Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Branko Radujko predsednik UO GSP-a [Bus/Telekom Plus Plus]
Radujko kao republicki funkcioner mora negde da bude rasporedjen. Nisam do sada znao iz koje je stranke... Uglavnom, ocekivao sam da ce negde da bude rasporedjen.
Radujka je uz Zorana Djindjica popela lova, a cija , necu vam reci????????????????
Zato sto me nervirate intelektualnom infantilnoscu, jer ne uvidjate da sve sto u Srbiji ZAUDARA,
na tragu je love, naravno krvave, ne sumnjajte!!!!
Radujka je uz Zorana Djindjica popela lova, a cija , necu vam reci????????????????
Zato sto me nervirate intelektualnom infantilnoscu, jer ne uvidjate da sve sto u Srbiji ZAUDARA,
na tragu je love, naravno krvave, ne sumnjajte!!!!
Svaka velika lovka (postena ili nepostena) je jako krvava... Infantilan mozda jesam, ali recicu ti nesto. Mala lovka zahteva pajace, velika krv i meso....
Svaka velika lovka (postena ili nepostena) je jako krvava... Infantilan mozda jesam, ali recicu ti nesto. Mala lovka zahteva pajace, velika krv i meso....
Nemam odgovor na tvoju konstataciju.... Znam (SAMO) za sebe u svakom trenutku... Ali JA nisam/ne nalazim se/ne zivim u Zemlji Srbiji. Svaki put kada sam bio na rubu prezivljavanja, snasao sam se (neverovatno bogato) izvan granica esferejot....
Nisam ti ja dobra referenca za racionalno delovanje u Srbiji, kapish?