Branka Stamenković predsednička kandidatkinja liste Suverenisti

Da li biste glasali za Branku Stamenković na predsedničkim izborima?

• DA

glasova: 2 25,0%
  • NE

glasova: 6 75,0%

• Ukupno glasova
    8

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.692
„Predsednik mora da razume narod, on deli sudbinu naroda. Svesna sam odgovornosti koje ova funkcija nosi“, rekla je Stamenković na konferenciji za novinare.

Lider Dosta je bilo Saša Radulović rekao je da je vreme da birači dobiju jaku ženu koja može da ih predstavlja.

On je dodao da je za izbore najbitniji drugi krug, jer ako se do njega ne dodje, pobedjuje Aleksandar Vučić, a za drugi krug je potrebna velika izlaznost, a za to veći broj kandidata.

https://www.danas.rs/vesti/politika...predsednicka-kandidatkinja-liste-suverenisti/

Srbija se modernizuje. Treća žena kao kandidatkinja. Nek je sa srećom.

Prilozi

• 1609728015824.png
    1609728015824.png
    969,1 KB · Pregleda: 249
Poslednja izmena:

Pa fali li joj sta ? :)

Ok sad da se razumemo nije takva slatkica kao Diksi recimo , ono nema taj preteci, namrsteni a istovremeno nezni i seksi pogled, nije bas toliko slatka u kompleticu, nema taj nezni i zavodljivi glas a i ne moze da jede palacinke svaki dan a da se ne ugoji, ali je ovako generalno zena na mestu, ima gotivno ime koje podseca na jednu staru legendarnu seriju a i zena je ekspert za pracenje zvezda i kosmickih desavanja. ;)

Idemo Brankica "The Celestial Event" Stamenkovic.;)

nema na konferenciji za novinare predstavnika Zdrave Srbije i Pokreta živim za Srbiju. Da li je Branka kandidat cele liste Suverenisti ili samo DJB? Bolje bi bilo da je dr Jovana kandidat

Oni su ranije saopštili da imaju dogovor da svako može da se kandiduje ako hoće; možda će imati 3 predsednička kandidata.

Vučić
Ponoš
Biljana
Branka
Milica

Pa ostali...
A to sto niko ne zna ko je Biljana?

Ja mislim da ce Mica Avetnica bolje da prodje.

nema na konferenciji za novinare predstavnika Zdrave Srbije i Pokreta živim za Srbiju. Da li je Branka kandidat cele liste Suverenisti ili samo DJB? Bolje bi bilo da je dr Jovana kandidat
Ja mislim da ce Stamat da ide odvojeno.

Greota da ne uzne lovu, a cela Cajetina ima da mu potpise kandidaturu.

Back