ne pokusavaj da mi stavis rijeci u usta
ono sto govorim jeste da postoje zene koje su odgajane da budu samo majke i van tog majcinstva nemaju zivot, kao koke serijske proizvodnje jaja
sledeci put kada se ubacis u razgovor, isprati ga od pocetka
postoje sigurno
psotoje muskarci koji su odgajani da ceo zivot rade, koji se vaspitavaju da treba da imaju decu, porodicu...i da budu rob porodice, da van toga zivot nemaju a mozda za to nisu, mozda zele drugaciji zivot.
Niko te ninasta ne moze prisiliti. Pa ako je tim zenama IQ srazmeran broju cipela, sta da se radi?
Da kokodacemo na sva usta kako je to nepravda prema zenama/muskarcima?
Da okrenemo stvari naglavacke i dodjemo do zakljucka kako ne treba radjati, zasnivati porodice, muz ne treba da ceni zenu, zena ne treba da ceni muza, familiju treba izbegavati, neimati prijatelje i gledati samo sebe?
U svemu traziti teoriju zavere, u svemu pronalaziti pitanje "a zasto drustvo nalaze...bla bla bla"
To je po meni tvoje gledanje...jer ti pocinjes pricu.."Nije mi jasno zasto je toliko zena oduvek zelelo da ima porodicu, decu, muza.."
Mozda zato sto postoji majcinski instikt?
Mzoda zelja da budu deo porodice, da se o nekome brinu, da se neko o njoj brine...
Mozda je to jednostavno priroda, i ja ne vidim razlog da se ide od prirode mnogo daleko.
Iako ovaj "savremeni"svet nas sve vise gura u tu stranputicu.
Pokusavaju da nas nauce kako je cool biti *****, kako je normalno da zena prvo radja sa 40 godina, kako je cool videti roditelje 2 puta godisnje(za bozic i za novu godinu) uz 2 tel poziva(za njihove rodjendane)...
Onda si moderan.
Ako ti ne smeta da ti je sin homo, jos si moderniji. A ako na zene gledas kao na koke nosilje, wow, ti si onda savremena zena 21 veka!
Neka hvala.
ja vise cenim prave vrednosti. To sto moj brak nije uspeo ne znaci da mi nije bila zelja da uspi. Drugi put vise srece.
Ali necu gledati nikada na zivot is tog, bolesnog, proamerickog ugla.
Zivot je mnogo vise nego stavljati sve na vagu, pod plastom emancipacije.
PS: Ovo se ne odnosi na tebe, naravno, ovo je samo moj dublji pogled na svet i pitanja koja se javljaju kod ljudi tipa.."A zasto oni misle da je normalno da zena radja"