B
Bliss
Gost
naravno i ogledalce...i drugarice...ali ne pomaze kad sam jednostavno jos uvek nestrucna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj meni su te kreme uzasne.cLick - OR - Die:zhene. Kakva su vam iskustva u kombinacijama kreme za depilaciju i onda krema koja usporava rast dlaka? Koliko to drzhi? Koje kreme su najbolje?
Hihi kako su iskustva drugacija. :wink:milentisha:Jao kako me nervira kad suviše dugo kucam poruku, a onda ispadne kao da nisam ulogovana i zaboravi mi sve što sam otkucala, a ja pre toga zaboravim da kliknem na ctrl+c! Grrrr!!! :mad:
Vidim da je Chokolada pisala da joj se svidelo u salonu Maja na BB, pa sam napisala svoje iskustvo, uz pretpostavku da mislimo na isti salon.Ja sam npr. tamo otišla samo jednom na HLADNU depilaciju i bila užasnuta činjenicom da mi depilaciju prepona tj. brazilsku takozvanu odradila VRUĆIM voskom, baš zbog činjenice da se u salonima taj vrući vosak koristi bezbroj puta. Možda kod njih nije takav slučaj, ali ne bi se kladila. Da se Maja ne bi naljutila moram da kažem da oni u salonu imaju super tretman za mršavljenje i skidanje celulita. Probala i uverila se u efikasnost, ali što se tiče depilacije imam jedno mnooogo bolje mesto. Ja sam do pre nekih 4 godina depilaciju radila sama depilatorom, čak sam imala ispade kao i Marica 43, a onda mi je dosadilo i odlučila se da idem u salon koji mi je bio na 2 minuta od kuće. Za razliku od Maje gde mi je depilacija trajala 20 minuta, u ovom salonu depilacija traje i po sat vremena (ruke, noge, prepone) a ja nisam mnogo dlakava. Od Maje sam se vratila sva ulepljena voskom, a iz ovog salona izađem potpuno čista i još ne smem da se kupam barem dva sata jer me žena namaže nekom kremom koja smanjuje iritaciju i kao usporava rast dlaka, pa da je ne bi sprala. Žena toliko detaljno radi depilaciju da kad završi sa voskom uzme pincetu pa pregleda da li ima zaostalih dlačica, pa ih iščupa pincetom. Iskreno, ne mogu da se setim da li je uvek bilo tako ili sam ja postala redovna mušterija pa imam privilegije.
Salon je mali i prilično neuglednog izgleda, ali je atmosfera opuštena skroz i uvek je sve čisto! Ako je neko zaintresovan neka mi se javi na pp, pa mogu da vam dam broj telefona da proverite ovo što pišem.
Ja sam tamo radila depilaciju i u toku trudnoće i mesec dana posle carskog reza i sve je bilo ok.
gosi:Milentisha, ja bih volela da isprobam salon koji ti preporucujes. Molim te napisi gde se nalazi i daj neki kontakt sa njima. Usput bi mogla da kazes i kakve cene su kod njih.
Sto se mene tice, ja sam do sada radila kompletnu depilaciju u salonu kod moje kume,ali je na zalost zatvorila, tako da sam ja svakako imala "specijalan" tretman. Radila mi je vise puta i hladnim i toplim voskom tako da su dlacice poprilicno oslabile tj. koren a i razredile se tako da me vise uopste ne boli.