- Poruka
- 49.496
I ne znas koliko si blizu istine....za sobaricu....Naivan si ti kao francuska sobarica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne znas koliko si blizu istine....za sobaricu....Naivan si ti kao francuska sobarica.
Postoji i izreka: "Tele u Bec - vo iz Beca!"I ne znas koliko si blizu istine....za sobaricu....
barisca - Francuske sobarice se uzimaju kao sinonimi zenstvenosti.Ne bih se ljutio,da imam neku francusku sobaricu,kao licnu pratilju kroz beskrajna seksualna izivljavanja,da me vodi za ruku,kroz lavirinte ljubavnih uzivanja...
Životinjo!barisca - Francuske sobarice se uzimaju kao sinonimi zenstvenosti.Ne bih se ljutio,da imam neku francusku sobaricu,kao licnu pratilju kroz beskrajna seksualna izivljavanja,da me vodi za ruku,kroz lavirinte ljubavnih uzivanja...
A sto mi nudis "onaj" svet.Meni treba u ovom svetu,a ti ako tako cenis "onaj" svet,izvoli samo idi ja ti necu stajati na putu.Ti mozes da imas francusku sobaricu al na onom svetu.
Stani! Izivljavanje na zenstvenosti nije ni za "onaj" svet.A sto mi nudis "onaj" svet.Meni treba u ovom svetu,a ti ako tako cenis "onaj" svet,izvoli samo idi ja ti necu stajati na putu.
Nisam nigde ništa pročitala o tome...a nisam se ni zapitala, moram priznati. I tebi svašta padne na pamet.Dali ljudi koji su otisli sa "ovoga sveta" u "onaj" svet,uopste imaju seks,to je pitanje za diskusiju.Bilo bi vrlo interesantno,ako bi kroz jednu vecu
diskusiju,mogli da odgonetnemo to vazno pitanje,koje glasia li ljudi (i zene naravno) posle fizicke smrti,nastavljaju da vode seksulnost u nekom
drugom obliku,na neki drugi nacin.???
Ne postoje bolje ljubavnice za ozenjene muskarce,od slatkih lepih sobarica.Od svih devojaka koje se bave bilo kojim poslom,najvise cenim te drazesneI ne znas koliko si blizu istine....za sobaricu....