Braniocima izraelske civiliziranosti ( Vas komentar? )

veKsla:
tata te na tarabi napravio,bolesni dechache.....

move5xiy4.gif

Danas ti stvarno nikako nije dobro, ili ti je guru nalozio da me kao isprovociras?? :D :D :D

Sad cu da te prijavim mojim prikanima moderatorima, da te banuju :D :D :D :D

zanimljiva reakcija bashira asada...

Syria threatens to close its border with Lebanon if UN peacekeepers are deployed there
August 23, 2006, 7:44 PM (GMT+02:00)
This was reported by Finland’s foreign minister, Erkki Tuomioja after he met his Syrian counterpart Walid Moallem in Helsinki Wednesday, Aug. 23.
Syrian president Bashar Assad said earlier that the deployment of troops along the Lebanese-Syrian border would be a hostile move. Lebanese PM Fuad Siniora urged the US to help end Israel’s sea and air blockade.
UN secretary Kofi Annan has announced an urgent visit this week to Israel, Lebanon and possibly Syria and Iran to try and ease the manifold difficulties blocking the deployment of a multinational force in South Lebanon.
Israeli FM Tzipi Livni called the situation explosive and urged fast action to deploy the international force.

iskander:
Najpravednije resenje bi bilo da ih proteramo u Albaniju, ali da ostavimo 300000 koji su autohtoni, i ciji su koreni na Kosmetu, a sto se tice podele - zasto ti prijatelju ne podelis svoje imanje ako ti je do podele, zasto bi smo uopste pristajali na podelu, ceo Kosmet je SRPSKI!!! A sto se tice zagovornika Velike Srbije, pitam ja tebe cije su to teritorije, istorijski gledano, a i pravno?

Косово је део Велике Србије, и северна Македонија је део Велике Србије. Црна Гора је део Велике Србије, Република Српска и цела Босна су део Велике Србије. Територије некадашње Републике Српске Крајине су део Велике Србије... Дубровник је српски град... Све је то ВЕЛИКА СРБИЈА, а ''Србија нема претензије ни на које територије, осим на своје.'' :-D

ШЕШЕЉ:
Косово је део Велике Србије, и северна Македонија је део Велике Србије. Црна Гора је део Велике Србије, Република Српска и цела Босна су део Велике Србије. Територије некадашње Републике Српске Крајине су део Велике Србије... Дубровник је српски град... Све је то ВЕЛИКА СРБИЈА, а ''Србија нема претензије ни на које територије, осим на своје.'' :-D

A Kairo, njega si zaboravio.... :shock: Bavis se tamo nekim Dubrovnikom dijelovima drzave Hrvatske a Kairo i Jerusalim koji su vijekovima srpski gradovi, zaboravljas...Mislim stvarno... :roll:

И Чикаго је део Велике Србије. Требало би да оснујемо независну Републику Чикаго. Мислиш ли да би нам Амери дозволили да је направимо, па кад се Велика Србија прошири до тамо, да је спојимо?! :-D :lol: 8)

Србија од Токија до Милвокија!!! :grin:

King David:
@ШЕШЕЉ

To ti je ono, kad umesto o civilizovanom i demokratskom izreaelskom drustvu, ti uletis u trolu, pa tako se vozikas sve od Tokija do Milvokija.

I nema sad tu "hoce kaki -nece kaki", jesi sam hteo u Hag? Jesi rek'o da ces da ih razyebesh? Pa, rasturi ih bre! Nerce te valjda neki ustasha u tome omesti?

Па јапанска железница је најбоља на свету... Мада су и руске троле ехтра... У БГ имамо музејске примерке који и дан данас возе... :lol: Тако да би са њима без проблема кренуо на пут око света, само да имамо контактну мрежу... 8-) Само да разбуцам белосветску мафију, па пут под ноге... :lol:

ШЕШЕЉ:
Па јапанска железница је најбоља на свету... Мада су и руске троле ехтра... У БГ имамо музејске примерке који и дан данас возе... :lol: Тако да би са њима без проблема кренуо на пут око света, само да имамо контактну мрежу... 8-) Само да разбуцам белосветску мафију, па пут под ноге... :lol:

Pravo ti i kazes. Razyebi ih, p.... im materina! Mogu da ti p......she!!! :lol:

analiticar:
A Kairo, njega si zaboravio.... :shock: Bavis se tamo nekim Dubrovnikom dijelovima drzave Hrvatske a Kairo i Jerusalim koji su vijekovima srpski gradovi, zaboravljas...Mislim stvarno... :roll:

Јао аналитичару, не лупетај, мајке ти !
'ајде сад што си се наврз'о на лика са ником Шешељ, али мислим не прави дебилна поређења у којима ниси ни свестан колико глуп испадаш....
Ragusa односно средњовековни Дубровник је у 14. в био у оквиру српске империје пуних 12 године у време Душана (наћи ћу ти тачно и године од када до када, а Пељешац са Конвалима је цео контролисан око једног века).... негде онолико колико је свега трајала и држава вашег Duxa Croatoruma....
За разлику од Дубровника, територија Лике и Славоније, објективно није никад припадала историјски српској држави и била је иста измишљотина као што је и понтифексофска Хрватска са метром јадранске обале никад није постојала до данас.

А сада за тебе контра-питање: "Када је Дубровник први пут ушао Хрватску као њен целовити саставни део ?" - шах-мат 8-)

Zarathustra:
Јао аналитичару, не лупетај, мајке ти !
'ајде сад што си се наврз'о на лика са ником Шешељ, али мислим не прави дебилна поређења у којима ниси ни свестан колико глуп испадаш....
Ragusa односно средњовековни Дубровник је у 14. в био у оквиру српске империје пуних 12 године у време Душана (наћи ћу ти тачно и године од када до када, а Пељешац са Конвалима је цео контролисан око једног века).... негде онолико колико је свега трајала и држава вашег Duxa Croatoruma....
За разлику од Дубровника, територија Лике и Славоније, објективно није никад припадала историјски српској држави и била је иста измишљотина као што је и понтифексофска Хрватска са метром јадранске обале никад није постојала до данас.

А сада за тебе контра-питање: "Када је Дубровник први пут ушао Хрватску као њен целовити саставни део ?" - шах-мат 8-)

1939-te

King David:

Шта би? Није ваљда партија већ готова... Нисам стигао да се укључим... :-D
А што се тиче раније поменутих територија у Хрваткој, то је била Аустро-Угарска, која је сама формирала Војну Крајину да их бранимо од Турака. Касније је то све било СФРЈ, па ми нисмо водили рачуна нити поставили питање ко историјски има право на територије... И усташе то све лепо искористиле... Ми смо чак имали право изласка на море, као Србија, без да се то рачуна као заједничко са Црном Гором, него као и БИХ што има мали део... Ал' ми смо много паметни... :sad:

Back