brak..mrak i jos po nesto

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.211
ajmo zene nova tema :)
vidim da se moj omiljeni forumas vratio :heart: EnjoytheSilence i krenuo da otvara teme brze od dilajta :heart2:

120369581169449466402894-1.jpg

121189361020717914442430-1.jpg

sta je za vas brak?
koliko vam znaci?
koliko ne biste umele da se snadjete i zivite van te institucije?
koliko bi ste bile spremne da udjete u novi, ako iz jednog izadjete?
je l` vam je vazniji brak ili kvalitet odnosa koji imate u braku?
ajde pitajete vi mene nesto :)

hm, mene je prvi muz ubedio da se vise nikad ne udajem
zadnji me ljubavnik ubedio da bi bilo krajnje vreme da prestanem da se zaljubljujem
i sad nemam pojma
ne verujem da cu ostati sama do kraja zivota, dosadno je..
al kakav ce odnos biti, i sustinski i formalno, vrlo je diskutabilno.

ajmo zene nova tema :)
vidim da se moj omiljeni forumas vratio :heart: EnjoytheSilence i krenuo da otvara teme brze od dilajta :heart2:

120369581169449466402894-1.jpg

121189361020717914442430-1.jpg

sta je za vas brak?
koliko vam znaci?
koliko ne biste umele da se snadjete i zivite van te institucije?
koliko bi ste bile spremne da udjete u novi, ako iz jednog izadjete?
je l` vam je vazniji brak ili kvalitet odnosa koji imate u braku?
ajde pitajete vi mene nesto :)
evo pitamo te da nam odgovoris na svoja pitanja iz uvodnog posta :)

pogledam sinoc oko sebe - razvod do razvoda

i parovi od preko 20 godina braka.

lepa je sloboda, ali treba da bude necim ispunjena, da vredi, nema lakog zivota ni sa drugom zenom, tek to

zeni se na vreme, ni pre ni kasnije

gledaj dobro sa kim se zenis

signali da nesto nije kako treba obicno su istiniti

Sjajne fotke sjajan humor, slatko sam se nasmejala.

Brak je jedna obična komplikacija, ne kad se sklapa ne dok traje nego u momentu kad rešiš da iz njega kreneš.
Smoriš se od administracije ako s druge strane nemaš razumnu osobu da lupi potpis na sporazumno raskantavanje.

Koliko sam spremna već sam pokazala u praksi riplejs je izveden munjevitom brzinom i ko da se ništa nije desilo,
život je nastavio da teče. Samo sam se ja rešila viška kilograma što je u neku ruku i bilo poželjno

Institucija nije nešto čemu težim i što me drži u balnsu, naprosto odnos je u neuporedivoj prednosti u odnosu na papir,
ali ako imaš decu ne želiš da ti postavljaju nezgodna pitanja pa zažmuriš i potpišeš zarad ravnoteže među zvezdama...

I još ovo da kažem.
Uvek sam se iskreno divila ljudima koji nisu naseli na frak i belu haljinu sa sve matičarem, rođacima i trodnevnim opijanjem uz trubače......

- - - - - - - - - -

Ah da, pa kako si ti ovih dana garava devojčice?

Brak je robija u kojoj zena sisa krv muskarcu.
Ko prljavo ispod nokta.
Neam nameru nikada da se zenim ni pod razno.
Vidi gore.
Brak moze da mi bude vazan jedino da navatam neku lovatorku.Ali posto su zene alava nezajazljiva stvorenja cak i lovatorke zele jos vise tako da nista od toga.
Zasto su ti onako ruzna stopala?

meni je brak super, iako nisam u istom.
znam da je sad moderno i povika da je to samo papir i šta će nam koji klinac kad se volimo i bez da se overimo, al' šta znam..to mi je baš lepo, odete i oboje se potpišete da ćete se voleti i paziti i biti prijatelji i da ćete se smejati zajedno i držati peškir jedno drugom na plaži dok partner prresvlači mokre kupaće gaće...i da se stane iza tog svog potpisa.i bruma na ruci da se nosi i sve :deda:
e sad, razvoda je bilo i biće ih, ružnih i onih manje ružnih i tužnih, ali bude i drugačijih primera.
ima dobrih brakova, i sama ih znam podosta i oni me i dalje drže u mom gore napisanom uverenju. eto.

šta ti rade džukelice? :)

Poslednja izmena:
ja volim sto sam u braku,bilo bi mi bezveze da se nisam udala
al da ne daj boze ostanem udovica il da se razvedem ,ne bih zelela da pocnem ponovo da zivim sa nekim
taj prvi deo braka,iako smo se zabavljali sedam godina nije bio lep.suvise smo se natezali cija ce biti poslednja:mrgreen:
kad sam izdrzala prvu godinu braka,sve mogu da izdrzim
a pitanjce za tebe...jel krenulo malo na bolje?

Brak je aspsolutno jedna genijalština i, da ne postoji, ja bih ga izmislio..
Uz pomoć Crkve, naravno, jer to tako treba da bude.
Vi, ostali, protivnici, ne biste morali da uošpšte sklapate brakove da ne skrnavite svetinju, sve u skladu sa opšte poznatim pravilom: Caru-cerevo, boraniji-(isključivo i po zazluzi i baš zbog toga isamo) - kita...

Back