FrankShamrock
Početnik
- Poruka
- 8
Kod Zerjala 20e
Full-mislis kao svaki dan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FrankShamrock:Bavim se bjj-om Zerajl Jiu Jitsu Akademija ali treniram tek 3 meseca.Jedan moj drug mi je preporucio ovaj forum,verovatno ga znas jer kaze da je bio kod tebe Mateja(beli pojas).
StepskiVuk:Zelim samo da ponovim da sam ovu temu na Forumu zapoceo u cilju popularizacije BJJ. Bez ikakvih pretenzija da favorizujem svoj klub!!! Zalosno je da je kod nas ovaj sport tako malo razvijen.
djetic:Umro je Carlson Gracie danas ujutro !!!
It is with the saddest of hearts that I have to report that Jiu-Jitsu legend Grandmaster Carlson Gracie passed away this morning. According to his son Carlson Jr, Carlson had been hospitalized for kidney stones and was doing well: 'He was cracking jokes last night and everything seemed ok. This morning he had a fatal attack and succumbed!'
He created one of the most powerfull BJJ teams 'Carlson Gracie Arrebentacao' and was responsible for many of the top Black Belt fighters and instructors around including most of the founders of BTT like Mario Sperry, Murilo Bustamante, Ricardo Liborio and Bebeo Duarte and Andre Pederneiras co-leader of Nova Uniao .
FrankShamrock:Kod Zerjala 20e
rei_zulu:pitanje za vuka,
sta je to sto presudi u jednoj takmicarskoj borbi(bjj),sreca,osecaj za pravovremenu primenu neke tehnike... ?ako uzmemo u obzir da su oba borca spremna,
"jednaki "poznavaoci bjj...koliki je udeo TALENTA u bjj?
He, pa dobro, ali sam si zapoceo topic sa takvom ponudom, nemoj sad da se izvlacis.StepskiVuk:Ne treba samo ja da pricam i odgovaram. Bilo bi lepo da to cine i drugi!!!
FrankShamrock:Pitanje za Vuka
Sto se tice tog takmicenja, da li ce to sigurno da bude? Da li da znam da se spremam)))))
gnjec:koliko sam ja pratio bjj...bjj se jos uvek razvija...uvek ima nesto novo...jj se oformio nekada davno i to je to
StepskiVuk:Nazalost ne znam sta da ti kazem! Verujem da si upoznat sa stanjem kod nas u BJJ, sa podelama itd... Barem na takmicenja da izlazimo svi zajedno!!! Trenutno je velika kriza u svim klubovima i opste mrtvilo. Nadajmo se kad prodje zima da ce biti bolje.
Inace imaces barem dva meseca do takmicenja. Mislim da je to dovoljno za ozbiljniju pripremu (normalno ako sada odrzavas formu)