virtuelni
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
Ma koji brega......to je muudo od coveka! Ne treba nam ni za ******!
Pa da je pao sa Kruške sigurno bi se vratio ranije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma koji brega......to je muudo od coveka! Ne treba nam ni za ******!
miilosevic je bio za jugu, i zivot je dao
alijini su na recima bilo za jugu, i dali su nase zivote za pederaciju
Brega se vratio u Sarajevo, prvo izvadio zdravstvenu knjižicuhttp://www.blic.rs/Zabava/Vesti/311054/Brega-se-vratio-u-Sarajevo-prvo-izvadio-zdravstvenu-knjizicuGoran Bregović se vratio u rodno Sarajevo, a od momenta kada je došao u grad, mediji ne prestaju da izveštavaju o svakom njegovom koraku. Nagađa se da se muzičar zastalno vraća u Bosnu.Do koje mere se prati kretanje poznatog kompozitora u sarajevu govori i podatak da o tome svakodnevno izveštava i informativna emisija federalne televizija koja se emituje u udarnom terminu.Tako se zna da je Brega od kako je stigao u Sarajevo išao na rutinski zdravstveni pregled, te da se upoznao sa ministrom zdravlja. U prilogu emitovanom na javnom servisu izgledalo je kao da je sve to uobičajena praksa u svim zdravstvenim institucijama.Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen istakao je da je za grad neobično važno što se jedan umetnik takvog kalibra kakav je Bregović vraća u Sarajevo, nakon čega su usledile spekulacije da će se kompozitor ponovo trajno nastaniti u ovom gradu.Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić je povodom Bregovićevog dolaska priredio i zvaničan doček u jednom restoranu, a Bregi je čak dodeljeno i priznanje za izuzetan doprinos u promociji bosanskog turizma.![]()
Ебем га врљава....Зашто није и Тадића повео...И њему би дали неко признање...
A kako se to TiKomire kradu svoje visnje u svom dvoristu.![]()
Za Bregu su Pirocanci amateri,to je najveci Kir Janja na svetu,kobajagi se vratio u Sarajevo samo da bi njemu vratili imovinu.I vratice mu glupi bosanci sve,to su glupaci kao i mi,a Brega ima stan u Parizu i vilu u Beogradu,kakvo crno Sarajevo.Ali...
Brega se vratio u Sarajevo, prvo izvadio zdravstvenu knjižicuhttp://www.blic.rs/Zabava/Vesti/311054/Brega-se-vratio-u-Sarajevo-prvo-izvadio-zdravstvenu-knjizicuGoran Bregović se vratio u rodno Sarajevo, a od momenta kada je došao u grad, mediji ne prestaju da izveštavaju o svakom njegovom koraku. Nagađa se da se muzičar zastalno vraća u Bosnu.
![]()
Do koje mere se prati kretanje poznatog kompozitora u sarajevu govori i podatak da o tome svakodnevno izveštava i informativna emisija federalne televizija koja se emituje u udarnom terminu. Tako se zna da je Brega od kako je stigao u Sarajevo išao na rutinski zdravstveni pregled, te da se upoznao sa ministrom zdravlja. U prilogu emitovanom na javnom servisu izgledalo je kao da je sve to uobičajena praksa u svim zdravstvenim institucijama Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen istakao je da je za grad neobično važno što se jedan umetnik takvog kalibra kakav je Bregović vraća u Sarajevo, nakon čega su usledile spekulacije da će se kompozitor ponovo trajno nastaniti u ovom gradu.Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić je povodom Bregovićevog dolaska priredio i zvaničan doček u jednom restoranu, a Bregi je čak dodeljeno i priznanje za izuzetan doprinos u promociji bosanskog turizma.Ебем га врљава....Зашто није и Тадића повео...И њему би дали неко признање...
Ja sam bio u Sarajevu 1989 i secam se da je vec tad postojala medjunacionalna tenzija. U Srbiji se naveliko zahuktao narodni pokret na celu sa Milosevicem i znalo se ko ce s kim u Bosni. Sedimo mi iz razreda u onoj cevapdzinici sto je drzao Asim Ferhatovic i jedemo one cevape kad ti ulazi neki mali i 'oce da kupi nesto, kad ti odjednom ulazi njegova majka za njim i kaze mu "jesam ti rekla da u ovu radnju ne ulazis" i izvuce ga napolje ko dzak!
Стварно ми човек није јасан да је остао у Сарајеву за време рата преклалиби га а сада иде тамо поново ,луд човек
Окле њему вишња....?A kako se to TiKomire kradu svoje visnje u svom dvoristu.![]()
Окле њему вишња....?
Хоћеш да кажеш да је он познати узгајивач воћа?
Brega je uvek bio PAPAK najveceg kalibra.
Pa rat je završen ako niste znali?
Ja sam bio u Sarajevu 1989 i secam se da je vec tad postojala medjunacionalna tenzija. U Srbiji se naveliko zahuktao narodni pokret na celu sa Milosevicem i znalo se ko ce s kim u Bosni. Sedimo mi iz razreda u onoj cevapdzinici sto je drzao Asim Ferhatovic i jedemo one cevape kad ti ulazi neki mali i 'oce da kupi nesto, kad ti odjednom ulazi njegova majka za njim i kaze mu "jesam ti rekla da u ovu radnju ne ulazis" i izvuce ga napolje ko dzak!
Окле њему вишња....?
Хоћеш да кажеш да је он познати узгајивач воћа?
Nadam se da ne ocekujes od mene da ga zalim zbog tog? To sto je on bio glupak i bolesnik...to je njegova privatna stvar! Nije smeo zbog toga da unisti celo srpski narod!!! Kilavac koji se igrao rata i od drzave napravio svoju igracku! Zao mi sto mu se nije sudilo u sred Knina pred prekim vojnim sudom!
Covek ima veliku avliju,donmacin pa zasadio,nije gologoozijan kao ti da zivi u kolektivnom smestaju.![]()
osamdeset devete se takvo šta , dragi kolega, u sarajevu uopšte osećalo.
bar nije bilo toliko očigledne tenzije i netrpeljivosti.
i ja sam bila klinka tada ali po svemu što znam o tom vremenu, period o kojem govoriš nije ničim odavao krvavi epilog nekoliko godina posle.
evo, ako meni ne veruješ, pitaj bregu![]()
а који је мој па и долазио у србију фолирант и музички плагијатор
Jeste, sada je PAPAK, a nije bio to kada je u Solunu svirao ''za Beograd, a protiv bombardovanja''.e to je istina, ali je zato u svoje vreme yebavo najbolje jugoslovenske trebe.
Šta je u Karadjordjevu pjevao sa Tuđmaninom, taj državnik Slobodan Milošević?bas te ne razumem. moras malo preciznije sa recima, bar na ovom forumu. sto vise lupetas i preterujes to vise gubis na verodostojnosti
srpaki narod jeste napadnut, ali od nemaca, amera i lokalnih slugu
sloba je drzavnik, u najtezim vremenima blokade i vojne agresije on je stvorio visepartijski sistem, i u miru predao vlast
Како си погодио...