Brantner: Litijum neće doneti Srbiji popust na ulazak u EU

Eventualni projekat eksploatacije litijuma neće uticati na proces evrointegracije Srbije, u kom su centralne tačke vladavina prava i demokratija.
Tako je ocenila državna sekretarka u nemačkom ministarstvu privrede Franciska Brantner.

"Neće biti popusta zbog litijuma kada je reč o vladavini prava, niti u pogledu Kosova ili Bosne i Hercegovine", rekla je političarka nemačkih Zelenih za berlinski dnevnik TAZ.
Brantner je dodala da su se Zeleni uvek zalagali za civilno društvo u Srbiji.

"Da bi ih osnažili uspeli smo, primera radi, da postignemo to da će (rudarska kompanija) Rio Tinto formirati stalno savetodavno telo sastavljeno od predstavnika civilnog društva", rekla je Brantner koja se u ministarstvu privrede i klime bavi pitanjima sirovina.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nece-doneti-Srbiji-popust-na-ulazak-u-EU.html

Eto, sve nam džaba. Samo će zemlju upropastiti. Neko će i da digne dobru lovu.
Ja sam mislio da će nas primiti u EU čim smo im isporučili Ratka i Radovana! :super:

Ja ga zato i zovem Gospodar, da bi pobudio revolt :D
zasto si onda priznao da si mislio da je tigar? priznao si da si se zahebao, toki
Ja sam na početku mislio da Vučić igra igru (mladoga tigra) da jaše tutku da je ne slomi ... ali sda je potpuno jasno da je zapadni igrač.

Ali pazi, ako je neko nula onda ste to vi merikanci!
sad generalizujes, i Tesla je bio amerikanac
Vi poreski obveznici multikorporacija koje čine zlo po celom svetu ... nad svakim nejakim, nad svakim nevinim, nad svakim nedužnim ... SAMO AKO VIDITE PROFIT!

Vi merikanci ste dno - dna od ljudi!
onda ako necete profit, vratite se u komunizam, pa uravnilovka, samo nemo' posle opet kuknjva, ja sam mislio ovo, ja sam mislio ono, tigar, lav, a ono djoka, kurton, a ne gospodar... ovome nosfiju je kamala gospodarica, a vidimo svi da je prazna glava. Idolopoklonik si isti kao i on, samo na suprotnoj strani politickog spektra.
Nećemo ući u eu?! :eek: O maj Gad :sad2:
moraju da pitaju nas amere za svaku novu clanicu, srbija ce pre u nafo, a u eu malo sutra

sad generalizujes, i Tesla je bio amerikanac
Ta nacija NE postoji ... Tesla je bio sin pravoslavnog sveštenika , celu familiju ustaše mu pobili , to što je otišo u meriku sa 30+ ne znači da je merikanac ...

Nije on svoju nacionalnu pripadnost i veru prodao ... KO NEKI :D
--------------
Ostalo što si naveo nema vrednost komentarisati ...

Raspada se eu ... hvala na ponudi :hvala:
Te priče slušamo već 30 godina isto kao i o dolaru kako će se raspasti, nema od toga druže ništa...dok čekaš propast SAD i EU u medjuvremenu raspala ti se država Srbija a odmah za njom i Putlerova Rusija, zanimljivo je to kako vi rusofili to ne primećujete...vrlo slično kao i komunisti što još uvek nisu shvatili da je SSSR nestao, a to je zbog ideologije koja vam je popila mozak.

Ta nacija NE postoji ... Tesla je bio sin pravoslavnog sveštenika , celu familiju ustaše mu pobili , to što je otišo u meriku sa 30+ ne znači da je merikanac ...

Nije on svoju nacionalnu pripadnost i veru prodao ... KO NEKI :D
--------------
Ostalo što si naveo nema vrednost komentarisati ...
Naravno da SAD postoji, onda se slobodno može kazati da Republika Srpksa ne postoji po istom tom principu, dakle nije Tesla svoju nacionalnu pripadnost prodao nego je promenio, to je bila njegova želja koju ti,ja ili neko drugi ne može promeniti.

Poslednja izmena:
Tako što je amerika digla iz pepela jer su mislili i treći put da gurnu nemce na moskvu ali nisu rusi glupi pa su podelili tu gownariju na istočnu i zapadnu :kafa:
U tu govnariju sada ide pola balkana da radi pošto mi sve znamo da kritikujemo ali svoje dvorište ne gledamo i tako već decenijama i zbog toga smo tu gde jesmo u govnima do grla, seremo u sopstveni tanjir.

Eventualni projekat eksploatacije litijuma neće uticati na proces evrointegracije Srbije, u kom su centralne tačke vladavina prava i demokratija.
Tako je ocenila državna sekretarka u nemačkom ministarstvu privrede Franciska Brantner.

"Neće biti popusta zbog litijuma kada je reč o vladavini prava, niti u pogledu Kosova ili Bosne i Hercegovine", rekla je političarka nemačkih Zelenih za berlinski dnevnik TAZ.
Brantner je dodala da su se Zeleni uvek zalagali za civilno društvo u Srbiji.

"Da bi ih osnažili uspeli smo, primera radi, da postignemo to da će (rudarska kompanija) Rio Tinto formirati stalno savetodavno telo sastavljeno od predstavnika civilnog društva", rekla je Brantner koja se u ministarstvu privrede i klime bavi pitanjima sirovina.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nece-doneti-Srbiji-popust-na-ulazak-u-EU.html

Eto, sve nam džaba. Samo će zemlju upropastiti. Neko će i da digne dobru lovu.
More Dlugi, šta su ono o tom istom litijumu pisali žuti mediji 2008-2012? Kako ono beše, srpski kriptonit, kvantni skokovi u razvoju? Šta još?

Kako to da veruješ baš svemu što objave N1 i Autonomija.info a da kad je RTS u pitanju i nisi baš tako lakoveran?

Te priče slušamo već 30 godina isto kao i o dolaru kako će se raspasti, nema od toga druže ništa...dok čekaš propast SAD i EU u medjuvremenu raspala ti se država Srbija a odmah za njom i Putlerova Rusija, zanimljivo je to kako vi rusofili to ne primećujete...vrlo slično kao i komunisti što još uvek nisu shvatili da je SSSR nestao, a to je zbog ideologije koja vam je popila mozak.
Ne primećuju jer su rusofili zapravo ili komunisti ili bivši komunisti, i to staljinističke provenijencije. Oni celog života čekaju da Zapad propadne, od kolevke pa do groba.

У ствари боле нјега уво и за србију и за ЕУ
Нјему је битан нјегов дил са Блек -Роком
GUyt-tfWYAAukXn

Poslednja izmena od moderatora:
Zašto si izostavio Srbe? Znam nekolicinu Srba i njihovih obitelji što još od prije mog rođenja žive i rade u Njemačkoj, a općenito je mnoštvo Srba usisanih u Njemačku, a u Beču u Austriji ćeš u centru grada prije čuti srpski, nego njemački.
Zato što su među iseljenima pripadnici tri pomenute grupe daleko brojniji nego Srbi.
Diskutovali smo već o ovome.Stranci koji upravljaju Bosnom besni su ili očajni ili i besni i očajni upravo zbog posmatrano iz njihovog ugla, nepovoljne etnoverske strukture iseljenih.

Zato što su među iseljenima pripadnici tri pomenute grupe daleko brojniji nego Srbi.
Diskutovali smo već o ovome.Stranci koji upravljaju Bosnom besni su ili očajni ili i besni i očajni upravo zbog posmatrano iz njihovog ugla, nepovoljne etnoverske strukture iseljenih.
To je samo zato što Srbija nije još dobila pravo nesmetanog života i rada njenih građana u zemljama EU-a. Kada se to jednom liberalizira, doživjet ćete egzodus stanovništva iz Srbije. :kafa:

Back