Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
meni rekla da kada nemas dlake dolje.... "fekalije ulaze u vaginu"
![]()
Pa možda teoretski imaš veće šanse da zakačiš ešerihiju, mada opet, ko zna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
interesantno... cudno je da genitalije izgledaju kao kod djevojcice
ali nije cudno sto se npr. noge depiliraju
koliko se sjecam, upravo takve (kao svjeze depilirane) imaju jedanaestogodisnjakinje
ako se izbrise boldovano, post se podudara sa onim sto bi se pisalo za depiliranje noguNe preteruj. Uopste nije isto.
Radi se o cupanju dlaka sa cele povrsine oko vagine i predstavljanje toga kao neceg sasvim podnosljivog, pa i neophodnog.
Akcenat je na cupanju - znaci, ako neko hoce da se za.j.ebava i bude 11-ogodisnja devojcica malo a da pritom ne prolazi kao kreten kroz nesto sto je uzasno bolno a i ne preterano zdravo, to je super i nemam nista protiv. Ali da se jednom mesecno prolazi kroz torturu JER TO TAKO TREBA i tako godinama, ne shvatam.
Ako neko ima tolike dlake da mu stvarno smeta brijac, sto ne ode na laser?
Nije nego.
I ne, ne branim dlake nego zdrav razum, zaboravljenu kategoriju ovde.![]()
ako se izbrise boldovano, post se podudara sa onim sto bi se pisalo za depiliranje nogu
ako jedina razlika izmedju
"zene koja hoce da bude djevojcica" i normalne zene u tome sto depilira
... ok
pa da, taman takoali da ne bi foruma ja apsolutno nikakvu vezu između depiliranja tog područja i devojčica ne bih ukačila...
mislim, šta je sa pazusima onda?
dlaka je dlaka... wtf?E pa sad. Hoces da kazes da je isto iscupati dlaku pored klitorisa i na kolenu?
Kad moram ovako.
kozmetickih?Ja mislim da je samo po sebi uvrnuto trpeti jaku bol zbog kozmetickih razloga.
nesto slabo pamtis sve razloge koje si navelaAkcenat je na cupanju - znaci, ako neko hoce da se za.j.ebava i bude 11-ogodisnja devojcica malo a da pritom ne prolazi kao kreten kroz nesto sto je uzasno bolno a i ne preterano zdravo, to je super i nemam nista protiv.
ne bih da zvucim kao da ti se nabacujem, ali
sa strajt osobu, nesto se pretjerano bavis genitalijama drugih zena![]()
Pa da.
Moda je u pitanju, sta bi drugo bilo. I nemam nista protiv, samo sam srecna sto ne moram ja da budem moderna![]()
Pa ne mogu bwe, limitiran sam.Pročitaj još jednom šta je napisala Ugadnubaburastem i MOŽDA shvatiš
Ponavljaš se, Juliane. Zar je sve to što umeš![]()
Pa ne mogu bwe, limitiran sam.
Kad god neko, makar i na televiziji, pomene infantilnost - ja se setim tebe i Borke i počnem da se kikoćem kao šiparica. Izgubim nit priče, prestane da mi bude bitno o čemu se radi.
Ozbiljno ti kažem. Meni je to mnogo smešno.
Možda nisi svesna, ali trenutak kad si definisala ovaj pojam predstavlja antologiju Foruma.
Hajde nemoj da se duriš.
E, sad sam se setila... bila ja kod ginekologa, varijanta brazilke, i sećam se da me je dr toliko ispljuvala zbog toga, ceo pregled je ona meni pričala kako nisam normalna što to radim, kako će mi urasti dlaka pa će morati hirurški da je vade, pa kako mi je koža izmučena, tu ima puno nervnih završetaka da bi se čupalo pa ovo pa ono.... sve u svemu ja sam dr promenila jer mi se nije svideo taj odnos da mi ke.nja oko frizure, mada sam kad stavim prst na čelo verovatno sve to ima smisla.....
![]()
Ja mislim da je samo po sebi uvrnuto trpeti jaku bol zbog kozmetickih razloga.
Кукала једном моја девојка давно то био ако боли депилација она то радила неком машиницом
и кукала како је благо мушкарцима и кукала како ми незнамо шта је бол
и ја зграбио апарат и издепилиро целе препоне
више није кукала
pa ti si stvarno čovek širokih europskih shvatanja
a ja sam patrijahalna žena koja se nešto previše ne loži na tz ćosavce
mislim ne ložim se ni na ljubavni tepih, ali ako bi morala da biram između dve krajnosti ćose bi izvukle kraći kraj.
Svaka čast na žrtvi
Da si bar toplim voskom, bilo bi lakše
PS najsmešnije mi je kad na moru otprilike sedmi dan izdepilirani muškarci krenu da se češu ko poludeli jer dlake kreću da rastu
И ниједна да прокоментарише моју жртву?
пу каке сте
pa ti si stvarno čovek širokih europskih shvatanja
a ja sam patrijahalna žena koja se nešto previše ne loži na tz ćosavce
mislim ne ložim se ni na ljubavni tepih, ali ako bi morala da biram između dve krajnosti ćose bi izvukle kraći kraj.
Svaka čast na žrtvi
Da si bar toplim voskom, bilo bi lakše
PS najsmešnije mi je kad na moru otprilike sedmi dan izdepilirani muškarci krenu da se češu ko poludeli jer dlake kreću da rastu
Ма ја сам то бре да запушим уста како ми мушки то неможемо да издржимо
сад сам опет маљава Балканска шовинистичка не метеросексуална мушкарчина