- Poruka
- 34.789
Imaju stokholmski sindrom, reče NapokonA preostalih 20%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju stokholmski sindrom, reče NapokonA preostalih 20%
eto ga. polako idemo. naravno da se racuna.Je l se računa anskioznost![]()
E sad mi lakšeeto ga. polako idemo. naravno da se racuna.
Haha,ja sam blizu 60,kakve cure,kakvi bakračiPa nece se cura udati za tebe ako nisi kreditno sposoban
Ima neke ljubavi,sloge,poštovanja...Daj Boze da ima 20%A preostalih 20%
Neke 53 godine rekao bih...na pravo si mjesto dosao u pogledu curaHaha,ja sam blizu 60,kakve cure,kakvi bakrači
Ima neke ljubavi,sloge,poštovanja...Daj Boze da ima 20%
Broj razvoda je u vrtoglavom usponu, o čemu ti to??
Vi ste mi, takoreći, školskiNeke 53 godine rekao bih...na pravo si mjesto dosao u pogledu cura
zamisli kad bi obe napale onog mladicaeih sad ste opasne, zdruzile se.

Kog?zamisli kad bi obe napale onog mladica![]()
a u porodici jeli bilo isto, recimo roditelji, deda, baba, ujne, stricevi... dali i tamo recimo od 10 brakova 8 su bila "sranja" a 2 "teska sranja"Ja sam se odavno razveo,i imao sam veze sa udatim ženama i slušao njihove "ispovesti i kuknjave",isto i od muskaraca-drugara...Gazim šesti ašov,tako da imam velika iskustva u tome
Ja Sam ti razvedenim covjekom skoro decenijuVi ste mi, takoreći, školskia ja i unuče pa mi vi sad pričate o propasti braka
![]()
Ok, onda je to tvoje iskustvo.Ja Sam ti razvedenim covjekom skoro deceniju
Tako je kada o braku pisu oni koji su bili godinu,ili par godina u njemu,pa nsu uspeli ni da saznaju sta znaci brak>normalno je imati po koje nesloge,pa i neka svadja,ali kada shvatis da ne moze jedno bez drugoga.To je tesko zamisliti,vec treba doziveti.Brak je veliko odricanje i kompromis,kada se sazivis s nekim,onda ne mozete jedno bez drugoga.Ja iz svog ugla moram da se ne složim sa vama. Čini mi se da sam od vas dvojice, jedino ja u braku, pa onako, iz iskustva : da, brak ume da bude težak, sto puta ti dođe da se razvedeš, bude i svađe i neslaganja, ljubav s godinama bude manja, ali iskustveno kažem, posle skoro 29 braka, počinje neka povezanost i upućenost jedno na drugo. Deca porastu, odu svojim stazama a ostanete vas dvoje. I razlikujemo se, interesovanja nam nisu uvek ista, samo jednostavno naučiš da živiš sa time i poštuješ to. Ako su oboje svesni šta su im priprioteti u braku, neće taj brak poljuljati ni povremene svađe ni razlike.
A ja tvrdim da ti stalno otvaraš provokativne teme.Tvrdim,80% brakova su sranje,nema ljubavi,poštovanja,drže ih deca,krediti,nemanje snage i petlje da krenu sami
Kako ljubav bude manja vremenom ako je to pravi brak? Ajde zaljubljenost da, to može da se izuzetno smanji. Ali ljubav ne, opet da ponovim ako je to pravi brak. A ne onaj gde se partneri tolerišu i zajedno su iz navike.Ja iz svog ugla moram da se ne složim sa vama. Čini mi se da sam od vas dvojice, jedino ja u braku, pa onako, iz iskustva : da, brak ume da bude težak, sto puta ti dođe da se razvedeš, bude i svađe i neslaganja, ljubav s godinama bude manja, ali iskustveno kažem, posle skoro 29 braka, počinje neka povezanost i upućenost jedno na drugo. Deca porastu, odu svojim stazama a ostanete vas dvoje. I razlikujemo se, interesovanja nam nisu uvek ista, samo jednostavno naučiš da živiš sa time i poštuješ to. Ako su oboje svesni šta su im priprioteti u braku, neće taj brak poljuljati ni povremene svađe ni razlike.
Apsolutno se slažem, greška u izražavanju. Zaljubljenost a i strast možda budu manje, ljubav nekako menja oblik samo.Kako ljubav bude manja vremenom ako je to pravi brak? Ajde zaljubljenost da, to može da se izuzetno smanji. Ali ljubav ne, opet da ponovim ako je to pravi brak. A ne onaj gde se partneri tolerišu i zajedno su iz navike.
E tooApsolutno se slažem, greška u izražavanju. Zaljubljenost a i strast možda budu manje, ljubav nekako menja oblik samo.
Nov sam ovde,a baš me trrnutno okruzuju ove teme...Bio sam ovde pre 20-tak godina,ali sam vise vremena provodio ma serbiancafeA ja tvrdim da ti stalno otvaraš provokativne teme.
Pitam se zašto.![]()
Otvori ti neku, neće se ljutimoA ja tvrdim da ti stalno otvaraš provokativne teme.
Pitam se zašto.![]()

Trebalo bi da je veca. Sve ostalo je...Kako ljubav bude manja vremenom ako je to pravi brak? Ajde zaljubljenost da, to može da se izuzetno smanji. Ali ljubav ne, opet da ponovim ako je to pravi brak. A ne onaj gde se partneri tolerišu i zajedno su iz navike.