BRAZILSKI JIU JITSU

Brazilian Jiu Jitsu & Submission Wrestling Seminari

Leo Neves

POŠTOVANI PRIJATELJI ,

Pozivamo vas da prisustvujete Brazilian Jiu Jitsu Seminarima pod vodjstvom Leo Nevesa, koji ce biti održani u Kuli od 10.11. do 12. 11. 2006.

Leo Neves Crni pojas BJJ Leo Neves Team Rezultati:

2 x Paulista – Šampion Države Sao Paolo
3 mesto na prvenstvu Brazila
3 x Univrzitetski prvak Brazila
Šampion Aliance
Apsolutni evropski šampion London 2000
3 mesto na Pan Američkim igrama 2002
Extreme Fighter Champion 2002
Scandinavian Submission Wrestling Champion 2003.
3 mesto place Submission Wrestling 2004.
1 mesto Kaisho Cup Submission Wrestling 2005.
1 mesto Vale tudo EVT Danmark 2005
2 mesto Black Belt Challange/ Kaisho 2006
MMA record 1- 0 -0

KULA
10. - 12. 11. 2006.

Petak, 10. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Trening od 20:00 h do 22:00 h
Cena treninga : 10 eura

Subota, 11. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Trening od 18:00 h do 20:00 h
Cena treninga : 10 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Seminar od 12:00 h do 15:00 h
Cena seminara : 15 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Seminar od 17:00h do 20:00h
Cena seminara : 15 eura

Seminari će se održati u prostorijama Mixed Martial Arts Fight Centra “Kula”
Maršala tita 192(DVD),Kula
Organizator Mixed Martial Arts Fight Centar “Kula” i “Constrictor Jiu Jitsu Team”, Kula

Cene sa popustima :

1.2 Treninga: 15 eura
2.Gi + No gi Seminar : 25 eura
3.Trening + Gi ili No Gi Seminar 20 eura
4.2 Treninga + Gi +No Gi Seminar : 35 eura
5.Gledaoci : 5 eura – trening ili seminar

Uplata se izvršava na dan seminara pre početka treninga !

Informacije :

Dejan Tešić 063 10 50 979

Sportski Pozdrav !

Organizacioni Tim

Agencija " MatchMaker " je otkupila fransizu “Ring of Fire ” za Evropu i promocija ROF ce se odrzati 3.decembra u Hotelu Hyatt Regency, Kristalna dvorana sa pocetkom u 20h. Parking mesta su obezbedjena ispred Hotela Hyatt.

shest revijalnih borbi po K-1 i MMA pravilima (Mixed Martial Arts) domacih i inostranih boraca.

- atrakcija veceri: KIng James Martinez, ucesnik Ultimate Fight Sampionata (UFC) će se boriti sa domacim borcem po K-1/MMA pravilima

- gosti veceri: Pevacica Iznenadjenja i Oliver Njego (pevaju „Boze pravde“, srpsku himnu i „Star Spangled Banner“, americku himnu)

- voditelji programa: Stefan Kapicic (srpski) i Miranda Vidjak (engleski)

- domacice večeri, hostese: 15 plavusa i 15 crnki – konotacija sa godisnjicom MAXIMa koji je prihvatio saradnju na projektu INICIJACIJE, kao i „borba“ plavusa i crnka (nadglasavanjem publike) i rezirani incident (na kraju) između plavuse i crnke. Organizacija i styling u saradnji sa Salonom PROSTOR B

- Press konferencija nakon Fight Nighta (prilika da novinari razgovaraju sa gostima iz Amerike, organizatorima...)

- Koktel (za učesnike, organizatore, sponzore, goste i publiku)

- Edukativni seminar za trenere i borce (Sven Bin je selektor K-1 boraca za K-1 USA turnir koji se održava svake godine u Las Vegasu). NAPOMENA: seminar će se održati u poslepodnevnom terminu u trajanju od 90 minuta u prostorijama Hotela Hyatt Regency.

Cena karata: 50 eura dinarske protivvrednosti
Cena VIP karata: 100 eura dinarske protivvrednosti

Kotizacije za seminar ce biti naknadno odredjene

pozdrav svima na forumu....
da li neko moze da mi da vise informacija o BJJ i Krav Maga da li postoje klubovi u Novom Sadu ako postoje gde se nalaze...nisam mogao naci nikakve konkretne informacije na internetu...
hvala na pomoci!

ako je vec bilo reci o ovome na predhodnim stranicama ne zamerite ako sam ih slucajno preskocio...

na kraju da vas pohvalim ovde se moglo naci dosta korisnih informacija o samom sportu

Da li znate da su u torontu napravili anketu i ispalo je da je judo najefikasniji verovali vi ili ne posto u svakoj tuci ce doci do rvanja guranja i sl. moj predlog je da svi koji se razmislaju da odaberu judo. ja ga ne treniram zato sto mi se nesvidja

pozdrav svima
jedno pitanje za prisutne
posto u novom sadu neam sportova kao sto su krav maga, sistem ili nesto slicno sto bih probao ( za to cu morati sacekati jos neko vreme) ...u klubu vovjvodina u novom sadu moguce je trenirati jujutsu i sambo pa me interesuje vase misljenje sta je primenljivije u realnom zivotu ove dve vestine ( sta odabrati)..

inace ranije sam trenirao kick box
hvala unapred

Druze , evo Ti jedan savet sto se toga tice : Nije toliko bitno koja je vestina primenjivija u nasim uslovima ,ovde je bitna osoba koja vestinu poducava . Srbija nije zemlja ni samba ni jiujitsa ili jutsa ili cega vec . Zato raspitaj se ko je trener , idi vidi kako trening izgleda i onda tek odluci . Ne moze sve preko interneta . Verujem da ce se svi sloziti sa ovim .
I da malo si promasio temu ... :lol: :lol: :lol:

ok hvala u svakom slucaju na odgovoru....
sto se tice promasene teme video sam u prethodnim postovima da su se pominjale i druge borilacke vestine bilo je price o njihovoj upotrebljivosti i ostalom pa eto mislio sam da nije problem da to postavim ovde....
nek moderator ukloni post sa foruma zbog greske...

Back