikakav politički niti geografski teritorij, domovina je uvijek neki emotivni teritorij. Nema ništa drugo osim toga...

RadioSarajevo: Jeste li primijetili ikakve promjene od vremena kada ste živjeli u Sarajevu?
Bregović: Pa svijet se cijeli promijenio, nije Sarajevo ništa specijalno u tome, naravno da se promijenilo, ali i ja sam se promijenio. I tako i treba..."
http://www.radiosarajevo.ba/novost/41069/bregovic-za-radiosarajevo-da-zelim-se-vratiti

Плашим се, да га не запале Турци
док буде пио кахву на Башчи...
:rotf::rotf::rotf:

"RadioSarajevo: Kakvi su vaši kratkoročni planovi?
Bregović: Idem u Čile, igram svoju operu četiri dana u Santiagu, pa onda imam koncerte u tri grada. U Čileu sam deset dana, pa se vraćam.
RadioSarajevo: U Beograd ili u Sarajevo?
Bregović: Prvo u Beograd, pa onda u februaru opet u Sarajevo. "
Nejma on kad ispijati kahve , vozari čo'ek ..

a ti si to primetio tada..osetio si tu tenziju u gradu, jel?

ne.ali skec o sarajevskom zidu je iz 89.mozes ti da se inatis,ali u pitanju je kratak vremenski period.kako bi sad moglo sve da se okrene za 360 stepeni npr od jeseni 89 do 91 il pocetka 92.to jednostavno nije moguce.situacija je samo kulminirala ratom.po tvojoj prici ljudi su poceli da se mrze cim je pocela 92.verovatni ih je neko programirao.to sto ti pricas ne postoji nigde na kugli zemaljskoj.ja sam vec rekao u Bosni je moglo da bukne vec 91.a sad sto je Brega otisao,pa svako bi otisao da ima gde i da moze.gde su sad oni sto ga proglasise izdajnikom i dezertrerom.:think:

ne.ali skec o sarajevskom zidu je iz 89.mozes ti da se inatis,ali u pitanju je kratak vremenski period.kako bi sad moglo sve da se okrene za 360 stepeni npr od jeseni 89 do 91 il pocetka 92.to jednostavno nije moguce.situacija je samo kulminirala ratom.po tvojoj prici ljudi su poceli da se mrze cim je pocela 92.verovatni ih je neko programirao.to sto ti pricas ne postoji nigde na kugli zemaljskoj.ja sam vec rekao u Bosni je moglo da bukne vec 91.a sad sto je Brega otisao,pa svako bi otisao da ima gde i da moze.gde su sad oni sto ga proglasise izdajnikom i dezertrerom.:think:

čoveče, pitala sam te da li ti pouzdano znaš da su se u samom gradu 89 osećale te predratne tenzije?
ne znaš, razguli.
ovo ostalo o čemu pričaš ja nigde niti sam spomenula niti demantovala.

Coek je nebitan. 80% pesama je ukrao u sustini...

Provalio je način kako da zvuk srpske trube uvije u celofan i preproda svetskoj sceni. Došao do odredjene granice i stao. Ostario, siva moždana masa slabije radi, nema ideja za novi proizvod, pa mu ništa drugo ne preostaje da radi isto što i vrti kolo Vasa. Prodaje isti proizvod tamo gde još to može

Back