БРАВО БОРИСЕ ТАДИЋУ!

Ја овде отварам другима очи да не верују све што виде на тв-у, "не једе се све што лети", ја сам заиста терминатор, елиминишем лажи :mrgreen:

Što se mene tiče, samo nastavi!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Ova tema sa tvojim postovima dobija potpuno novu dimenziju... :hahaha: :rotf:

Poslednja izmena:
Уопште нисам ни мало наиван - ја само предочавам да имам неки чудан предосећај ДА ЋЕ СЕ ДОГОДИТИ ЗНАЧАЈНЕ ПРОМЕНЕ У НАШОЈ И
СПОЉНОЈ И УНУТРАШЊОЈ ПОЛИТИЦИ...

Ова НВО је очигледно једна од ретких ПРОСРПСКА... и ја не могу сада
да их оптужујем када сам слушао шта раде, људи су једноставно изнели низ
података о тоталном обесправљивању Срба по свим основама... то је за нас
врло важно. А поготово је добро ако их лихвари са Запада плаћају за то
ДА РАДЕ ЗА ИНТЕРЕСЕ СРБА.

п.с. Шта могу ја сам увек онај "петао који рано кукуриче..." а даље вероватно знаш
"да завршава у лонцу"...

Инстинкт понекад зна да превари човека. Не ослањај се много на "предосећаје". Отклони покрете срца свог, размишљај разумом. Реално гледано, промене које се дешавају код нас су велике и тичу се углавном територијалног смањења државе. Евентуално би могло да се одигра нека већа промена на глобалном плану што се тиче спољне политике других земаља.

Не веруј много у нво, јер оне су основане да узимају паре, а доброчинства могу да се чине и без нво. ЗАПАМТИ ОВО ШТО ЋУ ТИ РЕЋИ: НЕМА БЕСПЛАТНОГ РУЧКА. Нико неће платити нешто са запада а да при том не очекује нешто за узврат. Можда неки срби у дијаспори, црква наша у дијаспори и слично, а никакве нво не служе у интересу народа, све ти је то нека пропаганда.

Митке, немој да као петлић завршиш у лонцу :mrgreen: ниси то заслужио, треба да певаш да те чује цео свет :mrgreen:

Не трују србију него наркомане

Као друго, то није тема, попиј лек па се врати у стварност, бар за који минут

Ја нисам болестан као ти па да ми је потребно лечење. Шиптари се финансирају са тим парама и што дилери дилују ту дрогу по школама по Србији. То само болесноумнима може бити у реду.

2mw5iio.gif
.. е хвала ти Боже... ево крстим се и десном и левом руком и не могу да верујем шта сам чуо на дневнику РТС... :klap::klap::klap:

Раније сам отворио тему СВЕ ГЛУПОСТИ БОРИСА ТАДИЋА... и то је доста "дугачка" тема, али ето једном и да се одушевим потезом БоТе ... он је очигледно ЛИЧНО издејствовао стан за Чавића и лично био присутан додели стана и изјавио да је провалио да до сада НИСУ могли да доделе заслужени и обећани стан Чавићу због законских препрека ДА СЕ ЗАСЛУЖНИМ ГРАЂАНИМА ДОДЕЛИ ДАР и да је сазнао да државна администрација има некакве ПРИВИЛЕГОВАНЕ ЛИСТЕ
на које се очигледно угуравају "Курте и Мурте" које добијају станове а затим их
по багателној цени откупљују И ДА ЈЕ НАЛОЖИО ДА СЕ ТЕ ЛИСТЕ СТАНОВА
ИСПИТАЈУ.

Ето, овај његов потез је стварно за похвалу, а ако и ви имате нека сазнања
да је УЧИНИО НЕШТО ДОБРО - додајте овој теми.

Значи,ако се бавимо за*ебанцијом ,можемо да очекујемо да ће мафија да нам гради куће и станове?
Чавићу свака част што је добар у пливању,али ко хоће кућу или стан,онда треба нешто(корисно) и да ради.

ПС
Најбољи потез у овом моменту који би Тадић могао да уради је да се убије и реши нас беде у коју земља све више запада због његове проевропске политике.

2mw5iio.gif
.. е хвала ти Боже... ево крстим се и десном и левом руком и не могу да верујем шта сам чуо на дневнику РТС... :klap::klap::klap:

Раније сам отворио тему СВЕ ГЛУПОСТИ БОРИСА ТАДИЋА... и то је доста "дугачка" тема, али ето једном и да се одушевим потезом БоТе ... он је очигледно ЛИЧНО издејствовао стан за Чавића и лично био присутан додели стана и изјавио да је провалио да до сада НИСУ могли да доделе заслужени и обећани стан Чавићу због законских препрека ДА СЕ ЗАСЛУЖНИМ ГРАЂАНИМА ДОДЕЛИ ДАР и да је сазнао да државна администрација има некакве ПРИВИЛЕГОВАНЕ ЛИСТЕ
ИСПИТАЈУ.

Bojim se da me ne pogodi grom jer se opet sa tobom usaglashavam...

Kako god..posredovala recimo.:D

Ма да се и захвалимо такозваним демократама што су издали србе на Косову, што пљују по Ратку и ВРС што су спасли србе око Сребренице од клања, што су увалили Србију у астрономске дугове, напунили је дрогом, максимално корупцијом, и што хоће Војводину да одвоје од Србије.

Pa nije drzava dodelila

није држава стан доделила, него Б92 и сад се наш председник замислите појављује са човеком телевизије који има новац "сумњивог порекла" и чији је морални кредибилитет на врло ниском нивоу, Веран Матић (хрват или шта је већ) додељује стан једном Србину....преко сорошевих пара....но комент.....

Poslednja izmena:
Ма да се и захвалимо такозваним демократама што су издали србе на Косову, што пљују по Ратку и ВРС што су спасли србе око Сребренице од клања, што су увалили Србијху у астрономске дугове, напунили је дрогом, максимално корупцијом, и што хоће Војводину да одвоје од Србије.

Zaboraviljena zahvalnost Slobodanu shto je uspeo sve to gore nabrojano
da ostvari i pokrene u svom mandatu...

Законом треба забранити било какве доделе станова од државе и у јавним предузећима,сем у случају инвалида и оних који немају ништа,а нису психофизички способни да се брину сами о себи.

2mw5iio.gif

ИСПИТАЈУ.

napred!

2mw5iio.gif

ИСПИТАЈУ.

Један хладнокрвни агент глобализма, Веран Матић, може само задовољно да се насмеје на сличне коментаре!

:per:... добро ти се зезаш - али какви су бандити на власти Чавић је после ШЕСТ ГОДИНА ОД ДАТОГ ОБЕЋАЊА могао опет да извиси.

Иначе, да додам, што је исто за похвалу јер то раније није било ВЕЋ НЕКОЛИКО ДАНА СЕ ЕМИТУЈУ ДОКУМЕНТАРЦИ О ЗЛОЧИНИМА 'РВАЦКЕ ВОЈСКЕ ПРЕМА
СРБИМА.. чак и на Б92... чудо невиђено... тако да мислим ДА ЋЕ МОРАТИ ДА
СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ... такође је данас било на Б92 нека НОВА НВО која је објавила ИЗВЕШТАЈ О ПРАВИМА СРБА У ОКОЛНИМ ДРЖАВАМА и бивше СФРЈ али и у Мађарској, Румунији, Албанији - из кога се
види да су Срби тотално обесправљени
- такође веома позитивно... и
ту ће МОРАТИ ДА СЕ ПОКРЕНУ НЕКЕ СТВАРИ...

Нешто се догађа тј. нешто се "крчка" - А ШТА ЈЕ ТО... видећемо...

Много си ти наиван.Крчка се одвајање "прешевске долине" под ингеренцијом ЕУ.

Ма да се и захвалимо такозваним демократама што су издали србе на Косову, што пљују по Ратку и ВРС што су спасли србе око Сребренице од клања, што су увалили Србију у астрономске дугове, напунили је дрогом, максимално корупцијом, и што хоће Војводину да одвоје од Србије.

Opusti se, čoveče, Čavić je dobio stan, nije to ništa strašno.:D

Законом треба забранити било какве доделе станова од државе и у јавним предузећима,сем у случају инвалида и оних који немају ништа,а нису психофизички способни да се брину сами о себи.

Па инвалида неће моћи да користе у својим председничким кампањама, а Чавића ће моћи.

Back