Brak u haosu!

Baš me zanima koliki je to procenat u zemlji Srbiji, kojim mašu NVO i Veran Matić ne bi li još malo oprali para,a koliki je u drugim zemljama. I da li su uradili statistički pregled da uporedimo "zločeste" muževe sa "zločestim" ženama.
Da se razumemo...ne kažem da ne postoji nasilje nad ženama, niti branim nasilnike...samo procenat takvih slučajeva je mali u odnosu na broj brakova u haosu.

Šta pokušavaš da dokažeš? Da su muškarci zveri a žene cvećke? Da bi neko postao ubica, potrebno je da nešto debelo u njemu kvrcne. I nema s tim nikakve veze pol. Poynat mi je slučaj u selu kraj Niša, gde je žena ubila muža motikom i zakopala ga na njivi. I šta bi to trebalo da kaže...da su žene potencijalne ubice muževa? Ne...kao što i obrnuto ne važi.
Ako si mrzitelj muškaraca...neki te žestoko ispalio ili ko zna šta...ne prosipaj mržnju po forumu.

spomenuo si procente, pogledaj ih...
ovo mi je poslednji post tebi na ovoj temi

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha:
nije bitno zasto je to uradila vazno je da je muskarac ubijen od strane zene

a zna li se zasto je ta zena ubila muza?
meni je poznat slucaj,ne znam tacno koja ulica,znam da je centar bg,mozda je bilo pre 3-4g...zena ubila muza na spavanju....naravno,nije to uradila zbog `vrucih kolaca`..u pitanju je dugogodisnje maltretiranje od strane muza

Back