Pa zato sto me zanima zasto mislis da postoji razlika izmedju toga da su ti roditeljii u starackom domu ili u svom stanu na drugom delu grada.
Drugo je ako zivite zajedno.
Onda si nasla muza koji hoce da zivi sa zeninim roditeljima…
I onda se psotavlja pitanje, sta ako i on hoce da i njegovi zive sa vama…pa sa gledista sudara generacija, vise generacija u jednoj kuci, pitam se na sta bi to licilo.
Ako si se udala, valjda se ofreces svojoj porodici.
vidi, uz dužno poštovanje prema tebi kao sagovorniku, ipak ne razumem tvoj stav.
Moj muž živi sa mnom. Ako ne živimo pod sopstvenim krovom, tako je malo važno da li smo pod krovom njegovih ili mojih roditelja. Izabrali smo da to bude pod krovom njegovih, isključivo iz dva razloga. Prvo, jer u kući žive dva invalida koji ne mogu sami, a u tom trenutku, da je mm otišao iz kuće, ostali bi sami. to je bila privremena situacija, i eto, sada je rešena, i razmišljamo, kako već rekoh, o povratku u Bg. ( to ne znači da se neću vratiti brzinom svetlosti ako se ukaže potreba ). A drugo, brat je sa ženom i decom kod mojih, pa mi nije bila nužda da se gužvam u jednoj sobi, kada ovde imam celo potkrovlje. Sada je i tu situacija drugačija, ne zato što se brat odselio, već zato što je, ranije nefunkcionalan, deo kuće, sada sredjen za život.
Dakle, eto odgovora i na ovo :
Pa zato sto me zanima zasto mislis da postoji razlika izmedju toga da su ti roditeljii u starackom domu ili u svom stanu na drugom delu grada.
Brat je takodje tu, nisu sami ni ako sam ja u tom trenutku u petom delu grada.
A zadnja rečenica u citatu tvog posta... jeste, udala sam se, dobila bebu, okrenula se svojoj porodici. A jel to znači da treba da zaboravim sve oko sebe, rod, prijatelje i sve što je do juče bilo moj život?
Ti ne razumeš, ni mm ni meni to nije napor! I on i ja imamo iste i jasne stavove po pitanju roditelja, rodbine, života uopšte. I njegovi i moju su roditelji, i apsolutno nije bitno da li je u pitanju njegova ili moja mama, oboje smo tu!
I konačno ovo:
Mislim da sam realista.
To mogu da dokazem i po pitanju gledanja clanice atakualpa
Dokazuj slobodno svoj stav, mada, što se mene tiče - nemaš potrebe, ja ga razumem i uvažavam. Ja sam izrekla svoj stav i svoju nameru. Nisu svi ljudi isti, te stoga ono što je za tebe realno, za mene je neprihvatljivo i obrnuto. Poštujem tvoj stav, divim se tvom ocu, ako iskreno misli ono što ti pričaš. Ipak, ja tako neću raditi, radiću drugačije.
A sada kreni dokazivanje, ako želiš i dalje, tvoja stvar.