brazilka

• Začetnik teme Začetnik teme Tajah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
teoretski.... ok, ne mogu da zamislim

a nacin na koji je to izgovorila... ono, kao da govori o tome da je normalno ne odrzavati apsolutno nikakvu higijenu
kakati u pelenama
pa imas
.... fekalije :confused:

interesantno :think: ... cudno je da genitalije izgledaju kao kod djevojcice
ali nije cudno sto se npr. noge depiliraju
koliko se sjecam, upravo takve (kao svjeze depilirane) imaju jedanaestogodisnjakinje

Ne preteruj. Uopste nije isto.
Radi se o cupanju dlaka sa cele povrsine oko vagine i predstavljanje toga kao neceg sasvim podnosljivog, pa i neophodnog.
Akcenat je na cupanju - znaci, ako neko hoce da se za.j.ebava i bude 11-ogodisnja devojcica malo a da pritom ne prolazi kao kreten kroz nesto sto je uzasno bolno a i ne preterano zdravo, to je super i nemam nista protiv. Ali da se jednom mesecno prolazi kroz torturu JER TO TAKO TREBA i tako godinama, ne shvatam.
Ako neko ima tolike dlake da mu stvarno smeta brijac, sto ne ode na laser?

Nije nego.

I ne, ne branim dlake nego zdrav razum, zaboravljenu kategoriju ovde. :confused:

Ne preteruj. Uopste nije isto.
Radi se o cupanju dlaka sa cele povrsine oko vagine i predstavljanje toga kao neceg sasvim podnosljivog, pa i neophodnog.
Akcenat je na cupanju - znaci, ako neko hoce da se za.j.ebava i bude 11-ogodisnja devojcica malo a da pritom ne prolazi kao kreten kroz nesto sto je uzasno bolno a i ne preterano zdravo, to je super i nemam nista protiv. Ali da se jednom mesecno prolazi kroz torturu JER TO TAKO TREBA i tako godinama, ne shvatam.
Ako neko ima tolike dlake da mu stvarno smeta brijac, sto ne ode na laser?

Nije nego.

I ne, ne branim dlake nego zdrav razum, zaboravljenu kategoriju ovde. :confused:
ako se izbrise boldovano, post se podudara sa onim sto bi se pisalo za depiliranje nogu
ako jedina razlika izmedju
"zene koja hoce da bude djevojcica" i normalne zene u tome sto depilira
... ok

ali da ne bi foruma ja apsolutno nikakvu vezu između depiliranja tog područja i devojčica ne bih ukačila...
mislim, šta je sa pazusima onda?
pa da, taman tako

ko se sjetio da poveze djete sa depilacijom genitalija ... :neutral:
E pa sad. Hoces da kazes da je isto iscupati dlaku pored klitorisa i na kolenu? :neutral:

Kad moram ovako.
dlaka je dlaka... wtf?

zasto bi oni koji depiliraju pizdu bili uvrnuti? i povezivani sa djecom?
kada, iz ugla dlaka
djeca nemaju dlake ni po koljenima..... pa niko ne kaze za depiliranje nogu da zena izigrava djevojcicu...

o.O

Ja mislim da je samo po sebi uvrnuto trpeti jaku bol zbog kozmetickih razloga.
kozmetickih?
Akcenat je na cupanju - znaci, ako neko hoce da se za.j.ebava i bude 11-ogodisnja devojcica malo a da pritom ne prolazi kao kreten kroz nesto sto je uzasno bolno a i ne preterano zdravo, to je super i nemam nista protiv.
nesto slabo pamtis sve razloge koje si navela :mrgreen:

Pamtim, ali nemam nameru da se ubedjujem sa tobom. To nisam ja izmislila pa da se sad upinjem da branim taj stav.
Ako hoces da vidis stvari na taj nacin, hoces. Ako neces - to je stvarno tvoja stvar.

:lol: Pa da.
Moda je u pitanju, sta bi drugo bilo. I nemam nista protiv, samo sam srecna sto ne moram ja da budem moderna :)

zivela ne modernost...moje je misljenje da muskarci koji bas tako vole su latentni pedofili i to skidanje dalaka zal za mladost..mislim skroz skidanje dlaka..sve se svelo samo na seks...zato se to i radi..izaci u susret partneru.....a sto se medicinskih razloga tice..ja od ginekologa cula i drugaciju pricu da dlake imaju zastitnu funkciju...ali ko hoce da se cupa..slobodno...kome se svidja nemam nista portiv...sve je stvar izbora i zelje...mene bas zabole.....nisam imala los seks ni sa dlakama..ne vidim ja tu neku bitniju prednost...cuj bolji seks...pa sa pravim partnerom dlake sigurno nisu nesto sto ce to pokvariti

Pročitaj još jednom šta je napisala Ugadnubaburastem i MOŽDA shvatiš :)

Ponavljaš se, Juliane. Zar je sve to što umeš :confused:
Pa ne mogu bwe, limitiran sam.
Kad god neko, makar i na televiziji, pomene infantilnost - ja se setim tebe i Borke i počnem da se kikoćem kao šiparica. Izgubim nit priče, prestane da mi bude bitno o čemu se radi.
Ozbiljno ti kažem. Meni je to mnogo smešno.
Možda nisi svesna, ali trenutak kad si definisala ovaj pojam predstavlja antologiju Foruma.

Hajde nemoj da se duriš.

Pa ne mogu bwe, limitiran sam.
Kad god neko, makar i na televiziji, pomene infantilnost - ja se setim tebe i Borke i počnem da se kikoćem kao šiparica. Izgubim nit priče, prestane da mi bude bitno o čemu se radi.
Ozbiljno ti kažem. Meni je to mnogo smešno.
Možda nisi svesna, ali trenutak kad si definisala ovaj pojam predstavlja antologiju Foruma.

Hajde nemoj da se duriš.

Čist primer infantilnosti ovaj naš Julian.
Upotrebi je konstruktivno kao Borka i ja :lol:

E, sad sam se setila... bila ja kod ginekologa, varijanta brazilke, i sećam se da me je dr toliko ispljuvala zbog toga, ceo pregled je ona meni pričala kako nisam normalna što to radim, kako će mi urasti dlaka pa će morati hirurški da je vade, pa kako mi je koža izmučena, tu ima puno nervnih završetaka da bi se čupalo pa ovo pa ono.... sve u svemu ja sam dr promenila jer mi se nije svideo taj odnos da mi ke.nja oko frizure, mada sam kad stavim prst na čelo verovatno sve to ima smisla.....

promeni ginekologa

meni rekla da kada nemas dlake dolje.... "fekalije ulaze u vaginu"
:neutral:

ovakvu glupost nisam čula ne pamtim od kad
Ja mislim da je samo po sebi uvrnuto trpeti jaku bol zbog kozmetickih razloga.

nije samo kozmetički razlog - ako sam ja sigurn+ija, ako se ja bolje osećam onda je to daleko od kozmetičkih razloga.

Recimo da sam obe trudnoće na svakoh mesec dana išla na depilaciju i sigurno da sa onolikom stomakom nije postojala ni najmanja želja da brazilkom delujem infantilno, jednostavno delujem sebi urednije
<PS a i nije bilo brijanja tupim žiletima u pripremi pre porođaja

Кукала једном моја девојка давно то био ако боли депилација она то радила неком машиницом
и кукала како је благо мушкарцима и кукала како ми незнамо шта је бол

и ја зграбио апарат и издепилиро целе препоне

више није кукала

И ниједна да прокоментарише моју жртву?
пу каке сте

pa ti si stvarno čovek širokih europskih shvatanja

a ja sam patrijahalna žena koja se nešto previše ne loži na tz ćosavce

mislim ne ložim se ni na ljubavni tepih, ali ako bi morala da biram između dve krajnosti ćose bi izvukle kraći kraj.

Svaka čast na žrtvi
Da si bar toplim voskom, bilo bi lakše

PS najsmešnije mi je kad na moru otprilike sedmi dan izdepilirani muškarci krenu da se češu ko poludeli jer dlake kreću da rastu

mislim ne ložim se ni na ljubavni tepih, ali ako bi morala da biram između dve krajnosti ćose bi izvukle kraći kraj.

Svaka čast na žrtvi

PS najsmešnije mi je kad na moru otprilike sedmi dan izdepilirani muškarci krenu da se češu ko poludeli jer dlake kreću da rastu

ja im pričo da to svrbi, oni mi se smejali...sad se oni češaju ko šugavi, a ja se smejem...:lol:

Svaka čast na žrtvi

Ма ја сам то бре да запушим уста како ми мушки то неможемо да издржимо
сад сам опет маљава Балканска шовинистичка не метеросексуална мушкарчина

Back