BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Алоооо.. па рекао је НИЈЕ НОЛЕ САМО СРБИН - НЕГО ЧОВЕК СВЕТА..... па шта да му радим за ово него да га......кхм........***********************
значи МОРА ДА ПОКВАРИ ТРЕНУТАК КАДА ЦЕЛА СРБИЈА СЛАВИ НОЛЕТА СРБИНА....... па то је страшно........?=)($%/&(?$()=*$?=*)#$?=*)($%/(?)

Мито, било би добро да, ако можеш, нађеш негде ако су објавили ту изјаву комплетну. Дај да се мало смејемо одлазећем председнику

Немам зашто да будем љубоморан душице, али ми се гади то шлихтање модераторима ... толико ... а ти настави даље

E jeHbiga , sad stvarno preteruješ.
Ako uključiš kefalo i sam ćeš shvatiti da ne možeš da upoređuješ babe i žabe . Za onu prethodnu ekipu i najgori je najbolji ako ni zbog čega , a ono , naš je - ovdašnji .

То да је трут који је у историји највише коштао Србију и српски народ.

То је 100% тачно,... Међутим, Тадић је рекао нешто, Мита је пренео, али мислим да није ни он запамтио тачно шта је овај дерпе изјавио

Ето, један момак од свега 24 године НАПУШИО ЈЕ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ... и гле чудне коинциденције - ПОТИЧЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ...... па има ли веће среће за сваког Србина.............аааааааааааа......ааааааааааааа.........ааааааааааааааа

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Ето, један момак од свега 24 године НАПУШИО ЈЕ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ... и гле чудне коинциденције - ПОТИЧЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ...... па има ли веће среће за сваког Србина.............аааааааааааа......ааааааааааааа.........ааааааааааааааа

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

DA DA DA :super:

NAJVECI TRENUTNO ZIVUCI SRBIN JE SA SRPSKOG KOSOVA I METOHIJE IZ SRPSKOG GRADA ZVECANA :super:

ONOG ZVECANA KOJEG TADIC HOCE DA POKLONI SIPTARIMA

Ko?

Tihi? :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back