BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бравоооооооооо......... Нооооолеееееееееее ........ Србинееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!
Нек' цркнууууууу душманиииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!

srbkolosc5-1.gif
.........
srbkolosc5-1.gif
..........
srbkolosc5-1.gif

Искључио сам пренос због оног баксуза Тадића - нисам смео да гледам од муке... и страха...........да ће да му набаксузира............

2mg8v7q-1.gif

2mg8v7q-1.gif
33wv3v4-1.gif
...................

2mg8v7q-1.gif
33wv3v4-1.gif

2mg8v7q-1.gif
33wv3v4-1.gif

................

Ето, тај талентовани геније Ђоковић ПРЕДСТАВЉА СРБИЈУ НА НАБОЉИ НАЧИН... ето тако смо мали народ А ТАКО НАТПРОСЕЧНО ТАЛЕНТОВАНИ... гледао сам недавно завршно такмичење ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ и запрепастио се колико има дивних, младих, талентованих људи - ПОНОСАН САМ ШТО САМ СРБИН.........

Poslednja izmena:
najveci individualni sportista srbije svih vremena definitivno

A sto me nervira ovaj Tadic svugde taj u svakoj supi mora da bude mirodjija

Још и кад оде на турнир на рачун пореских обвезника, уз то мазне и неколико девизних дневница и у путном налогу назначи као сврху путовања ''Ширење истине о Србији и Србима'' е онда стварно ...:hahaha:

Још и кад оде на турнир на рачун пореских обвезника, уз то мазне и неколико девизних дневница и у путном налогу назначи као сврху путовања ''Ширење истине о Србији и Србима'' е онда стварно ...:hahaha:

Немам херца да гледам вечерас дневник........ бојим се да ће да укључе Институцију И ДА ЋЕ ОПЕТ ДА НАС ИЗБРУКА.......ГАРАНТ !!!!!!!!!!!!

А кад ћеш ти научити да не смеш да пљујеш оног ко их плаћа... мислим, стварно ме изненађујеш Мито...

Алоооо.. па рекао је НИЈЕ НОЛЕ САМО СРБИН - НЕГО ЧОВЕК СВЕТА..... па шта да му радим за ово него да га......кхм........***********************
значи МОРА ДА ПОКВАРИ ТРЕНУТАК КАДА ЦЕЛА СРБИЈА СЛАВИ НОЛЕТА СРБИНА....... па то је страшно........?=)($%/&(?$()=*$?=*)#$?=*)($%/(?)

taj rad

ovo njegovo putovanje u london nije kostalo ispod 100.000 evra

Алоооо.. па рекао је НИЈЕ НОЛЕ САМО СРБИН - НЕГО ЧОВЕК СВЕТА..... па шта да му радим за ово него да га......кхм........***********************
значи МОРА ДА ПОКВАРИ ТРЕНУТАК КАДА ЦЕЛА СРБИЈА СЛАВИ НОЛЕТА СРБИНА....... па то је страшно........?=)($%/&(?$()=*$?=*)#$?=*)($%/(?)

Мито, слажем се... ја знам шта бих му ја урадио ... за јајца, па на Теразије, а свако ко прође да му пљусне три шамарчине ... ***** ти ја државу којој је Тадић председник

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back