brazilka

• Začetnik teme Začetnik teme Tajah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma svakako
sve je stvar izbora
nikom ne treba išta nametati, mada mas-mediji vrlo agresivno nameću svoje stavove koji vrlo često nisu ženama ni prijatni i poželjni.
možda je nekima takav slučaj i sa brazilkom.
meni nije, ona je definitivno stvar mog izbora.

http://www.theage.com.au/news/Fashion/How-it-feels-to-give-a-Brazilian-wax/2005/01/03/1104601282766.html

zanimljivo stivo... kozmeticarka o lat.americi :)

I've never really had anyone who was disgusting in terms of hygiene. You know that every woman has a certain smell, it's just part of their personal space, but you're not talking over that point, once you're standing there next to them you don't speak, you're staring at the hairs and that's that.

I think that girls in their 20s have Brazilians because that's what's expected of them in their generation; it's as expected as shaving your legs for that age group. My younger clients say that men of their age just expect it, and they think it's not right if the girl does have pubic hair. It doesn't even mean that these girls are sexually active, the schoolgirls who come in, are usually just there because their girlfriends are doing it.
I guess most people only see naked bodies in glossy magazines that make you think everyone looks the same, is thin and gorgeous.

We might have a girl with a great figure walk in, but she may have a very unusual vagina.

You don't normally think of things like this. Seeing so many naked women makes you less judgemental and really demonstrates that no one's body is perfect.

Poslednja izmena:
ma to stoji da je donekle moda u pitanju i to
=)
ali bolji je osećaj bez njih barem za 20% ako mene pitaš =) što sa nogama nije slučaj, tu je samo moda u pitanju

Sto je dobar ovaj internet, svaki cas saznam nesto bitno. Ova tema mi jasno daje do znanja da sam seljanka - brazilsku ne radim, ne svidja mi se takav izgled + ne pada mi na pamet da sebe mucim - ali nije lose imati svest o tome ... da sam za mladju generaciju, i za veci deo svoje, izgleda, ko one odvratne zene sa dlakavim nogama i sumicom koja viri iz kupaceg :bljak: :lol:

E, a шта се ради између две депилације? :confused:

Мислим тих пар недеља откад почну да ничу длачице (уз црвенило, бубуљице и урастање, па још све фино гребуцка) до периода када опет можеш да се депилираш? :confused:

E, a шта се ради између две депилације? :confused:

Мислим тих пар недеља откад почну да ничу длачице (уз црвенило, бубуљице и урастање) до периода када опет можеш да се депилираш? :confused:

Sacekaj Milevu, ona je garant smislila resenje i za to. :D

a sto se svi gade na brijac? :think:
ja ne idem na depilaciju,uvek sam koristila brijac,onda sam isla malo na laser,sto je znacajno smanjilo moju dlakavost,sad povremeno predjem brijacem(jer nisam odradila dovoljan broj laserskih) i ne vidim sta je tu strasno

a sto se svi gade na brijac?

ja se ne gadim... meni je samo malo fuj taj skroz ogoljeni izgled, nekako mi je pred-pubertalan... stvar navike, verovatno... ja sam dva puta probala (u razmaku od 15 godina) i dosla sam do zakljucka da to nije za mene.
A sad nesto malo gaNdo, ko je osetljiv neka ne cita: pitanje je, sta raditi kada i dole pocnem da sedim? Postoje samo dva izbora - farbanje ili totalna anihilacija dlaka... znaci bice anihilacija... laserom, znaci skupa... sto bre starost kosta :) evo sad imam zbog cega da razmisljam o dugorocnoj stednji :)

ja se ne gadim... meni je samo malo fuj taj skroz ogoljeni izgled, nekako mi je pred-pubertalan... stvar navike, verovatno... ja sam dva puta probala (u razmaku od 15 godina) i dosla sam do zakljucka da to nije za mene.
A sad nesto malo gaNdo, ko je osetljiv neka ne cita: pitanje je, sta raditi kada i dole pocnem da sedim? Postoje samo dva izbora - farbanje ili totalna anihilacija dlaka... znaci bice anihilacija... laserom, znaci skupa... sto bre starost kosta :) evo sad imam zbog cega da razmisljam o dugorocnoj stednji :)

ja ne radim skroz,ostavim kartu za metro:mrgreen:

ja se ne gadim... meni je samo malo fuj taj skroz ogoljeni izgled, nekako mi je pred-pubertalan

Јој, стидим се своје неинформисаности...:rumenko::(....али зар ''бразилка'' није кад се све скине? :confused:

(Мислим, разумите ме, ја сам старија госпођа, у време када је моја генерација конзумирала секс ми нисмо знали за термин ''бразилка''....:confused:)

ni ja ne znam,i pazi kad god sam na ovom forumu pitala rekli su mi "ne znas to????mora da me zezas" onda sam guglala fotke i nema,sve neke ribe u kupacima :lol:
aj jednom za svagda sta je to,i da li vam kozmeticarka depilira i goozu i sve sve ili samo bikini zonu

Јој, стидим се своје неинформисаности...:rumenko::(....али зар ''бразилка'' није кад се све скине? :confused:

(Мислим, разумите ме, ја сам старија госпођа, у време када је моја генерација конзумирала секс ми нисмо знали за термин ''бразилка''....:confused:)

Brazilka je kad se skine sve, ostavi se samo malo travice na brezuljku... :zper:
Bar ja tako zovem doticnu frizuru...

sve sto sam naucila o brazilki saznala sam na forumu, i ako sam dobro naucila - to je bas to. i ja sam starija (i dlakavija) generacija...

Кукала једном моја девојка давно то био ако боли депилација она то радила неком машиницом
и кукала како је благо мушкарцима и кукала како ми незнамо шта је бол

и ја зграбио апарат и издепилиро целе препоне

више није кукала

Back