Brak bez intimnosti?

• Začetnik teme Začetnik teme Danik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa veza iz koristi ili neke nemoci ... imam komsije koje dugo zive zajedno ali se ne podnose ... cesto zive u svadji oko para.
Ona nema gde a on je podigao stambeni kredit kako bi kupio nekretninu ...
To je realnost u Srbiji.
Nije stvar svadje i nema veze sa Srbijom, dolazak dece neretko proredi broj seksualnih odnosa za 90 do svih 100% a zivi se skladno.

Takodje medju partnerima moze i da ne postoji privlacnost a uzeli su se tek tako reda radi, da imaju nekoga i ne dosadjuju se u samoci
Мислим да већина људи остаје у браку због деце или из неке навике и сигурности.
Многи мушкарци би тешко поднели самосталан живот без жене.
Da logicno...

Poslednja izmena:
Da, baš moji kumovi već neko vreme žive tako.
On ima odličnu platu, ona dosta manju. Svađaju se, čak ju je jednom pretukao pred decom. Ona nema gde da ode, njeni su rekli da im ne dolazi, da reši sama problem. Deca su sve to gledala. Zbog dece tako žive sada kao cimeri

Da su jedini, ne, imam više poznanic koje kažu da po više godina nisu seksale sa svojim muževima
Jedna kaže ne znam ni da li ima neku, niti me zanima. Samo da plaća svoj udeo u kreditu za stan i da je tu kad mi treba.
Realna slika života u 21 veku.Poznam ih stotine takvih kompenzacija.

On ima odličnu platu, ona dosta manju. Svađaju se, čak ju je jednom pretukao pred decom. Ona nema gde da ode, njeni su rekli da im ne dolazi, da reši sama problem. Deca su sve to gledala. Zbog dece tako žive sada kao cimeri

Da su jedini, ne, imam više poznanic koje kažu da po više godina nisu seksale sa svojim muževima
Jedna kaže ne znam ni da li ima neku, niti me zanima. Samo da plaća svoj udeo u kreditu za stan i da je tu kad mi treba.
imaju sex.....imaju.....samo se ne hvale jedno drugom :D

Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Kao i to da su u braku zbog kojekakvih "opravdanih" razloga i da se neće razvesti.

Ono što mene interesuje da li takvi brakovi postoje ili je to samo priča kako bi ostvarili i opravdali "izlet" van braka?
To se zove celomudrenost.

Kod tebe samo destruktivne price.

Gle cuda jel de...

Dobro pamtin tvohe oar exelans gluposti od izjava:

"Ja i ne poznajem srecne istinski parove jer veruhem da je sve to predstava za javnost a unutra se kriju..."

"Ni jedna ljubav nije trajna , vjecna"

Aj bjezi ako ti se mrachi idi gledaj dnevnik 2 nabrajaju svako vece mrtve od ibarske magistrale do avganistana

I ne cudi me da su ti kumovi nenormalni

Back