БРАВО БОРИСЕ ТАДИЋУ!

E ovo je da umreš od smeha. Pljuvali državu zato što Čaviću nije dodelila stan, sad opet pljuju zato što je dodelila........vi ste genijalni.:lol:

Драга модераторко ради се о необичном открићу нашег председника који је сазнао да у држави има корупције и да се станови додају по страначкој, родбинској и свакој другој линији. Препаметан је наш председник и то треба похвалити, као и његово председничко сликање за дневник.

2dw6fiv.jpg

Ne valja im sto drzava daje stanove ljudima koji su to stvarno zasluzili.

A nije im smetalo kada je za onog........bilmeza,neandertalca Miladina Kovacevica dato milion dolara.

Pa...on je Srbin koji je prebio Amerikanca, to je bolje od zlatne medalje, za to vredi pljusnuti lovu. :D To ti je neka čudna, iskrivljena logika pojedinaca koji su umislili da su rodoljubi: bolje biti jak i glup i mlatiti svakog ko ti se ne sviđa, naročito Amere, nego uspešan i pametan čovek koji Srbiju predstavlja kao što to radi Čavić.

Nego...kad smo već kod Čavića, baš se pitam zašto niko od tih koji ga kritikuju što je uzeo od ove izdajničke vlasti taj izdajnički prokleti stan, nije ponudio svoj stan??

Мислим да је Мита ипак био ироничан ;)

i ja mislim, mada kad je nesto ironicno nije potrebno da se doda da je to ironicno

a kupatilo, pa video se i guz papir, obican. ccc....

i sta jos? jel stan u vlasnistvu ili pod kiriju?

i malo me bune svi ti sportisti ljubimci nasi, ljubitelji srbije, a zive i borave u usa, majorci, monaku i sl.

razumem je da je rezimu potreban uspeh , bilo kakav, po svaku cenu, al ja moram za dete da placam 2.500 i vise da se bavi nekim sportom, a ako hocu da nastupa za prvi tim, mora da se maze trener

sto mu rezimske partije i tajkuni ne daju stan. bas me zanima odakle im stan. pa nije to dugme. mora da su nekog ojadili

:rotf: Све ми је јасно. Некима комплекси од демократа на челу са Тадићем не дају да трезвено размишљају и потдраве добре потезе. :rotf:

Драга моја другарице :mrgreen: Као прво да те обавестим да једини ко овде има комплекса си ти сама, и провидна си као филц папир. Шта ја то овде треба да поздравим ? Злоупотребу једне особе. Морало је све то јавно да се приказује, и како пију пиће и то у дуету Веран Матић и Тадић у "додељеном стану"? Драга моја, то се тако не ради, велика се политика одиграва иза спорта и оваквих "манифестација".

Спорт је одувек служио у сврху политике то је опште позната ствар. Можда би било добро погледати видео "Олимпијска бакља", а ево једног исечка емисије где господин Симоновић говори о злоупотреби Олимпијаде и спорта у политичке сврхе

Драга модераторко ради се о необичном открићу нашег председника који је сазнао да у држави има корупције и да се станови додају по страначкој, родбинској и свакој другој линији. Препаметан је наш председник и то треба похвалити, као и његово председничко сликање за дневник.

:per:... добро ти се зезаш - али какви су бандити на власти Чавић је после ШЕСТ ГОДИНА ОД ДАТОГ ОБЕЋАЊА могао опет да извиси.

Иначе, да додам, што је исто за похвалу јер то раније није било ВЕЋ НЕКОЛИКО ДАНА СЕ ЕМИТУЈУ ДОКУМЕНТАРЦИ О ЗЛОЧИНИМА 'РВАЦКЕ ВОЈСКЕ ПРЕМА
СРБИМА.. чак и на Б92... чудо невиђено... тако да мислим ДА ЋЕ МОРАТИ ДА
СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ... такође је данас било на Б92 нека НОВА НВО која је објавила ИЗВЕШТАЈ О ПРАВИМА СРБА У ОКОЛНИМ ДРЖАВАМА и бивше СФРЈ али и у Мађарској, Румунији, Албанији - из кога се
види да су Срби тотално обесправљени
- такође веома позитивно... и
ту ће МОРАТИ ДА СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ...

Нешто се догађа тј. нешто се "крчка" - А ШТА ЈЕ ТО... видећемо...

Мислим да је Мита ипак био ироничан ;)

Не, нисам био ироничан - ово је први пут да сам га похвалио од када је изабран,
до сада сам га само кудио. Само ту има један мали проблем - када ја неког
на врху власти похвалим он обично после тога крене оним правим исправним
српским путем и онда НАДРЉА...(пу,пу,пу)

п.с. шта могу... имам нека чула мало оштрија од других...:cool:

ne postoji recenica gde je rezim i bilo sta pozitivno

nema i nece je biti. predstava je to, potemkinova sela.

drugaru se javila rodjaka iz nis, ostala bez posla u duvanskoj industriji, polse 25 godina staza. otkaz iznenada, dosli na posao i obezbedjenje ih sprovelo do kapije...cao, nema vise. e njima treba reci o slavnom potezu rezima

Драга моја другарице :mrgreen: Као прво да те обавестим да једини ко овде има комплекса си ти сама, и провидна си као филц папир. Шта ја то овде треба да поздравим ? Злоупотребу једне особе. Морало је све то јавно да се приказује, и како пију пиће и то у дуету Веран Матић и Тадић у "додељеном стану"? Драга моја, то се тако не ради, велика се политика одиграва иза спорта и оваквих "манифестација".

Спорт је одувек служио у сврху политике то је опште позната ствар. Можда би било добро погледати видео "Олимпијска бакља", а ево једног исечка емисије где господин Симоновић говори о злоупотреби Олимпијаде и спорта у политичке сврхе

Zamišljam kakve bi ovacije ovde doživeo Koštunica da je kojim slučajem nekom sportisti dodelio stan.:rotf:

:per:... добро ти се зезаш - али какви су бандити на власти Чавић је после ШЕСТ ГОДИНА ОД ДАТОГ ОБЕЋАЊА могао опет да извиси.

Иначе, да додам, што је исто за похвалу јер то раније није било ВЕЋ НЕКОЛИКО ДАНА СЕ ЕМИТУЈУ ДОКУМЕНТАРЦИ О ЗЛОЧИНИМА 'РВАЦКЕ ВОЈСКЕ ПРЕМА
СРБИМА.. чак и на Б92... чудо невиђено... тако да мислим ДА ЋЕ МОРАТИ ДА
СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ... такође је данас било на Б92 нека НОВА НВО која је објавила ИЗВЕШТАЈ О ПРАВИМА СРБА У ОКОЛНИМ ДРЖАВАМА и бивше СФРЈ али и у Мађарској, Румунији, Албанији - из кога се
види да су Срби тотално обесправљени
- такође веома позитивно... и
ту ће МОРАТИ ДА СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ...

Нешто се догађа тј. нешто се "крчка" - А ШТА ЈЕ ТО... видећемо...

Митке бре, опет си наиван. :lol:То што раде нво су пројекти за које се добијају паре, они траже "угрожене групе", њима није битно да ли су то срби, албанци, мађари, педери, лезбејке, итд....битно је само да је "угрожена група" и за то добијају паре преко општина из фондова ЕУ преко владе. Не схваташ. Ако би ја узела рецимо, да проучавам како примера ради, лупам сад "како веверице утичу сакупљањем лешника на глобално отопљење" ја бих добила паре за екологију из фондова ЕУ. То су ти чисти интереси. Зато је између осталог Квирија добила паре, преко пројекта, а остатак лове су стрпали политичари у џеп, они су добили само сићу. Из интереса је настала та "борба за гејевце", (тзв. "угрожене групе") а то је новац.

Митке много си ми постао нешто наиван :mrgreen:

Митке бре, опет си наиван. :lol:То што раде нво су пројекти за које се добијају паре, они траже "угрожене групе", њима није битно да ли су то срби, албанци, мађари, педери, лезбејке, итд....битно је само да је "угрожена група" и за то добијају паре преко општина из фондова ЕУ преко владе. Не схваташ. Ако би ја узела рецимо, да проучавам како примера ради, лупам сад "како веверице утичу сакупљањем лешника на глобално отопљење" ја бих добила паре за екологију из фондова ЕУ. То су ти чисти интереси. Зато је између осталог Квирија добила паре, преко пројекта, а остатак лове су стрпали политичари у џеп, они су добили само сићу. Из интереса је настала та "борба за гејевце", (тзв. "угрожене групе") а то је новац.

Митке много си ми постао нешто наиван :mrgreen:

Уопште нисам ни мало наиван - ја само предочавам да имам неки чудан предосећај ДА ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ ЗНАЧАЈНЕ ПРОМЕНЕ У НАШОЈ И
СПОЉНОЈ И УНУТРАШЊОЈ ПОЛИТИЦИ...

Ова НВО је очигледно једна од ретких ПРОСРПСКА... и ја не могу сада
да их оптужујем када сам слушао шта раде, људи су једноставно изнели низ
података о тоталном обесправљивању Срба по свим основама... то је за нас
врло важно. А поготово је добро ако их лихвари са Запада плаћају за то
ДА РАДЕ ЗА ИНТЕРЕСЕ СРБА.

п.с. Шта могу ја сам увек онај "петао који рано кукуриче..." а даље вероватно знаш
"да завршава у лонцу"...

Не, нисам био ироничан - ово је први пут да сам га похвалио од када је изабран,
до сада сам га само кудио. Само ту има један мали проблем - када ја неког
на врху власти похвалим он обично после тога крене оним правим исправним
српским путем и онда НАДРЉА...(пу,пу,пу)

п.с. шта могу... имам нека чула мало оштрија од других...:cool:

Знаш како каже изрека "Сачекај вече па онда реци шта мислиш о дану" :mrgreen:

"Не верујте Данајцима и кад поклоне доносе". :rtfm:

Back